Vikalica
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Vikalica

20.10.2007 | 17:20
Nepristojne anonimce bi trebalo na neki način sankcionirati, ustvari najbolje bi bilo da se anonimci jednostavno ukinu. To je samo prijedlog, jer ovo postaje bezveze. Osobno mišljenje je da vikalica nije za takve stvari, ima niz drugih foruma pa neka se tamo prepucavaju oko raznih gluposti tipa debil je onaj tko koristi Mac ili tko koristi PC. Tako se prepucavaju mala djeca i neobuzdani adolescenti. Mislim da je ovo ipak malo ozbiljniji forum pa gi trebalo takvim i održati.
20.10.2007 | 18:24
Slazem se s tobom,trebalo bi ukinut pisanje neregistriranim korisnicima.
  • Dijete
  • Posjetitelj
20.10.2007 | 19:06
Znači ponovo krećemo..

Ne vidim ništa loše u tome da se netko ispuca na Vikalici.. jedino mi malo bed da Davor il Riba ne završe iza rešetki ako krenu anonimci pljuvat po bivšim gradonačelnicima..

Velki buraz sve vidi..
20.10.2007 | 19:28
Dijete je napisao:

Ne vidim ništa loše u tome da se netko ispuca na Vikalici..

Ok, ajmo onda Vikalicu preimenovati u Ispucalicu
20.10.2007 | 20:40
nemam nis protiv anonimaca koji nesto pitaju ili ih nesto zanima pa na taj nacin nesto kazu ali idu mi na zivce oni likovi sa političkim forumimama i psovanjima i ostalim glupostima
  • User
  • Posjetitelj
20.10.2007 | 21:40
Lako je bit faca i pljuvat kad si anoniman, al kad ti ime i prezime pise crno na bijelo aj onda pisi gluposti

Svi accounti nek budu popraceni imenom i prezimenom i vikalicu ogranicit samo na registrirane!
20.10.2007 | 22:04
sta se mene tiče može
21.10.2007 | 02:30
ja isto podržavam restrikciju na vikalici
21.10.2007 | 03:57
Vec sam to negdje napisao ali i ja sam za to da se ogranici vikanje samo logiranim clanovima.
28.10.2007 | 04:05
dajte please LOCK vikalice samo za registrirane. :ocajan:
28.10.2007 | 05:35
Kada je to davno prije bilo zabranjeno za anonimce onda su nas optužili da smo kontrol-manijaci, diktatori, gušitelji slobode i demokracije i što sve ne. Zato se sada toliko dvoumimo da li vratiti to ograničenje... Iskreno, nisam pametan. Ne bi to bio nikakav problem da se uvijek ne nađu 2-3 budale koje psuju, dave s linkovima koji nemaju veze s Jabučnjakom i slično...
28.10.2007 | 11:43
ja sam definitivno za lockanje
28.10.2007 | 19:28
kontrol-manijaci, diktatori, gušitelji slobode i demokracije i što sve ne

1. U demokraciji ljudi stoje iza svoje rijeci imenom i prezimenom. Anonimne reakcije su shvatljive u represivnim sistemima, a Jabucnjak bas i nije takav.

2. Kenjanje je zabranjeno u javnosti. Doduse, problem je kad te stisne, a WC-a nema na vidiku. Mislim da ce anonimci koje stisne ipak naci mjesto gdje ih nitko nece ometat.
28.10.2007 | 19:30
također
29.10.2007 | 00:40
Ja ne podržavam ništa.
29.10.2007 | 19:41
Zeba, dobro sroceno. Ja i dalje nisam pametan sto se ovoga tice, no kako ne pratim vikalicu u cijelosti i kontinuirano tesko mi je procijeniti koliki je obim problema.... da jednostavno malo isprobamo, ha?
  • User
  • Posjetitelj
29.10.2007 | 19:49
Riba je napisao:
da jednostavno malo isprobamo, ha?

Da!
29.10.2007 | 20:13
Na Bug online pod rubrikom za komentare obvezno je upisati svoj mail kako bi se dao komentar. Možda bi se to moglo napraviti i ovdje za anonimce, to bi ih valjda donekle odbilo od uzastopnih pisanja gluposti.

P.S. Riba: Jel Amiga još u pogonu? (to su bila vremena...)
29.10.2007 | 23:31
Hah, pa mail mozes napisati kakav god hoces...no to bi im zakompliciralo ostavljanje komentara pa bi ih bilo manje...

Amige? Ne znam na koju tocno mislis, ali u pogonu ih je trenutacno nekoliko.
30.10.2007 | 00:58
Ja sam imao 500+ pa kasnije 600. (Sad su u vikendici - mislim da još rade). Navodno da ta scena još polako djeluje.
  • User
  • Posjetitelj
30.10.2007 | 04:35
Jel nije prije koju godinu trebala izac neka nova modernija Amiga al je onda taj pokusaj dokinut?

Bilo bi zanimljivo...
  • User
  • Posjetitelj
30.10.2007 | 04:44
Btw kad smo vec skrenuli na Amigu - evo nesto zanimljivo

amiga.com/news/?art=32&PHPSESSID...118f3b6503f03a4ffd15
03.11.2008 | 13:57
Potpuno se slazem s svim onim koji su protiv izivljavanja s prostim i ruznim komentarima politicke i neke druge prirode koje nimalo ne pristaju ovom forumu koji jako ozbiljan i s mnostvom interesantnih tema s aspekta informatike i znanosti.mislim da me neshvate pogresno oni koji uzivaju u politickim prpucavanjima koja nemaju kraja a uz to poracena su pogrdnim i uvredljivim sadrzajem koji jako negativno djeluje na kulturusvjesti naseg drustva koja je ionako na klimavoj grani pa jos dodatne pogrdne rijeci vode u jos vecu frustraciju istog.Svim onim koji su zeljni isucavanja i prostatluka ima za to puno drugih stranica koje su pogodne za takve stvari.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 7 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Riba, skunic, Anonimci (873)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.14 Seconds

Provided by iJoomla SEO