Privatne poruke
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Privatne poruke

28.02.2018 | 21:27
Zašto privatne poruke kad stignu nisu crvene recimo nego su ovako zelene?

image_2018-02-28.jpeg
01.03.2018 | 00:26
Ja sam daltonist, pa mi to sve isto. Zelena, crvena... blah.

S kim se ti to uopće dopisuješ??? S obzirom koliko ti je to bitno, rekao bih da je neka dama u zlatnim godinama ili UDBA
01.03.2018 | 03:34
Nekad je (ako me sjecanje ne vara) ova poruka bila crvena.
Nije mi uopce bitno nego eto cisto kurioziteta radi.
01.03.2018 | 11:42
A može biti i da Riba nešto muti... Predugo je tamo na Istoku, pa je iz crvenog prešao u zeleno.
Svejedno mi nije jasno, Žabac, kako to da baš tebi - od svih na Jabučnjaku - fali crvena boja

No, evo prijedloga kako bi to možda moglo biti vidljivije:

Poruke0.jpg

Poruke1.jpg
01.03.2018 | 12:07
Koliko sam shvatio od Ribinih poruka, on radi koliko stigne na novoj verziji stranice.
01.03.2018 | 13:20
Mali doprinos temi (a da poruke nisu ni zelene ni crvene)

zabacv1.jpeg

zabacv2.jpeg
01.03.2018 | 13:36
Vama dosadno, ljudi?
01.03.2018 | 14:20
smayoo kaže:
Vama dosadno, ljudi?

Snijeg nas zameo, pa se ne možemo ići igrati na livadi
01.03.2018 | 16:10
Ne fali mi crvena nikako!
Ali kako se novo nešto označava crveno, a ne bi trebalo uvoditi novu boju pa sam zato i predložio.
Ja bi plavu boju, ali me se ne pita.

E da, gumb "odjavi se" na iPadu (iOS-u) i na OSX-u je drugačiji.
10.10.2023 | 16:58
Iako je tema starija, naslov odgovara problemu, a on je da ponovno ne dolazi email obavijest (na Gmail) za nove privatne poruke.
10.10.2023 | 17:18
Meni je stigla obavijest normalno, evo maločas. Na zoho.com
10.10.2023 | 17:20
Imali smo taj problerm nedavno, iskljucivo vezan uz gmail racune. Obavijestit cu odgovorne.
10.10.2023 | 18:11
smayoo kaže:
Meni je stigla obavijest normalno, evo maločas. Na zoho.com

Eto da javim da niti email obavijest o novim postovima ne dolazi.
11.10.2023 | 20:02
Tehnicki direktor je javio da je predanim radom njegovog odjela prijavljen problem rijesen!
11.10.2023 | 20:20
Riba kaže:
Tehnicki direktor je javio da je predanim radom njegovog odjela prijavljen problem rijesen!

Potvrđujem, email je stigao.
12.10.2023 | 02:36
Riba kaže:
Tehnicki direktor

njegovog odjela

12.10.2023 | 15:42
Kaj je jabučnjak spustio kriterije ? Ja kad sam se davno regao, tada nisu dolazili u obzir računi gmail, ili yahoo mail i sl. pa sam se ragao na službeni mail od firme.
12.10.2023 | 15:46
Ke? Nisu nikada postojala oganicenja na email providere, samo eto neki vole raditi probleme vise od drugih.... mozda ti email za potvrdu nije stizao.
12.10.2023 | 16:28
Riba kaže:
Ke? Nisu nikada postojala oganicenja na email providere, samo eto neki vole raditi probleme vise od drugih.... mozda ti email za potvrdu nije stizao.

Poštovani admine,

Nije to baš tako. Prije desetak godina kad sam se htio regati ovdje, dobio sam obavjest da ti računi nisu valjani za ovaj forum, pa ih nisam niti isprobavao

Hoću reći to je pisalo na obavjeti od foruma, kad sam se htio registrirati.
12.10.2023 | 16:36
Eto vidis kako je to na kraju bio dobar savjet!
13.10.2023 | 21:14
cariblanco kaže:
Kaj je jabučnjak spustio kriterije ? Ja kad sam se davno regao, tada nisu dolazili u obzir računi gmail, ili yahoo mail i sl. pa sam se ragao na službeni mail od firme.

Mislim da ja imam yahoo mail vezan uz Jabučnjak. A jedini drugi koji imam je gmail. Vidim da mi je account star 18 godina.

Usput, vi koji poznajete Đuru/Sinišu i privatno, što je s njim? Jel ga korona satrala? Jel živ?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 22 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.07 Seconds