Poklanjam-Mijenjam-Potrazujem (Nisu oglasi)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Poklanjam-Mijenjam-Potrazujem (Nisu oglasi)

31.07.2014 | 22:36
stefanjos kaže:
A u biti me taj od elgata zanima...

A 100 eura mi nije u interesu, pogledat cu onda na ebayu.

Hmm, al onda moram i telku kacit a nije bas mi zgodno.

Erm, makrovizija? (je to zastita)

Kakvu telku? Telka ti je monitor ili laptop u koji pikneš USB tuner i gledaš TV ili video snimku sa VHSa. Tih USB tunera sa AV ulazom možeš i kod nas kupiti. Jedino treba gledati da je kompatibilno sa Macom. Malo proguglaj, a ima i na njuškalu.
05.08.2014 | 17:14
jmirakul kaže:
Onsight kaže:
Poklanjam gigaset sx763 sa dd-wrt firmware-om.

E taj bi mi pasao jer jedino s njim mi normalno radi DSL bridge mode na Iskonu.
javim se na PM.

Javljam da sam router dobio i nakon pocetnih poteskoca sada ponovo veselo radi sa dd-wrt.
Hvala Onsight
06.08.2014 | 09:51
CooL poslao sam ti poruku na PM
12.09.2014 | 20:07
Pozdrav svima !
Mijenjam origigi adapter mini display port to DVI kupljen u iStyle-u i/ili Superdrive izvađen iz MacBook Pro-a za adapter mini display port to HDMI ili za kabal koji ide na moj adapter. U tom slučaju dajem superdrive i plaćam pivu.
Bogdaj!
12.09.2014 | 20:36
Ako si mislio da ti netko da kabel DVI na HDMI pa da se na taj način spojiš pomoću svog adaptera i tog kabela na TV, može se dogoditi da ti to ne radi. To su dva adaptera nakalemljena jedan na drugog. Ja imam taj adapter (MDP-HDMI), ali treba mi. Možda ti naleti netko drugi.
12.09.2014 | 20:51
Provjerim, mislim da imam taj kabel, a od zamjena može superdrive ostalo imam.
DOPUNA:
Nije taj, imam mini DP to DP(ne HDMI).
12.09.2014 | 20:58
Smayoo da, to sam mislio. A valjda bu radio, nadam se jer sam navikao spajati sa tv-om pa idem prvo probati mijenjati a ako ne kupiti naravno.
Jzelko provjeris pa se cujemo
12.09.2014 | 21:03
Provjerio ! Vidi prvi post !
12.09.2014 | 21:09
Fala jzelko. Ako ne rijesim nista sa superdriveom bit ce tvoj. Hvala svejedno
13.09.2014 | 06:44
Imam ja mini DP to HDMI aapter, ali ga koristim. Ako si blizu VŽ, mogu ti ga posuditi na tjedan, dva, tri.
Inaće, na eBay-u ti adapteri (mini DP to HDMI adapter) koštaju par dolara, a kod mene radi već par godina...
13.09.2014 | 07:41
Ma kupio sam preko njuskala jedan i dao malo novaca vise i ne radi pa vracaj postom bla bla. Vidio s jedan oglas na jabucnjaku koji mi se cini ok pa cemo probavati dok ne proradi. Zdravac hvala na ponudi za posudbu!
13.09.2014 | 08:57
Ako ti adapter ne radi, budi siguran da si ga probao s barem 2 HDMI kabela i to na HDMI portu na TV-u za kojeg si inače siguran da radi (koji radi s nečim drugim).
13.09.2014 | 10:08
Malo off ! Probao danas HDMI iz minija preko adaptera na DP na monitoru i piše da nema signala. Mislio sam osloboditi miniDP/Thunderbolt port za nešto drugo jer mi je monitor spojen sa TB na DP i radi. Sa HDMI na DP nisam dobio signal, pa pitam ako netko ima takovu kombinaciju i kako funcionira?
I da, monitor ima VGA,DVI i DP ulaze.
13.09.2014 | 13:15
Da bi ti adapteri radili, sam port na kompu mora imati pripremljen signal na izlazu. HDMI na Miniju je čisti HDMI, samo za HDMI. NE možeš staviti HDMI-na-nešto adapter. Za sve ostale varijante moraš koristiti MDP/Thunderbolt port.
13.09.2014 | 14:32
Ja na Minija imam spojeno dva monitora... Jedan preko thunderbolt porta sa MDP na DVI adapterom, drugi preko HDMI-a sa HDMI na DVI adapterom... Ovako izgleda taj HDMI adapter...
Prilozi:
13.09.2014 | 17:44
@ Boroštef, to sam i ja poslije napravio i to mi radi. Mislio sam da ne moram šarafit DVI nego samo piknuti u DP na monitoru ali nije to pradviđeno. Sad imam slobodan Thunderbolt i čekam Isight kameru ovih dana, a radi na FW400 pa se javim i u vezi spajanja kamere.
@ smayoo, da to sam ustanovio, hvala na potvrdi !
  • Air
  • Korisnik
  • 78
11.10.2014 | 20:34
Poklanjam.
Radeon GV-R455D3-512I
05.12.2014 | 22:49
Ako netko ima klince u tom uzrastu i Windows računalo (ili bootcamp na Macu, jer na virtualki ne radi), poklanjam didaktičke igre i edukacijske sadržaje, original kupljene prije dosta godina. Svi su mediji ispravni i čitki (iako su neki, vidi se, prošli dosta "kilometara" ).

