Ipod touch january upgrade i ITMS
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ipod touch january upgrade i ITMS

21.01.2008 | 22:21
Molim pomozite!!!!
Napravio sam update 1.1.3 za svoj ipod touch i sada bi htio january upgrade (onih 5 dodatnih mogucnosti) ali neznam kako bi to nabavio tu kod nas.

Postoji li mozda hackirani update(nemora bit hackiran nego samo besplatan!!!)?

Moze li se nekako iz HR prijavit na itunes store i kupit january update?

Te na kraju moze li se na podrucju HR negdje nabavit itunes gift card,a ako ne gdje se ( molio bi i adresu ako moze:) ) moze nabavit ?

HHHHHHVVVVVVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
  • Dijete
  • Posjetitelj
21.01.2008 | 22:34
Može se prijaviti onaj koji ima kreditnu karticu sa billing adresom u drzavama koje imaju iTunes..

kaj se tiče tih 5 aplikacija, one su dostupne na jailbreakanim tačevima 1.1.1 i 1.1.2

nije baš po applovim pravilima, ali funkcionira..

prijatelj google sve otkriva..
21.01.2008 | 23:35
Hvala ali ja znam za jailbreak i te stvari no vise volim orginal.
22.01.2008 | 04:35
Neki dan sam pokrenuo slicnu temu u ovom isto forumu ( www.jabucnjak.hr/index.php?option=com_jo...610&catid=18 ) ali nisam dobio odgovor pa sam jos malo prokopao. Jedini nacin da si updateas iPod touch na full 1.1.3 je iTunes store account koji moze imat samo osoba s kreditnom karticom iz jedne od drzava gdje postoji iTMS kao sto Dijete rece.

Iako se u dugim drzavama taj update moze dobit i jednostavnom setnjom do apple stora, kod nas ni toga nema jer nas apple store (koji bash ni nije pravi store) nema iTMS account buduci da ga je nemoguce napravit u Htvatskoj. Dakle druga opcija bi bila otic do austrije u apple store i tamo dat da ti updateaju.

Treca i najlaksa opcija ako imas nekog rodaka u jednoj od iTunes zemalja, neka napravi iTMS account i posudi ti ga na pol sata

A sto se samog updatea tice, nije uopce stvar u tih 5 appsa, njih lako otkljucas jailbreakom, stvar je u novim stvarima kao sto je prikazivanje lyricsa, webclipova na homescreanu i multi-page homescreen...
  • Dijete
  • Posjetitelj
22.01.2008 | 12:34
bit ce jako zanimljivo kad krenu sa official 3rd party aplikacijama, a mi u čmaru svijeta to nećemo moć kupovat kako spada.. Makar, možda baš to bude razlog da se otvori iTunes Store i prema Hrvatima..

Ja se nadam da će open source zajednica i dalje radit punom parom.. jer.. dok iTunes ne dodje u Hrv, koristit ću se OSom..
22.01.2008 | 16:09
Hvala i zna li netko adresu nekog apple ducana u Becu u Austriji, buduci da nemam rodjaka u inozemstvu.

I takodjer smatram da smo svi mi zasluzili ista prava i mogucnosti koja imaju i drugi iz npr. UK jer smo i mi kupili i platili ipod isto kao i oni!!!!!
22.01.2008 | 20:43
Nema druge. Piši peticiju Ujedinjenim narodima.

Vidiš kako je lijepo djeci u Indiji. Oni neće u svom životu ni moći kupiti iPod jer moraju do smrti robovskim radom (šivanjem Nike tenisica) odrađivati dugove svojih roditelja.

Pa ih uopće ne muče tvoji problemi.
23.01.2008 | 23:45
kada bi netko pokrenuo peticiju rado bi potpisao ( i nekoliko desetaka mojih frendova takodjer).
29.01.2008 | 18:06
iAkul je napisao:
kada bi netko pokrenuo peticiju...
Zapravo peticija vec postoji i ima skoro 15000 potpisa www.PetitionOnline.com/mod_perl/signed.cgi?freeappi

Ali koga briga, Ionako je 1.1.3 vec jailbreakan i uz jako malo truda vrti i january update pack i sve 3rd party aplikacije
30.01.2008 | 12:07
naso sam hvala i odmah sam potpisao ali koliko uopce se treba skupit tih potpisa?
31.01.2008 | 11:38
Ne nadaj s eprevise nekim rezultatima od tih peticija. Ne znam da je ikad ista postignuto bilo kojom od tih peticija, one postoje samo zbog online oglasavanja na servisima koji ih hostaju :-P
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 6 sati
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, tino1, Anonimci (385)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa