Ja sam za 8.12., Capuciner je čisto ok. Iako možemo i u Publicu (ima mjesta za parking da se ne gužvamo po garažama) ili ako ste za mesinu možemo u Granu, Kod Dede...
18.12 je premijera Star Warsa, tako da na iParty Zagreb edition ne stizem ako je tada!
A i velika vecina koji bi dosli vrlo vjerojatno imaju nekakav bozicni domjenak s firmom. (vec znam par prijatelja koje imaju bas 18.12 bozicni domjenak u firmi)
Znači ZG - Capuciner? Gdje je tamo najpraktičnije parkirati? Umišljam si da se dobro snalazim po Zagrebu, ali ne sjećam se da ima išta bliže od Kaptol centra ili Langića (to je cca pola kilometra ovako ili onako, samo je od Langića uzbrdo)? Ako ima neka skrivena oaza s par parkirnih mjesta da je malo bliže, podijelite tajnu sa mnom!
Ne bi se oslanjao na Langić, pogotovo zato jer ovaj vikend počinje Advent. Gužva za ulazak zna biti skroz do Vlaške. Pošto je nedjelja treba loviti i ona naplatna mjesta po gradu.
Netko je već spomenuo Granu. Meni pada na pamet i TPK (onaj veliki). Ako je pizza, onda npr. Maslina tamo isto u Cvjetnom naselju, ili koja bilo da je malo van centra i da ima svoj parking. Meni bi pasala i Sofra (bilo ona prva, u Borovju, bilo ona u trg.centru Point na Jarunu), ali da ne širim...
Imamo za izabrat i RNB Barbeque blizu Bastijanove. Ima parkinga, ne osiguran ali nade se uvijek mjesta po lokalnim ulicama. A dobra klopa (koliko cujem).
Ne vidim potrebu za dodavanjem još jedne varijable, nemoj se uzdati u to da će biti parkinga tamo u nedjelju uz okolne zgrade i kuće
Idemo u Granu i mirni smo, ionako je nekada davno Smayoo pričao kako me časti ako mu uspije fora koju sam mu preporučio kad je imao neku frku sa A1
vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj
CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima