Hvala Bertoneu sto je prihvatio podijeliti moderatorski posao sa Smayoom, tako da sada svoje nezadovoljstvo i bijes mozete ravnomjerno rasporediti na dvije mete ali isto tako dobiti duplo stapom po prstima!
Hvala na dobrodošlici,... baš po peti put slušam ovo
... ali dobro, što je tu je
Usput da pučanstvo zna, @Smayoo me već kontaktirao, dao upute, a održali smo i prvi radni sastanak na kojem je mudro dogovoreno da će on u nadležnosti imati regiju Sjeverne i južne Hrvatske obale te Planinsku Hrvatsku (crveno, žuto i plavo) dok bi moj dio bio Centralni i istočni dio Hrvatske (zeleno i ljubičasto).
Naravno, kako ne znamo tko je od kuda, podjela ne vrijedi ništa, ali je lijepo od nas što smo se barem na papiru dogovorili
Ok, sad sam završio s ozbiljnim dijelom predstavljanja pa idemo na neozbiljni,... ono čemu ću težiti, a temeljeno je na 20-ak godina moderiranja na dva druga foruma i jednom IRC kanalu (ako se netko još sjeća IRC-a), je da ću se truditi biti objektivan i neću sudjelovati u raspravama ako najušim da ću morati poduzimati bilo kakve radnje oko modiranja postova jer samo na taj način mogu zadržati objektivnost.
Toliko od mene za sada,... idem si još jednom pustiti Bebeka
drlovric: Mi korisnici mozemo samo profitirati tim potezonom, ako Apple uzme njihovu tehnologiju i pokloni je korisnicima u Photos
rusty: Nastavim ja koristiti Pixelmator u verziji koja je dok ide ide
rusty: Ako Apple nastavi razvijati app super, ako su ih samo kupili kako bi "ubili" konkureciju i iskoristili to u svojim "Photos" aplikacijama... ne hvala
stefanjos: dobro sto ovaj istyle ceka sa ponudom...
Zdravac: na Apple Mađarska su cijene kao u DE, a može se odabrati HR tipkovnica
m@xym: Naravno, sve to ne vrijedi za naše tržište jer kod nas vrijede neka druga pravila.... Kod nas je Air sa 8 GB 200 € skuplji of Air-a sa 16 GB u Njemačkoj.
m@xym: Zašto bi inače Apple davao "besplatan" i tihi upgrade za baš sve strojeve iz game (Studio čak počinje sa 32 GB RAM-a i M2 MAX procesorom!!!)
m@xym: S obzirom da nitko ne daje nešto što ne mora, postavlja se pitanje kako će novi strojevi raditi sa 16 GB RAM-a i uključenim AI dijelom OS-a.... Možda su 32 GB upravo postala ono što je bilo 16 GB na starim strojevima...
Yonkis: Mora biti 16GB da bi korisnici imali UX za AI, sve manje od toga ne zadovoljava. Sami su si "jamu" iskopali, baš mi ih je žao
m@xym: Još samo da shvate da umjesto 256 GB trebaju staviti 1 TB SSD... za istu cijenu... :o)
m@xym: Ne samo Air-ovi, nego i svi ostali... Očito je Apple AI veliki potrošač memorije.
Piko: Ne znam da li je itko uočio ... Ali svi Airovi dolaze po defaultu sa 16 GB RAM-a .... a cijena ista kao i prije za 8
Bertone: @kupus, pa nije to nišz novo oko audio izlaza s prednje strane, HDMI će otpeljati zvuk u monitor, a večina današnjih monitora ima audio out priključak.