iParty 2019
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iParty 2019

10.12.2019 | 10:20
Odlicna fotografija, Izgledate kao najava za novu sezonu The Big Bang Theory!
10.12.2019 | 21:03
Ocekivao sam puno vise ljudi u "podrazumijevanom gradu" Zagrebu

Toliko organizacije i skupi se 5-6 ljudi. Izgleda da na Jabucnjaku ne obitava neka bas puno druzeljubiva ekipa
10.12.2019 | 22:05
Tako je to, prvo su svi Purgeri vrištali da im je Rijeka daleko. Sad kad smo se sastali u Metropoli samo 3 Purgera ostalo 1 Krapinjani 2 Riječana. Ali od svega najvažnije 2 Tina (btw. najljepši, to je potvrdila i konobarica).
11.12.2019 | 00:42
Meni je fakat žao da nisam bio, ova operacija mrene me zatekla nespremnog, tj. u neznanju što i kako. U nedjelju sam prvi put bio vani u šetnji i radio sam što se ne smije, nosio svoje naočale (da ne spominjem sve detalje) i počelo mi se opako vrtiti, mučnina i tak to da sam se samo vratio doma u krevet negdje oko pet.

Do kasnije navečer sam bio ok, ali je bilo too late za Voltino.

ps - detalji za znatiželjne
11.12.2019 | 12:50
Stignes se oporavit i doci u Rijeku! Brz oporavak!
11.12.2019 | 22:10
Stefanjos, ja sam u Kokolu rezervaciju napravio za 6-8 osoba. Pls, prati, ako se prijavi još tko, nazovi ih pa podebljaj.
11.12.2019 | 22:19
Pratim ne brini. Iduci tjedan cu pobrojiti pa promijeniti po potrebi
21.12.2019 | 13:00
1. rusty
2. smayoo
3. smayoo jr.
4. dpasaric
5. riba
6. tino1
7. jmelektronika
8. hal9000
9. stefanjos + 1
10. kinsif

Evo za sada nas je 11. Javiti cu se za veci stol. neka bude mjesta za 12 ljudi. Ali prije toga, dolazi li jos netko?
21.12.2019 | 18:14
Smayoo jr. ima na Jabučnjaku nick “tehnik”
21.12.2019 | 20:24
smayoo kaže:
Smayoo jr. ima na Jabučnjaku nick “tehnik”

Nisam znao! Evo ga!

1. rusty
2. smayoo
3. tehnik
4. dpasaric
5. riba
6. tino1
7. jmelektronika
8. hal9000
9. stefanjos + 1
10. kinsif
21.12.2019 | 20:30
Dečki,

Lijepi pozdrav iz okolice Zagreba. Dobar provod, fina papica i nemojte nas kojih nema prejako tračati....
21.12.2019 | 21:31
Aj ti lijepo sjedi u auto i dođi u Rijeku. Noćenje imaš riješeno.
22.12.2019 | 16:09
Ekipa, dobro se zabavite i prijatno! Pozz!
22.12.2019 | 16:44
Hvala!
22.12.2019 | 21:36
Još traje... #30 mater mu
22.12.2019 | 23:43
Hvala svima što su došli. Bilo je super! Evo i par slika.
22.12.2019 | 23:48
IMG_7832.jpg

IMG_7842.jpg

IMG_7837.jpg
23.12.2019 | 02:39
Baš smo se dobro napričali i lijepo je vidjeti se ovako uživo barem jednom godišnje! A i hrana je bila dobra!
23.12.2019 | 11:48
Ooooodličan provod. A skupili smo se u najvećem broju od kada sam prisutan član. Večer za 10, a ni hrana nije bila loša.

Zanimljivo je i kako nas je ovogodisnji racun dosao manje nego proslogodisnji, a bilo nas je duplo vise, a i najeli se vise.
24.12.2019 | 14:10
Jbg, što ćeš kad smo čobani pa ne znamo cijeniti decentne obroke od trulog mesa...
24.12.2019 | 18:01
Ništa ja ću malo # jist i bila stvar. Pa da vidiš kako cijene klize.
24.12.2019 | 21:21
Ma Kokolo je gurmanska palača prema onom Jist! Meni je ono bilo dosta grozno.
03.01.2020 | 10:31
Pozdrav!

Evo i mene napokon na jabučnjaku, nakon godina nagovaranja stefanjosa. Odlučila sam se pridružiti nakon iParty-a u Kokolu gdje mi je bilo super. Ne obećajem da ću biti često tu, ali da imam svoje počasno mjesto. (:
03.01.2020 | 11:09
Dobro došla u ekipu.
03.01.2020 | 11:47
M
Vel’ko “m”.
Welcome!
03.01.2020 | 12:01
Dobro nam došla!

Ako ikada nešto zapne u radu, imaš pomoć iz prve ruke od Stefanjosa, tako da ne brinemo za tebe, ali zatreba li išta drugo - tu smo, više ljudi više zna!
03.01.2020 | 16:14
Bok Dora!
05.01.2020 | 20:28
Dobrodošla dorag
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 12 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Riba, skunic, Anonimci (675)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.22 Seconds

Provided by iJoomla SEO