Opet oglasnik!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Opet oglasnik!

30.09.2013 | 21:55
Da li je oglasnik rezerviran samo za Apple proizvode i dodatke koji su vezani uz iste ili se može bilo što oglašavati?
Naime, vidim nekog uljeza u oglasnom prostoru. Nekako si mislim, ako se dozvoli šarenilo, bude tu i grožđa i mošta, vina (trenutno aktualno jer je Martinje blizu) i kojećega.
30.09.2013 | 22:32
Ja se ne sjećam da smo ikad o tome razgovarali. Admini će odlučiti. Ako mene pitaš - neka nudi tko što hoće, ako misli da će to baš jabučarima biti zanimljivo, i ako nije protuzakonito.
30.09.2013 | 22:42
Mada ni onaj PS3 i igrama nekeko ne pripada, ali ajde, vole se ljudi igrati.
30.09.2013 | 23:22
Na kojeg tocno uljeza mislis?
30.09.2013 | 23:26
Pretpostavljam na Customac.
Meni ne smeta, sve dok ne bude npr. 10x ovakvih oglasa dnevno.
01.10.2013 | 07:14
Riba kaže:
Na kojeg tocno uljeza mislis?

Ovog:
www.jabucnjak.hr/oglasi/hardver/ponuda/c...rce-gx-480-4581.html
01.10.2013 | 07:14
tomislav.c kaže:
Pretpostavljam na Customac.
Meni ne smeta, sve dok ne bude npr. 10x ovakvih oglasa dnevno.

Tako to počne.

Ja imam na njuškalu oglase za gluposti koje sam nakupovao i mislim kako nije red da ih tu istovarim.
Je li neko kupuje značke, stare ključeve ....? LOL
01.10.2013 | 08:26
Zanimljivo da ti ne smetaju ona dva fotoaparata...
01.10.2013 | 09:13
Hm, oni Canon-i malo. Nikon nimalo. I tri ih je, ali nije bitno!
Kad bi bio na onome PC-u OSX, još nekako.
Pod Novosti je članak "10 godina Jabučnjaka" koji je odličan i Tomislav je napisao između ostaloga kako je Jabučnjak među rijetkima koji nema reklama i kako je ovo virtualno mjesto okupljanja korisnika Apple proizvoda.
01.10.2013 | 12:09
Mali oglas nije reklama. I nije da ih imamo posvuda. Ideš na oglasnik ako te oglasi zanimaju i oglasi su samo tamo. A to što je netko korisnik apple proizvoda, ne znači da ne smije koristiti ništa non-apple. Ima dosta članova koji imaju iPhone i windows pc.
01.10.2013 | 12:53
Da skratimo pricu, sve te oglase ja imam na oku, ako stvar izmakne kontroli intervenirat cemo, ali trenutno zaista nema potrebe.
01.10.2013 | 15:55
Malko se osjecam prozvan... stavio sam oglas za Canon tu jer je poanta u zamjeni za iPad. Nisam stavio u rubriku zamjena jer ciljam da ce ga ovako vise ljudi skuziti.

zabac kaže:
Hm, oni Canon-i malo. Nikon nimalo.
01.10.2013 | 16:03
zabac kaže:

Hm, možda sam u krivu, ali ja sam iz oglasa protumačio da je taj PC složen za OSX i da je gore Mountain Lion.
01.10.2013 | 16:28
dot kaže:
Malko se osjecam prozvan... stavio sam oglas za Canon tu jer je poanta u zamjeni za iPad. Nisam stavio u rubriku zamjena jer ciljam da ce ga ovako vise ljudi skuziti.

zabac kaže:

Ma sve ok. I mene si povrijedio svojim oglasom, ali opraštam ti jer si uvidio svoju pogrešku i pokajao se (želiš se riješiti tog Canona).

01.10.2013 | 16:53
Mea culpa, mea maxima culpa

smayoo kaže:
dot kaže:

zabac kaže:

Ma sve ok. I mene si povrijedio svojim oglasom, ali opraštam ti jer si uvidio svoju pogrešku i pokajao se (želiš se riješiti tog Canona).

01.10.2013 | 17:21
FiFi kaže:
zabac kaže:

Hm, možda sam u krivu, ali ja sam iz oglasa protumačio da je taj PC složen za OSX i da je gore Mountain Lion.

To ne piše u oglasu.
01.10.2013 | 17:30
Da i ja sam dobio dojam da se ovo ML odnosi na Mountain Lion.
01.10.2013 | 18:38
Da sad i ja vidim. Pa mogao je zdravo seljački napisati, hvaliti se ...
01.10.2013 | 18:57
Istina, ovako se uopće ne kuži šta je to Customac.

Možda su windowsi na njemu, a ovo samo ime, kao Custoslavko ili Customirko
01.10.2013 | 20:56
Što se tebi podrazumijeva, drugom uopće ne padne na pamet. Što je tebi sasvim jasno, drugom je kriptično. "Assumption is mother of all fuck-ups.", reče onaj negativac u "Under Siege 2".
01.10.2013 | 21:30
A šta se može, nekom padne nekom ne
01.10.2013 | 21:43
Riba kaže:
Da skratimo pricu, sve te oglase ja imam na oku, ako stvar izmakne kontroli intervenirat cemo, ali trenutno zaista nema potrebe.

Riba je sve rekao tako da nema potrebe dalje raspravljati
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 8 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, BigMac, marioart, Riba, Anonimci (575)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.20 Seconds

Provided by iJoomla SEO