Stvari koje su nadmašile vaša očekivanja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Stvari koje su nadmašile vaša očekivanja

05.11.2016 | 17:08
smayoo kaže:

E da sam znao, ali eto mogao bi ju popraviti. Sada služi mami koja je niža od mene pa joj je super. Ali stolica je izuzev tog problema mrak!
05.11.2016 | 22:30
Imam isto iskustvo s WGW majicom, dakle nije slučajno, nekada su ih radili zaista kvalitetno.

Što se tiče Ergomatic stolica, iako nisu nešto posebno nadmašila očekivanja (koja su bila visoka), svakako ih mogu pohvaliti za trajnost i odličan i jeftin servis. Koristim njihove stolice doma, a imamo ih i u uredu već 12 godina. Gotovo da su kao nove, jedan dio njih koje su bile najviše korištene su pretapecirane, a dio je dan danas u ok stanju. Topla preporuka onima koji žele dobru uredsku stolicu, a još pomažu domaću proizvodnju (tvrtka je iz Kraljevice).
05.11.2016 | 23:02
Kad smo već kod stolica za komp, imao sam ih nekoliko do ove zadnje koja me i dan danas služi. Prezadovoljan sam. Nisam niti znao da su na Kajzerici u mom susjedstvu, inače imaju širok program, rade i za saborske urede razne stolice

uredskestolice.bezlimita.hr/uredski-namj.../free-mesh-fed-m120/
06.11.2016 | 11:44
Stefanjos je spomenuo Markus stolac u Ikei, baš sam gledao mjesečnu ponudu pa vidim da je snižen 300 kn ovaj mjesec, ako nekom treba...
06.11.2016 | 11:51
Moja očekivanja je definitivno nadmašio Lego Duplo vlakić. Nevjerojatno koje torture prolazi i dalje radi.
07.11.2016 | 15:36
ikea wok ( padela tj tava tj wok ) od 10eur , koristimo ju za sve moguce namjene a najmanje za "wok"
kurim ispod nje onaj najveci plin ( sa dva kruga ) neznam kako se nije ona lata istopila ali wok i dalje kao nov!
13.11.2016 | 16:29
Evo još jedna preporuka za one koji koriste štrcaljke za higijenu zubiju ili kako se to već kod nas zove. Svojevremeno sam imao onaj Oral B Oxyjet ili što već, platio skoro 100 eura, da bi nakon godinu dana pukla fleksibilna cijev koja se naravno ne prodaje kao servisni dio. Uz to je bio bučan a oni nastavci skupi i trebalo ih je često mijenjati.

Okanite se tog sranja i uzmite si ovo:

www.amazon.co.uk/gp/product/B01A86DF2A

(Vidim da je ovaj konkretan proizvod nedostupan, ali ima ih hrpa sličnih na Amazonu)

Ista stvar, ali ne pogoni se električnom pumpom već tlakom iz vodovoda preko ventila kojeg našarafite na vrh slavine. Radi izvrsno, košta sitno, radi odlično, a cijev se može bez problema zamijeniti ako pukne.
13.11.2016 | 16:32
Ja sam s amazona.de narucio fleksibilno crijevo za oxyjet - bas mi je stiglo, jos ga moram zamijeniti. Materijal definitivno nije isti kao original pa mozda ne itvrdne s vremenom.
13.11.2016 | 17:12
Hm, barem na modelu kojeg sam ja imao nije se cinilo kao da se crijevo da zamijeniti, ali tko zna...i da se da s ovim rješenjem sam puno zadovoljniji jer mi se čini da je i kompresor s vremenom oslabio.
13.11.2016 | 18:57
A ja koristim preko 10 godina oxyjet professional care četkica i špricaljka, crijevo je postojano
Samo sam jednom bateriju u četkici zamijenio
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 2 sati
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • imjasminh: 399 - ispod toga stvarno nemogu...
  • imjasminh: Apple Watch Ultra 2, 49mm Titanium Blue/Black - 450 eur - bump
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drlovric, Riba, VanjusOS, ZeljkoB, Anonimci (430)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.52 Seconds

Provided by iJoomla SEO