Otvaralica! :-)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Otvaralica! :-)

25.12.2003 | 04:31
Što se sve može otvoriti?

Možemo otvoriti vrata, kutiju, prozor, konzervu...
Možemo otvoriti um, dušu ili srce...
Možemo otvoriti kućište, datoteku ili optički drive...

...a svi korisnici Jabučnjaka uskoro će moći otvoriti još nešto!

Vrebajte ovih dana blagdanski poklon našim korisnicima!
Samo što nije...
26.12.2003 | 07:51
Jel mozda Zagrebacka banka sponzor ?
Ako nije ja netju otvorit
26.12.2003 | 14:34
Iznenadit ćeš se tko je sponzor nagrade!
26.12.2003 | 23:01
OK, trenutno imamo jedan bug koji se stvorio nakon beta-testa, pa samo napravite jednostavni "workaround" - nemojte tražiti top-listu rezultata dok ne odgirate jednu partiju. U protivnom stvar padne u čudnu petlju. Nakon toga sve radi cool. Radi se na soluciji.
27.12.2003 | 12:32
Evo, izgleda da je bug pronađen, sada još samo da se ispravljena verzija postavi on-line...
  • ozren
  • Posjetitelj
27.12.2003 | 13:06
mozda bi trebalo reci koliko ti oduzima vrijeme u odnosu na pokusaje? tj kako oni utjecu na rezultat. tako da se igrac bolje koncentrira na bolji rezultat
28.12.2003 | 15:33
OK, nova verzija je on-line i sve radi bez greške. Da, znamo da još ima nekih browsera u kojima ne radi ispravno, ali bio bi preobiman ili čak nemoguć zadatak sve prilagoditi baš za svaku kombinaciju OS-a i browsera. U svim najpopularnijim sve radi ok.

Što se tiče odnosa vrijeme/broj pokušaja - to će morati definirati Đipi ili Marko. Ja sam zadužen samo za sadržaj i grafiku. I mene zanima... mada mi se nekako čini da to neće mnogo promijeniti način igre...

Ono što je u ovom trenu važnije jest napraviti odvojenu dnevnu top-listu i all-time-greatest top-listu. S ovom jedinstvenom problem je u tome što će lošiji igrači biti destimulirani jer nema šanse da se upišu... onako bi im slava trajala barem jedan dan , a "stari vukovi" bi imali zadovoljštinu da im ime dugo vremena krasi top-listu najboljih.
30.12.2003 | 16:01
A odvojiti liste za Otvaralicu sa slikama i onu za geekove?
30.12.2003 | 17:08
Melina, ideja je OK, jedino ne znam da li naš programer ima vremena za sve naše želje. Imamo mi i još dobrih ideja...

Za sada, ono što je izgledno u najbližoj budućnosti je prvi Expansion Pack (evo upravo ga završavam danas) i dnevna top-lista.
30.12.2003 | 20:31
Samo što nije - nova verzija s čak 259 simbola i glazbenom podlogom!
01.01.2004 | 00:39
Verzija s 259 simbola i blokiranom pauzom je aktivna! Dvije top liste - dnevnu i stalnu ćemo dodati kasnije - kao i opcionu glazbenu podlogu. Uživajte!
03.01.2004 | 23:28
ok, a kak se tocno racuna bodovanje?
jer, kad odigram samo mi se pojavi top-lista a moji bodovi nigdje ne pisu (ne bunim se kaj nisu na listi nego kaj ih nigdje ne vidim)....?
03.01.2004 | 23:33
Kako ne? Uvijek na dnu piše "Vaš rezultat xyz bodova". I još flasha da se lakše uoči...
04.01.2004 | 02:18
mislis da ja to na dnu vidim?
nema dna, "otcvika" mi se negdje na polovici gumbica od pauze. i na 800*600 i na 1024*768, damn IE, nikak da ga "povecam". sad sam vec ocajna. (os9.2)
04.01.2004 | 02:19
zanemari
moram na vecoj rezoluciji otvoriti i prvi prozor (dakle onaj iz kojeg "izlazim" u otvaralicu) i full ga rastegnuti, pa se onda i otvaralica kak spada otvori <blush>
oprastaju mi se glupa pitanja, imam temperaturu
04.01.2004 | 12:24
Nema frke. Što se tiče tvojeg traženja da se povećaju bodovi za tip igre slika-slika - to nije stimulativno. Poanta cijele otvaralice je da ljude koji manje poznaju Mac okolinu naučimo nešto novo - nove pojmove, poznate softvere, ali i dio Apple povijesti. Ako spajaš samo sličice nećeš ništa naučiti.
05.01.2004 | 00:24
hocu, hocu
ali meni je to sve... ma, zaostala sam na devetki, pa mi je cudno
ima negdje ('oce bit' negdje?) popis/lista kompletno svih parova? )
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 32 minuta
  • Yonkis: Kava, pivo, konjak, štok?
  • smayoo: Je. Jučer je došao
  • Yonkis: Znači Riba je u Rijeci?
  • dpasaric: Ajme da vidite što mi je Riba donio! Mislim da ću u nekom trenu napraviti šaljivi test/review! Hint: radi se o robi iz Brazila! :)
  • CoffeePod: Nadam se da će me služit sljedećih 10 godina ????
  • CoffeePod: Koja sreća da sam prošle godine za 2.900 uzeo MBP 16 48GB RAM 1TB
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.
  • Air: Zanimljiv vam je latinski. Uživajte. Između vaših upisa napišite što je potrebno da zatvorim račun na Jabučnjaku ako nije očigledno dovoljno razumljivo ovo što sam napisao na vikalici.
  • smayoo: Canis mater studiorum. Stara studentska. :D
  • dpasaric: @Gjuroo: Per aspera ad astra!
  • Gjuroo: @Air: Illegitimi non carborundum.
  • dpasaric: Chill out i vidjet ćeš kako će ovo sada biti ugodnije, korisnije i pozitivnije mjesto za sve korisnike.
  • dpasaric: Joj ne drami.
  • Air: Molim odgovornu osobu da obriše Air račun.
  • Air: U ovim novim okolnostima transparentnog licemjerstva pojedinca podvlačim crtu. Ja nemam želudac za trpiti to da mi jedan licemjer briše čiste postove samo zato što on ima problem u svojoj glavi. Kako je tino1 rekao bilo mi je zadovoljstvo dolaziti na Jabučnjak radi ljudi. Ovim putem pozdravljam sve dobre ljude Jabučnjaka i HVALA vam! Nakon ovog upisa brišem svoj račun.
  • dpasaric: Sve što je sada obrisano u "kafanskim laprdanjima" je bilo u dogovoru s Djurom, počistili samo za sobom i tko hoće može tamo dalje s "lakim temama".
  • drlovric: @Rusty: Slazem se 100%. Svako bira za sebe. Jedna tema u sekciji Razno, nije smetala nikome ko je dosao da konzumira nesto drugo. Ako sam dosao u ducan da kupim povrce, zasto bi mi smetalo sto prodaju i hranu za bebe? :)
  • rusty: Evo kao dugogodišnji član foruma, moram priznati da niti jednom nisam otvorio političke teme niti sudjelovao u njima na forumu. Dolazim vidjeti non političke, non automobili teme. I jedna i druga su mi kao nogomet, besmislene i ne interesantne. Da li će mi faliti, ne. Da li ću manje dolaziti na forum, ne.
  • dpasaric: To je tvoje viđenje.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.41 Seconds

Provided by iJoomla SEO