skype aplikacija - problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

skype aplikacija - problem

03.02.2010 | 18:00
dakle, na mom ipod touchu skype aplikacija fiuno radi,chatam normalno i normalno zovem kada sam u wifi dometu... ali osoba me ne cuje sa druge strane dok ja nju normalno cujem...sta se desava? da li je potrebno za mikrofon neka posebna instalacija... thnx...
  • lukacro
  • Posjetitelj
04.02.2010 | 00:39
kolko ja znam, ipod touch nema ugrađeni mikrofon
04.02.2010 | 11:35
lukacro je napisao:
kolko ja znam, ipod touch nema ugrađeni mikrofon

Dobro veliš - čovjek treba ili one iPhone slušalice sa mikrofonom, ili neki baš mic. Ima rješenja, guglaj malo.
04.02.2010 | 19:07
decki prva generacija nema mikrofon ,ali druga i treca imaju... ja osobno imam prvu generaciju i naravno da sam nabavio slusalice za iphone sa mikrofonom...ali i dalje ja cujem suprotnu stranu dok oni mene ne... ne znam sta je u pitanju..pozz
04.02.2010 | 19:34
Budimo realni, prevario si se Niti jedna generacija iPoda touch nema ugraden mikrofon, ali druga i treca generacija imaju podrsku za slusalice s mikrofonom, a prva nema niti to.
05.02.2010 | 16:16
Sta onda znaci da ne mogu nikako pricati preko skypa?ne postoji nikakav nacin?
05.02.2010 | 16:47
evo nasao sam neko rjecsenje..postoje dvoje vrste mikrofona koji funkcioniraju za touch 1G... macally iVoice 3 i pro..takoder Hama RA3 Record Adapter...provjereno...
e sada, da li mi netko moze reci gdje da to kupim ovdje u hrvatskoj? thnx..
05.02.2010 | 16:48
Kratko i jasno- ne. Sorry Evo kako na Skypeovom webu to objasnjavaju: support.skype.com/en/faq/FA10063/Will-Sk...1BC0D34B35F1619F24A5
05.02.2010 | 16:52
Vidis takvog rjesenja se nisam ni sjetio Drago mi je da si pronasao nacin, ali stvarno ne znam gdje toga ima za kupit. Mozda da potrazis na eBayu?
13.02.2010 | 10:33
zadnji odgovor koji sam poslao ne vidim na forumu pa cu ga jos jednom ponoviti... dakle evo dva linka tako da oni koji imaju touch 1G vide da ga mogu korisiti i sa mikrofonom...
prvi -
touchmic.com/products-page/view-all-prod...iii---for-ipod-touch

drugi -
forum.skype.com/index.php?showtopic=313881 ...

samo je problem gdje to naBAVITI... kao sto je rekao i petri68 mozda na ebayu...
ja osobno jedva cekam travanj kada izlazi novi ipod touch sa FM prijemnikom, kamerom, gps, ugrađenim i mirkofonom i jos nekim sitnicama ..
pozz
13.02.2010 | 11:19
Taj novi iPod touch, ako izade, sigurno nece izaci u travnju, nego u rujnu. Apple uvijek iPode predstavlja u rujnu, a iPhone u lipnju.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 sati, 19 minuta
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, dperec, Ender, Riba, rusty, Anonimci (1262)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO