Vremenar Hrvatska - Nova HR aplikacija za vrijeme
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Vremenar Hrvatska - Nova HR aplikacija za vrijeme

24.01.2012 | 17:51
dtubin kaže:
Odgovor na gornjih par pitanja za kode...
Nazalost Apple ogranicava broj koji mogu da distribuiram tako da do daljnjeg nece biti

Ne razumijem. Koji broj ogranicava?

I da komentiram samo da je inace jako tesko dobru ikonnu napravit
24.01.2012 | 17:53
Hm da...gore baš nije bilo najjasnije...
Broj kodi koje imam na raspolaganju...
24.01.2012 | 18:04
Aha. Pa sa apdejtom ces dobiti jos. I sta ce nekome kod 5ipo kuna za app je sitnica...
24.01.2012 | 18:11
Upravo sam skinuo App,mogu reci da je vise nego odlicna(naravno subjektivno misljenje) interface je odlican,brza je ....Jedino malo ikona Nadam se da ces razmisliti o ubacivanju i BiH.
Svaka cast
24.01.2012 | 19:03
Jako dobar app sviđa mi se screen sa izvescem ali ikona mora biti druga. Keep it up 4+
24.01.2012 | 21:29
Ja bi je odma kupio da je mogu koristit u notification centru kao onu koju nudi apple (ono sr... koje se spaja na yahoo!"
24.01.2012 | 21:35
da to mozes izvesti, moze slobodno prodavati app po 20$
nema mogucnosti za sad nazalost.
24.01.2012 | 23:35
Defou kaže:
I da komentiram samo da je inace jako tesko dobru ikonnu napravit

Da, ikona je važna, ja sam na ikonu i start screen svoje zadnje aplikacije potrošio pola sata na žalost zbog žurbe. Koliko može biti važna vidi se i iz ovog primjera:

25.01.2012 | 07:42
Jutro...
Evo problem sa certifikatima je riješen. Sada možete imati info o temperaturi za izabrani grad već na home screenu, kao i izabrati obavijesti o dnevnim prognozama i upozorenjima DHMZ-a.
Temperature se osvježavaju na 15 minuta tako da će se najkasnije u tom periodu pojaviti brojka uz ikonicu. Naravno, pošto apple ne ostavlja puno prostora, temperature će biti prikazane samo ako su iznad nule, jer nije moguće prikazati negativan broj.

Sve u svemu, drago mi je da vam se app u najvećoj mjeri dopada. Ikonu, kao i nekoliko dječijih bolesti koje obično prate prvu verziju ću popraviti u najkraćem roku. Sa nekoliko stvari sam ja još osobno nezadovoljan jer znam kako mogu da ih bolje uradim, ali želio sam da čujem prvi val komentara tako da bih u aplikaciju stavio i stvari koje vi ocijenite da nedostaju.

LP,
Duško
25.01.2012 | 15:35
Kupio Vremenar i nisam požalio. Odlična aplikacija i jednostavno preksrasna.
Puno praktičnije od svakodnevnog posjećivanja web stranice HMZ-a.
Opcija "Temperatura na ikoni" je odlična.
Još da samo napravite iPad verziju i napravili ste odličan posao.
Ne mora imati ništa ekstra, samo upscale za iPad display

Prije par tjedana kupio sam meteo-info aplikaciju i mogu reći da je totalno smeće,
jako je ružna i izrazito se teško u njoj snaći. Nimalo user friendly.
Još nisam prežalio 1$ potrošen na nju.
25.01.2012 | 16:21
Eto kupio i ja. Jedini problem je što sad imam 8 različitih aplikacija za vremensku prognozu
Na prvu mi je ova nekako najbolje legla.
25.01.2012 | 17:29
Soffoklo kaže:
Eto kupio i ja. Jedini problem je što sad imam 8 različitih aplikacija za vremensku prognozu
Na prvu mi je ova nekako najbolje legla.