fotografija.JPG
05.12.2014 | 22:52
Britannica 99 radi i na Macu, ali samo na 10.4 ili STARIJEM. Britannica 2006 radi na 10.6, za dalje nisam probao, ali ga isto poklanjam, jer praktički više i nemamo optički drive iz kojeg bi se vrtila.
06.12.2014 | 09:23
@smayoo, ja se dobrovoljno javljam za ove DVD-ove..

naravno, plaćam poštarinu do Osijeka..
06.12.2014 | 12:49
Krajnje neočekivan interes za nešto što sam mislio da će završiti u smeću.
VanjusOS, treći si na redu (prvi se javio na PM samo 30-ak minuta nakon mog posta). Ako se oni nešto predomisle, javit ću ti se.
18.02.2015 | 18:40
Ima li netko da mu se po prašini pometa Vip homebox ili neki sličan uređaj, da mu više ne treba pa bi ga poklonio ili mijenjao za nešto? Zaključan ili ne, to nije bitno.
Dakle, kutija koja se zašarafi na zid, unutra se umetne SIM kartica te se na nju spoji analogni telefon, da se koristi za telefoniranje preko mobilne mreže na fiksnoj lokaciji. Isključivo za telefoniranje. Data i SMS nisu bitni.
18.02.2015 | 19:27
A, T comov Thomson 782i ti ne odgovara?
18.02.2015 | 20:11
Ne, to je obični ADSL router. Meni treba FCT (fixed cellular telephone), iliti GSM gateway. Dakle, kutija u koju uštekaš obični kućni telefon i telefoniraš preko mobilne mreže. Ništa internet.
18.02.2015 | 20:13
zar to nisu samo voip portovi, a ne da analogni telefon služi kao dialer cellular-u?
18.02.2015 | 20:15
smayoo, mislim da jedan moj prijatelj ima i da mu ne treba(sjecam se tog detalja) sad sam mu poslao poruku pa budemo vidili kada odg.
18.02.2015 | 20:48
havdic kaže:
zar to nisu samo voip portovi, a ne da analogni telefon služi kao dialer cellular-u?

Jok, to je gatway. Nokia ih je radila i bili su popularni prije 10-15 godina.

Ima na Njuškalu jedan www.njuskalo.hr/wireless-wlan/gsm-gatewa...tfe-2-oglas-13075948 ali je dosta skup, a i nekad su bili strašno skupi.
Ima još jedan www.njuskalo.hr/informatika-sve-ostalo/v...mv372-oglas-14041388 ali taj je još skuplji.
18.02.2015 | 20:51
Zar ovo nije OK?
www.vipnet.hr/vipme-homebox
18.02.2015 | 21:29
Je. Takav uređaj i tražim. Ali ne želim ugovarati njihovu uslugu, nego želim samo uređaj, kojeg bi otključao i unutra stavio bonbon karticu.
18.02.2015 | 21:29
stefanjos kaže:
smayoo, mislim da jedan moj prijatelj ima i da mu ne treba(sjecam se tog detalja) sad sam mu poslao poruku pa budemo vidili kada odg.

Hvala!
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 14 sati
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, florijan, m@xym, Riba, Anonimci (1115)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO