Zašto forum ne radi dobro na Iphone-u???
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zašto forum ne radi dobro na Iphone-u???

21.04.2012 | 02:56
Vidim da se ta stvar ne rjesava pa sam uzeo stvar u svoje ruke i otkrio da se problem javlja ako se u tekstu nalazi barem jedan duzi dio teksta, kao primjerice dulji link ili cak sira slika, da sve poremeti.

Molio bi zato autore stranice, ribu ili pasarica, ili tko vec moze da ubaci ovaj dio css-a koji ce popraviti prikaz:

#fb_views,
#fb_views table{
	table-layout: fixed;
}

div.msgtext,
div.msgtext a{
	word-wrap: break-word;
}

div.msgtext{
	overflow: hidden;
}

Sada duze linkove prikazuje u vise redova, a sirim slikama ce odrezati dio koji ne stane. Testirao sam na svom iPhoneu4, kao i na Chromeu, Firefoxu, Operi i Safariju.

Molim svakako autore da jos jednom i oni sve testiraju!
22.04.2012 | 11:49
Testirao sam ja već to, ali break-word ne radi jednako na svim browserima i ovisi koji se znakovi kriju u dugačkom redu jer ne tretiraju svi browseri iste znakove kao pogodne za lomljenje reda. Trenutno su svi napori usmjereni na novi Jabučnjak gdje je većina problema riješena a biti će podržan i Tapatalk.
22.04.2012 | 11:59
Dobre vijesti za novi jabucnjak Kad bi se mogao ocekivati ako nije neka tajna?

Problem zapravo rjesava "table-layout: fixed;", a ovo sve je popratno kako da se tekst lomi. Moze ici i bez break-worda gdje ce se onda samo visak kod duzih linkovkova sakriti, sto je isto puno bolje nego ovako kako je sada, ali bora biti table-layout: fixed. Kazem da sam testirao na ova 4 browsera (na Macu) i prikaz je bio isti, bez ikakvih problema.
22.04.2012 | 14:08
Nezahvalno je davati prognoze, 90% je gotovo ali iz iskustva i stručne literature znam da onih 10% uzme 90% vremena. Ovaj tjedan ću se malo žešće prihvatiti toga pa ćemo vidjeti.
Ovo za testiranje browsera ti ovisi koji znakovi su u dugačkoj liniji, jer recimo neki browseri ne uzimali slash (/) kao znak za prijelom i slično... izgubio sam pred koji mjesec nešto vremena testirajući to. Pravo rješenje bi bilo da se tekst procesira prije samog prikazivanja. Potrpite još malo, svi nagomilani problemi bi trebali biti riješeni uskoro i hvala na strpljenju. A moglo bi biti i novih problema.
22.04.2012 | 14:48
Hvala Riba. Veseli me support za Tapatalk
23.04.2013 | 15:40
Ima li nade za Tapatalk?
23.04.2013 | 17:21
Ima, štoviše taman sam je jučer uhvatio posla na Jabučnjaku i nastojat ću zadržati kontinuitet.
23.04.2013 | 19:06
kralj si i gotovo!
23.04.2013 | 19:19
Čekaj da prvo završim. Ali dobro je, najteže je uvijek krenuti.
24.04.2013 | 09:18
woohoo bravo Riba, da li to znači da će se i jabučnjak kao takav malo modificirati ili će se dodati ta funkcionalnost što se tiče TapaTalk-a?
24.04.2013 | 16:14
Baš sve će biti ispravljeno i poboljšano, a kako smo picajzle malo je potrajalo.
25.04.2013 | 02:56
Riba kaže:
... a biti će podržan i Tapatalk.

To te ja pitam...
25.04.2013 | 09:46
izgleda da je Tapatalk 1.16 trenutno za 0,99% slijedećih par dana.
27.05.2013 | 09:13
jučer je jabucnjak kratko vrijeme bio offline, mislio sam "evo rade update!!" , ali koliko vidim nije se ništa promijenilo.

Tapatalk je jučer u free beta izašao na Androidu (verzija 4) koju će stopiti sa Tapatalk HD verzijom povodom 4. godišnjice. Valjda će uskoro i update na iOSu napraviti.

To u kombinaciji sa novim pristupom jabucnjaku moglo bi biti odlično

poz
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 35 minuta
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.54 Seconds

Provided by iJoomla SEO