Yep, i ja sam ih nakupio, no s vremenom mi ostale samo: AccuWeather, DHMZ, Vrijeme.net i Appleov Weather uz VremenarHR

AccuWeather najviše koristim, sad sam počeo i Vremenar, pa ćemo vidjeti kaj s ostalima...
25.01.2012 | 18:51
Sudeci po komentarima mislim da cu se i ja odlucit na kupnju doticne aplikacije pa cemo vidjet hoce li mi moc zamijeniti moj vjerni "il meteo" kojeg koristim od samog pocetka
26.01.2012 | 00:33
Neka autor razmisli o dodavanju BiH u postojeću aplikaciju ako već ne može napraviti dodatnu.
26.01.2012 | 07:01
Zbilja hvala za ovakve komentare.

Nakon ovakvog odziva mogu samo da kazem da ću u narednih nekoliko dana poslati appleu na odobrenje verziju 1.2.1 u kojoj bi trebali biti popravci za većinu prijavljenih problema do sada,
- Problem sa izborom Paga
- Temperatura na ikoni se pojavi tek nakon 15 minuta
- Vizualni detalji (ČET umjesto Četvrtak...), nemogućnost dodavanja iste lokacije 2 puta
- Otvaranje obavijesti u lock screenu će vas uputiti izravno na dnevnu prognozu

Verzija 1.3
- Unaprijeđenje samog djelovanja aplikacije, učitavanje podataka u backgroundu
- Nova ikona!!!!!
- Bioprognoza
- Prognoza za Jadran
- Više pozadinskih slika

Verzija 1.4
- iPad upscale
- nove opcije

Ukoliko postoji još neka greška u programu, javite mi na PP, pa ću se potruditi da uključim popravak što prije.

Ovo gore nije akcijski plan za 2014+ , nego za slijedećih mjesec i po do dva. Nadam se da neće biti nekih odstupanja u funkcijama

P.S. Aplikacija za BiH trenutno nije u planovima. Previše je još stvari koje treba uraditi na HR verziji a mišljenja sam da je bolje jedna dobra nego dvije loše. Ne mogu obećati ali ću vidjeti kako bi izgledalo uključenje podataka o BiH u Vremenar Hrvatska.
26.01.2012 | 08:37
Ja sam iz nekog nepoznatog razloga "ovisan" o aplikacijama za prognozu i moram reci da je ova zasluženo dobila mjesto na "home" screenu dok se druge nalaze u folderu na drugom ekranu Zahvalan sam na kodu i da imam neku od kartica koju app store prima vrlo bi je rado platio.
Kako vidim sprema se i druga verzija pa bi samo nadaodao jednu sitnicu koja mene osobno "smeta" Naime, kod "osvježavanja" podataka ekran ode u one pozdinske "valove" a nakon "osvježavanja" prebaci se na prvu lokaciju. Možda bi bilo bolje rješenje da se samo zavrti onaj "sync" simbol i da ostane na aktivnoj lokaciji i nakon što pokupi nove podatke.

Bez obzira na ovaj detaljcic, sve pohvale autoru na aplikaciji!
26.01.2012 | 13:42
ja nemogu dobit nikako temperaturu na ikoni
26.01.2012 | 16:01
Koje je mjesto u pitanju, da li su obavijesti omogucene u opcijama?
26.01.2012 | 16:15
u opcijama sam sve upalio ali se ništa ne događa

Uploaded with ImageShack.us
26.01.2012 | 16:20
Hm.. Da li su obavijesti za aplikaciju Vremenar ukljucene i u postavkama od samog telefona?
26.01.2012 | 16:24
Treba pricekati 15-tak minuta pa ce se pojaviti....
26.01.2012 | 16:30
grgaa kaže:
ja nemogu dobit nikako temperaturu na ikoni

