iPod slušalice??!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPod slušalice??!

09.07.2009 | 03:13
Ovako...već je lagano vrijeme da promjenim svoje apple slušalice pa me zanima vaš savjet....
Pošto sam sit klasičnih apple slušalica i nakon jedno 10 promjenjenih mislim da je vrijeme da kupim nešto što može trajati malo duže...

Sad, zanimaju me vaša iskustva sa novim apple in ear slušalicama..i vaša preporuka da li da uzmem njih ili seenisher, bose, bang&olufsen...?

Znam da su svi modeli poprilično papreni, pa vas zato i pitam za savjet ili ako imate neka iskustva s kupovinom jedne od ovih marki...

Hvala, Renato
09.07.2009 | 03:16
10 slušalica?!

Ja već treću godinu koristim iste doslovno svaki dan (osim vikendom) i nikada problem. Kako nastradaju?
09.07.2009 | 03:27
Hehehe...pa imam iPod već 4 godine... Svake godine dobro je do ljeta. Kada pukne ona guma oko slušalice onda brzo od k vragu. Ma slušam stalno glazbu i obično ljeti na plaži u mokre uši stavim slušalicu i to je mislim najviše uništi. nastradaju i na druge načine. Recimo, jedne su mi udarile od stol malo jače pa je lijeva počela šuštati.... Ima načina, vjeruj!

Nisu te slušalice neke kvalitete, mislim kvaliteta zvuka je zadovoljavajuća, još kad uzmem u obzir da se isporučuju s uređajima...super!

Ali nekako mi se ne da paćat 250 kn za nove jer želim nešto boje,..a ove in-ear su mi zapele za oko. A tu je naravno zloglasni Form 2 naglavne od bang & olufsena... pa ne znam što mi činiti. Da opet uzmem "obične" ili da napokon uložim neku značajniju lovu u to...
09.07.2009 | 11:11
Imam in-ear slušalice i evo mogu reći da sam jučer zaključio da nisu dobre, čak su jako loše!!! Nakon 15 nošenja crkli su gumbi za pojačavanje/smanjivanje zvuka. Mislim da je razlog znoj za vrijeme trčanja, al ne nosim ih ispod majce tako da ne znam kako je došao na gumbe... Uglavnom jako sam razočaran!!
09.07.2009 | 23:52
Lex, hvala puno na postu... puno si mi toga rasvjetlio. Jedna od stvari koje me najviše živciraju na iphone-u su njegove slušalice. Mislim, nisu loše...ali onaj glupi gumb za javljanje je prestao reagirati nakon 10 dana kad sam kupio iPhone i još ne radi!!!

Ali nisam t isto očekivao od 600 kn vrijednih slušalica...
Uglavnom, hvala puno...
10.07.2009 | 02:02
Drago mi je da sam pomogao. Navodno seenisher ima najbolje in-ear slušalice, osobno sam zadovoljan s zvukom in-eara, al po nekim testovima nisu najbolje...
10.07.2009 | 09:50
ja imam sennheiserice koje idu na uho, s onim okvirićem. To mi je puno bolje od ovih in-ear jer valjda je moja slušna školjka deformirana ili kaj, ali od origigi apple sluški me uvijek uho boli. Iako, one imaju nježniji zvuk od sennheiserica koje su oštrije u visokima i manje basa daju. U članku Nike+iPod sam ih slikal i traju već treću godinu, iako s njima joggam svako jutro. To je iz one sportske linije pa su nešto otpronije na znoj, iako su pohrđavile uz rub one plastike/gume koja zadihta uho. No, kod nas ih nisam nikad vidio za kupit, samo onaj slabiji model koji nema ovaj dio koji ide na uho.
Dosta me kopkaju one shure sluške, koje imaju onu spužvicu da uđu lijepo u uho, ali skupe su ko kuga.
Inače, ako me sjećanje ne vara, Appleove sluške proizvodi Harman International, ne?
Dakle, da zaključim: kaj se mene tiče, osnovni problem kod slušalica mi je udobnost nošenja i otud bi krenuo
10.07.2009 | 14:45
Da...što se tice sennheiserica ja pošto se ne bavim sportom i većinom nemam problema sa udobnošću razmišljam između cx300 modela i px100...
Navodno su ove prvo provjereno vrhunske, ali su ove px100 proglašene među najboljim naglavnima na planeti. E sad, i jedne i druge su opet jeftinije od apple in-ear modela pa mislim da sam odustao od te ideje.

Nadalje, malo sam gledao bang & olufsen glasovite A8 slušalice. Ujac mi ih ima i nisam se baš oduševio sa količniom basa, a to me buni i kod sennheisera...
Jer dosta im modela po meni daje malu količinu basa, Još ću poslušati Form 2 (B&O) i mislim da ću tada donijeti konačnu odluku...

Sad, da px100 nisu naglavne, vjerojatno bi ih odmah uzeo... Ali kad sam pogledao maloprije cijene, nekako mi sve više izgleda sennheiser CX300 da su najbolji izbor... Još ako imaju bijele!, sreći neće biti kraja!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 9 minuta
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Jedro, Riba, tino1, Anonimci (523)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa