Vikalica
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Vikalica

20.10.2007 | 17:20
Nepristojne anonimce bi trebalo na neki način sankcionirati, ustvari najbolje bi bilo da se anonimci jednostavno ukinu. To je samo prijedlog, jer ovo postaje bezveze. Osobno mišljenje je da vikalica nije za takve stvari, ima niz drugih foruma pa neka se tamo prepucavaju oko raznih gluposti tipa debil je onaj tko koristi Mac ili tko koristi PC. Tako se prepucavaju mala djeca i neobuzdani adolescenti. Mislim da je ovo ipak malo ozbiljniji forum pa gi trebalo takvim i održati.
20.10.2007 | 18:24
Slazem se s tobom,trebalo bi ukinut pisanje neregistriranim korisnicima.
  • Dijete
  • Posjetitelj
20.10.2007 | 19:06
Znači ponovo krećemo..

Ne vidim ništa loše u tome da se netko ispuca na Vikalici.. jedino mi malo bed da Davor il Riba ne završe iza rešetki ako krenu anonimci pljuvat po bivšim gradonačelnicima..

Velki buraz sve vidi..
20.10.2007 | 19:28
Dijete je napisao:

Ne vidim ništa loše u tome da se netko ispuca na Vikalici..

Ok, ajmo onda Vikalicu preimenovati u Ispucalicu
20.10.2007 | 20:40
nemam nis protiv anonimaca koji nesto pitaju ili ih nesto zanima pa na taj nacin nesto kazu ali idu mi na zivce oni likovi sa političkim forumimama i psovanjima i ostalim glupostima
  • User
  • Posjetitelj
20.10.2007 | 21:40
Lako je bit faca i pljuvat kad si anoniman, al kad ti ime i prezime pise crno na bijelo aj onda pisi gluposti

Svi accounti nek budu popraceni imenom i prezimenom i vikalicu ogranicit samo na registrirane!
20.10.2007 | 22:04
sta se mene tiče može
21.10.2007 | 02:30
ja isto podržavam restrikciju na vikalici
21.10.2007 | 03:57
Vec sam to negdje napisao ali i ja sam za to da se ogranici vikanje samo logiranim clanovima.
28.10.2007 | 04:05
dajte please LOCK vikalice samo za registrirane. :ocajan:
28.10.2007 | 05:35
Kada je to davno prije bilo zabranjeno za anonimce onda su nas optužili da smo kontrol-manijaci, diktatori, gušitelji slobode i demokracije i što sve ne. Zato se sada toliko dvoumimo da li vratiti to ograničenje... Iskreno, nisam pametan. Ne bi to bio nikakav problem da se uvijek ne nađu 2-3 budale koje psuju, dave s linkovima koji nemaju veze s Jabučnjakom i slično...
28.10.2007 | 11:43
ja sam definitivno za lockanje
28.10.2007 | 19:28
kontrol-manijaci, diktatori, gušitelji slobode i demokracije i što sve ne

1. U demokraciji ljudi stoje iza svoje rijeci imenom i prezimenom. Anonimne reakcije su shvatljive u represivnim sistemima, a Jabucnjak bas i nije takav.

2. Kenjanje je zabranjeno u javnosti. Doduse, problem je kad te stisne, a WC-a nema na vidiku. Mislim da ce anonimci koje stisne ipak naci mjesto gdje ih nitko nece ometat.
28.10.2007 | 19:30
također
29.10.2007 | 00:40
Ja ne podržavam ništa.
29.10.2007 | 19:41
Zeba, dobro sroceno. Ja i dalje nisam pametan sto se ovoga tice, no kako ne pratim vikalicu u cijelosti i kontinuirano tesko mi je procijeniti koliki je obim problema.... da jednostavno malo isprobamo, ha?
  • User
  • Posjetitelj
29.10.2007 | 19:49
Riba je napisao:
da jednostavno malo isprobamo, ha?

Da!
29.10.2007 | 20:13
Na Bug online pod rubrikom za komentare obvezno je upisati svoj mail kako bi se dao komentar. Možda bi se to moglo napraviti i ovdje za anonimce, to bi ih valjda donekle odbilo od uzastopnih pisanja gluposti.

P.S. Riba: Jel Amiga još u pogonu? (to su bila vremena...)
29.10.2007 | 23:31
Hah, pa mail mozes napisati kakav god hoces...no to bi im zakompliciralo ostavljanje komentara pa bi ih bilo manje...

Amige? Ne znam na koju tocno mislis, ali u pogonu ih je trenutacno nekoliko.
30.10.2007 | 00:58
Ja sam imao 500+ pa kasnije 600. (Sad su u vikendici - mislim da još rade). Navodno da ta scena još polako djeluje.
  • User
  • Posjetitelj
30.10.2007 | 04:35
Jel nije prije koju godinu trebala izac neka nova modernija Amiga al je onda taj pokusaj dokinut?

Bilo bi zanimljivo...
  • User
  • Posjetitelj
30.10.2007 | 04:44
Btw kad smo vec skrenuli na Amigu - evo nesto zanimljivo

amiga.com/news/?art=32&PHPSESSID...118f3b6503f03a4ffd15
03.11.2008 | 13:57
Potpuno se slazem s svim onim koji su protiv izivljavanja s prostim i ruznim komentarima politicke i neke druge prirode koje nimalo ne pristaju ovom forumu koji jako ozbiljan i s mnostvom interesantnih tema s aspekta informatike i znanosti.mislim da me neshvate pogresno oni koji uzivaju u politickim prpucavanjima koja nemaju kraja a uz to poracena su pogrdnim i uvredljivim sadrzajem koji jako negativno djeluje na kulturusvjesti naseg drustva koja je ionako na klimavoj grani pa jos dodatne pogrdne rijeci vode u jos vecu frustraciju istog.Svim onim koji su zeljni isucavanja i prostatluka ima za to puno drugih stranica koje su pogodne za takve stvari.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 23 minuta
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.
  • dpasaric: Večeras u 19 sati po našem vremenu Appleov #WWDC25 keynote!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.05 Seconds

Provided by iJoomla SEO