Možda je problem u JB.
26.01.2012 | 16:46
neznam moze bit do sad nisam imo problema ni sa jednom aplikacijom mada nije ni ovo problem, ali lijepo izgleda da se vidi temp na ikoni
26.01.2012 | 17:41
Evo i ja kupio aplikaciju, sviđa mi se ali koliko vidim nema Požege tako da mi aplikacija i nije nešto od koristi. < PS: dodajte Požegu ako je ikako moguće
26.01.2012 | 17:50
Evo to je prva aplikacija koju sam kupio

Dobra je, jedva cekam prognozu za Jadran... a bilo bi super imat izravno pristup aladin kartama prognoze jacine vjetra i kise.
26.01.2012 | 17:51
@Scorp21 : Javio si se u pravi trenutak, upravo spremam da posaljem paket sa updateom na apple, i evo dodao sam i Pozegu koja mi je promakla u prvoj verziji
26.01.2012 | 17:52
@Kajman.. thx... potrudicemo se
26.01.2012 | 21:23
dtubin kaže:
@Scorp21 : Javio si se u pravi trenutak, upravo spremam da posaljem paket sa updateom na apple, i evo dodao sam i Pozegu koja mi je promakla u prvoj verziji

Super! Ajde da sam i ja jednom imao sreće...
27.01.2012 | 11:49
Evo 1.2.1 je pri Appleu.Nadam se da će što prije proći kroz proceduru. Iz osobnog iskustva, to traje cca malo manje od tjedna...

- Greška pri izboru lokacije Pag je popravljena
- Temperatura na ikoni se prikazuje odmah po izboru lokacije
- Izbor obavijesti za dnevnu prognozu sada otvara odgovarajuću stranicu u programu
- Optimiziran prikaz prognoza u slici (Radar, Satelit, Tlak..)
- Manje popravke i poboljšanja na sučelju

Pozdrav,
Duško
29.01.2012 | 03:00
A zakaj sam ja skinuo aplikaciju i platio je, a nemrem ju instalirati na svoj 3G.
Pozurio sam se sav sretan skinuti aplikaciju i malo pomoc domacim developerima, a kad ono neugodno iznenadjenje...
Ko jos cita ona mala slovana itunes store-u, i ko jos radi aplikacije ogranicene na samo nove uredjaje, a ne trebaju to biti...???
Ocu natrag svoju pivu ili verziju aplikacije koja radi na 3G...
Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 37 minuta
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.
  • dpasaric: Večeras u 19 sati po našem vremenu Appleov #WWDC25 keynote!
  • Maxxy: RIP Matija Dedić :(
  • smayoo: RIP :(
  • dpasaric: Umro Bill Atkinson! :(
  • drpongrac23: @Zdravac - Nemoj ići lijevo ako semafor je desno :) :)
  • Zdravac: hahahah
  • Zdravac: A da se, umjesto palac dolje/gore, uvede palac lijevo/desno?!
  • tino1: Gjuro, bola, Mazlum i to s veliko "M".
  • Gjuroo: Možda "mamlaz"?
  • tino1: Mazlum- na Herceg- Bolansanski- Budala.
  • Yonkis: Mazlum - Mazlum (maẓlūm) is an Arabic term for "oppressed, ill-treated, injured, sinned-against" (the antonym being ẓālim "oppressor"; root ẓlm "to oppress";).
  • tino1: Riba! Vraćaj karmu! Ej ne ćeš se imat kamo vratit.
  • tino1: Ej ukinuo Mazlum Karmu!! Šta vam je odmah vraćaj karmu Riba!!
  • smayoo: :(
  • drpongrac23: Napustio nas je Ivan Piko Stančić. RIP
  • Borisone: Logika kaže da bi verzija trebala biti od godine u kojoj se izdaje. Ima smisla godina plus jedan jer u posljednjih nekoliko godina obećanja dolaze s bar nekoliko mjeseci odmaka (ili nikad).

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drlovric, Ender, hal9000, imenso, marioart, Riba, Anonimci (400)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.97 Seconds

Provided by iJoomla SEO