Ipod touch january upgrade i ITMS
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ipod touch january upgrade i ITMS

21.01.2008 | 22:21
Molim pomozite!!!!
Napravio sam update 1.1.3 za svoj ipod touch i sada bi htio january upgrade (onih 5 dodatnih mogucnosti) ali neznam kako bi to nabavio tu kod nas.

Postoji li mozda hackirani update(nemora bit hackiran nego samo besplatan!!!)?

Moze li se nekako iz HR prijavit na itunes store i kupit january update?

Te na kraju moze li se na podrucju HR negdje nabavit itunes gift card,a ako ne gdje se ( molio bi i adresu ako moze:) ) moze nabavit ?

HHHHHHVVVVVVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
  • Dijete
  • Posjetitelj
21.01.2008 | 22:34
Može se prijaviti onaj koji ima kreditnu karticu sa billing adresom u drzavama koje imaju iTunes..

kaj se tiče tih 5 aplikacija, one su dostupne na jailbreakanim tačevima 1.1.1 i 1.1.2

nije baš po applovim pravilima, ali funkcionira..

prijatelj google sve otkriva..
21.01.2008 | 23:35
Hvala ali ja znam za jailbreak i te stvari no vise volim orginal.
22.01.2008 | 04:35
Neki dan sam pokrenuo slicnu temu u ovom isto forumu ( www.jabucnjak.hr/index.php?option=com_jo...610&catid=18 ) ali nisam dobio odgovor pa sam jos malo prokopao. Jedini nacin da si updateas iPod touch na full 1.1.3 je iTunes store account koji moze imat samo osoba s kreditnom karticom iz jedne od drzava gdje postoji iTMS kao sto Dijete rece.

Iako se u dugim drzavama taj update moze dobit i jednostavnom setnjom do apple stora, kod nas ni toga nema jer nas apple store (koji bash ni nije pravi store) nema iTMS account buduci da ga je nemoguce napravit u Htvatskoj. Dakle druga opcija bi bila otic do austrije u apple store i tamo dat da ti updateaju.

Treca i najlaksa opcija ako imas nekog rodaka u jednoj od iTunes zemalja, neka napravi iTMS account i posudi ti ga na pol sata

A sto se samog updatea tice, nije uopce stvar u tih 5 appsa, njih lako otkljucas jailbreakom, stvar je u novim stvarima kao sto je prikazivanje lyricsa, webclipova na homescreanu i multi-page homescreen...
  • Dijete
  • Posjetitelj
22.01.2008 | 12:34
bit ce jako zanimljivo kad krenu sa official 3rd party aplikacijama, a mi u čmaru svijeta to nećemo moć kupovat kako spada.. Makar, možda baš to bude razlog da se otvori iTunes Store i prema Hrvatima..

Ja se nadam da će open source zajednica i dalje radit punom parom.. jer.. dok iTunes ne dodje u Hrv, koristit ću se OSom..
22.01.2008 | 16:09
Hvala i zna li netko adresu nekog apple ducana u Becu u Austriji, buduci da nemam rodjaka u inozemstvu.

I takodjer smatram da smo svi mi zasluzili ista prava i mogucnosti koja imaju i drugi iz npr. UK jer smo i mi kupili i platili ipod isto kao i oni!!!!!
22.01.2008 | 20:43
Nema druge. Piši peticiju Ujedinjenim narodima.

Vidiš kako je lijepo djeci u Indiji. Oni neće u svom životu ni moći kupiti iPod jer moraju do smrti robovskim radom (šivanjem Nike tenisica) odrađivati dugove svojih roditelja.

Pa ih uopće ne muče tvoji problemi.
23.01.2008 | 23:45
kada bi netko pokrenuo peticiju rado bi potpisao ( i nekoliko desetaka mojih frendova takodjer).
29.01.2008 | 18:06
iAkul je napisao:
kada bi netko pokrenuo peticiju...
Zapravo peticija vec postoji i ima skoro 15000 potpisa www.PetitionOnline.com/mod_perl/signed.cgi?freeappi

Ali koga briga, Ionako je 1.1.3 vec jailbreakan i uz jako malo truda vrti i january update pack i sve 3rd party aplikacije
30.01.2008 | 12:07
naso sam hvala i odmah sam potpisao ali koliko uopce se treba skupit tih potpisa?
31.01.2008 | 11:38
Ne nadaj s eprevise nekim rezultatima od tih peticija. Ne znam da je ikad ista postignuto bilo kojom od tih peticija, one postoje samo zbog online oglasavanja na servisima koji ih hostaju :-P
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 15 minuta
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.05 Seconds