Vikalica
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Vikalica

20.10.2007 | 17:20
Nepristojne anonimce bi trebalo na neki način sankcionirati, ustvari najbolje bi bilo da se anonimci jednostavno ukinu. To je samo prijedlog, jer ovo postaje bezveze. Osobno mišljenje je da vikalica nije za takve stvari, ima niz drugih foruma pa neka se tamo prepucavaju oko raznih gluposti tipa debil je onaj tko koristi Mac ili tko koristi PC. Tako se prepucavaju mala djeca i neobuzdani adolescenti. Mislim da je ovo ipak malo ozbiljniji forum pa gi trebalo takvim i održati.
20.10.2007 | 18:24
Slazem se s tobom,trebalo bi ukinut pisanje neregistriranim korisnicima.
  • Dijete
  • Posjetitelj
20.10.2007 | 19:06
Znači ponovo krećemo..

Ne vidim ništa loše u tome da se netko ispuca na Vikalici.. jedino mi malo bed da Davor il Riba ne završe iza rešetki ako krenu anonimci pljuvat po bivšim gradonačelnicima..

Velki buraz sve vidi..
20.10.2007 | 19:28
Dijete je napisao:

Ne vidim ništa loše u tome da se netko ispuca na Vikalici..

Ok, ajmo onda Vikalicu preimenovati u Ispucalicu
20.10.2007 | 20:40
nemam nis protiv anonimaca koji nesto pitaju ili ih nesto zanima pa na taj nacin nesto kazu ali idu mi na zivce oni likovi sa političkim forumimama i psovanjima i ostalim glupostima
  • User
  • Posjetitelj
20.10.2007 | 21:40
Lako je bit faca i pljuvat kad si anoniman, al kad ti ime i prezime pise crno na bijelo aj onda pisi gluposti

Svi accounti nek budu popraceni imenom i prezimenom i vikalicu ogranicit samo na registrirane!
20.10.2007 | 22:04
sta se mene tiče može
21.10.2007 | 02:30
ja isto podržavam restrikciju na vikalici
21.10.2007 | 03:57
Vec sam to negdje napisao ali i ja sam za to da se ogranici vikanje samo logiranim clanovima.
28.10.2007 | 04:05
dajte please LOCK vikalice samo za registrirane. :ocajan:
28.10.2007 | 05:35
Kada je to davno prije bilo zabranjeno za anonimce onda su nas optužili da smo kontrol-manijaci, diktatori, gušitelji slobode i demokracije i što sve ne. Zato se sada toliko dvoumimo da li vratiti to ograničenje... Iskreno, nisam pametan. Ne bi to bio nikakav problem da se uvijek ne nađu 2-3 budale koje psuju, dave s linkovima koji nemaju veze s Jabučnjakom i slično...
28.10.2007 | 11:43
ja sam definitivno za lockanje
28.10.2007 | 19:28
kontrol-manijaci, diktatori, gušitelji slobode i demokracije i što sve ne

1. U demokraciji ljudi stoje iza svoje rijeci imenom i prezimenom. Anonimne reakcije su shvatljive u represivnim sistemima, a Jabucnjak bas i nije takav.

2. Kenjanje je zabranjeno u javnosti. Doduse, problem je kad te stisne, a WC-a nema na vidiku. Mislim da ce anonimci koje stisne ipak naci mjesto gdje ih nitko nece ometat.
28.10.2007 | 19:30
također
29.10.2007 | 00:40
Ja ne podržavam ništa.
29.10.2007 | 19:41
Zeba, dobro sroceno. Ja i dalje nisam pametan sto se ovoga tice, no kako ne pratim vikalicu u cijelosti i kontinuirano tesko mi je procijeniti koliki je obim problema.... da jednostavno malo isprobamo, ha?
  • User
  • Posjetitelj
29.10.2007 | 19:49
Riba je napisao:
da jednostavno malo isprobamo, ha?

Da!
29.10.2007 | 20:13
Na Bug online pod rubrikom za komentare obvezno je upisati svoj mail kako bi se dao komentar. Možda bi se to moglo napraviti i ovdje za anonimce, to bi ih valjda donekle odbilo od uzastopnih pisanja gluposti.

P.S. Riba: Jel Amiga još u pogonu? (to su bila vremena...)
29.10.2007 | 23:31
Hah, pa mail mozes napisati kakav god hoces...no to bi im zakompliciralo ostavljanje komentara pa bi ih bilo manje...

Amige? Ne znam na koju tocno mislis, ali u pogonu ih je trenutacno nekoliko.
30.10.2007 | 00:58
Ja sam imao 500+ pa kasnije 600. (Sad su u vikendici - mislim da još rade). Navodno da ta scena još polako djeluje.
  • User
  • Posjetitelj
30.10.2007 | 04:35
Jel nije prije koju godinu trebala izac neka nova modernija Amiga al je onda taj pokusaj dokinut?

Bilo bi zanimljivo...
  • User
  • Posjetitelj
30.10.2007 | 04:44
Btw kad smo vec skrenuli na Amigu - evo nesto zanimljivo

amiga.com/news/?art=32&PHPSESSID...118f3b6503f03a4ffd15
03.11.2008 | 13:57
Potpuno se slazem s svim onim koji su protiv izivljavanja s prostim i ruznim komentarima politicke i neke druge prirode koje nimalo ne pristaju ovom forumu koji jako ozbiljan i s mnostvom interesantnih tema s aspekta informatike i znanosti.mislim da me neshvate pogresno oni koji uzivaju u politickim prpucavanjima koja nemaju kraja a uz to poracena su pogrdnim i uvredljivim sadrzajem koji jako negativno djeluje na kulturusvjesti naseg drustva koja je ionako na klimavoj grani pa jos dodatne pogrdne rijeci vode u jos vecu frustraciju istog.Svim onim koji su zeljni isucavanja i prostatluka ima za to puno drugih stranica koje su pogodne za takve stvari.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 40 minuta
  • dpasaric: Nova anekta! :)
  • Kloba: Vidio sam to jutros. Reko neću staviti tu ako ispadne patka. Ipak, čini se da je ok izvor. Tko zna tko će završiti na giljotini zbog ovoga. Sjetćamo se pijanog vlasnika testnoga iPhonea 4 i kako je Jobs poslije tužo Gizmodo
  • kupus: Novi mb pro s m4 leakan [link]
  • Borisone: To je samo za fizičke osobe.
  • m@xym: Odnedavno znači prije par mjeseci. Ne pratim redovito njihove stranice, ali ne sjećam se da sam prošle godine to vidio. Radi se u njihovom "Easy upgrade" programu: [link]
  • Borisone: Ne tnam što je "odnedavno" ali u ožujku su mi javili da nude samo leasing preko Grenke.
  • m@xym: Borisone, to odnedavno nudi istyle.hr za Apple Watch, iPhone i Mac računala
  • kupus: tj ovaj [link]
  • kupus: [link]
  • kupus: evo borisone
  • Zdravac: Nisan sad isao provjeriti, ali zar nije Sancta Domenica iz ZG nudila?
  • Borisone: Za pravne osobe, a ne za fizičke osobe.
  • Borisone: Nudi li neka tvrtka u HR najam Mac računala? Nešto tipa mjesečno plaćanje, po isteku 2 ili 3 godine zamjena novim uz produženje ugovora.
  • marioart: photoshop za 89€, cijeli CC 430, paralels 60... hrpa nekih antivirusa... ja gledam na DE, mozda na US ima vise :) ... airpods pro 225€...
  • drlovric: Imal jos kakvih dobrih dealova za software, usluge i sl?
  • marioart: da se nadovezem... kako su sad Prime Days na Amazonu, moze se uzeti Family M365 na 15mj za 53€ ... ako nekome eventualno treba :)
  • smayoo: I ja kažem! :)
  • zoranowsky: Libre office FTW!
  • drlovric: Meni je jedna dobra dusa ovdje na Jabucnjaku poklonila MS Office. Neka bulk licenca je bila u pitanju, mislim nesto vezano za obrazovne ustanove. Radi godinama. Sad gledam ovu novu 2024. Skoro su pa identicne. Uopce ne znam niti sto je tu novoga :)
  • Borisone: Microsoft 365 Family (za 6 korisnika) je oko 60 eur kada je na akciji. A često je. Kupiš par komada i miran si par godina.
  • Zdravac: 150 € je ravno 2 godine pretplate na office 365, vjerujem da je to bolja opcija
  • drpongrac23: Ah, trebao je biti plačko!!!!
  • drpongrac23: @drlovric - ????????????????????????????????
  • drlovric: @drpongrac23: Kupujes? :)
  • Kloba: Jebote šta ove poplave rade po BiH, to je prestrašno... :(
  • drpongrac23: Evo i link [link]
  • drpongrac23: Izašao "MS Office 2024" za Mac i PC, kao standalone verzija, pa eto, ako koga zanima…
  • Bertone: Što se je dogodilo? 27 sati nitko ništa nije napisao na forumu :)
  • Yonkis: Dostupan 18.0.1 i za sve ostale apple uređaje (sat, iPad..)
  • zoranowsky: Thx!
  • dpasaric: Ugodno iznenađenje! :)
  • smayoo: Mašala. Zapratih vas na Spotifyu. :)
  • zoranowsky: [link]
  • zoranowsky: Ako netko želi link za download, pošaljite mi pm.
  • zoranowsky: [link]
  • zoranowsky: Da se i ja malo pohvalim, friško je izašao treći album Twistersa
  • mbp2009: Da, T9 napokon
  • Zdravac: KOOONAČNOO!
  • Zdravac: Jel ste skužili novost u iOS 18 kod poziva (dial pad)?!!
  • drlovric: Ja ne ocekujem bas puno od Apple AI a radim na engleskom. Širi je i danas dan prilicno poglupa :)
  • Yonkis: aha, ovo; [link]
  • mbp2009: 15.1 beta je otvorila AI u EU
  • mbp2009: MacOS
  • Yonkis: mbp2000 to imaš US App Store ID? I misliš na iOS 18.1 beta?
  • mbp2009: Testira itko 15.1? Ja testiram, ali ovaj AI Siri ne razumije baš previše, niti mi je dostupan u drugim aplikacijama kao npr Mail
  • Yonkis: Matija klc ako ga nosiš u iStyle onda ovo [link] a u tekstu im nedostaje ovaj link [link]
  • songoku: Ako oces zadrzati garanciju, u ovlastenom servisu ce ti zamijeniti cijeli sat (dobit ces najvjerojatnije refurbished) za mislim €350, tj. ovisi o modelu, to je za series 9, nisi rekao koji sat imas
  • songoku: @Matija nema originala, Apple ne mijenja nista na satu, samo ti zamijene cijeli uredja. Samo ekran se moze zamijeniti, ali ne u ovlastenom servisu, i time uvijek gubis garanciju
  • Matija klc: Decki, trebam popraviti staklo na watchu. Razbilo se. Gdje predlazete? Ima li samo istyle original i da ne gubim garanciju? Hvala
  • Yonkis: Reset ili reboot/restart?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.14 Seconds

Provided by iJoomla SEO