06.01.2012 | 11:30
Eto me! Sad se probudio pa da vidiš što se komentirali. Pa da istina, svi koji imaju iPhone znaju se koristiti internetom pa će i sami tražiti što im treba, a ne davati novce za knjigu. Ali s druge strane, malo ljudi i zna da ovakva knjiga uopće postoji da bi razmišljali o kupnji. trebalo bi napraviti analizu na 1000 ljudi koji koriste iPhone šta bi odgovorili. Pazi, cijena je 150kn, meni je tisak 100 jebenih kuna, ako hoću da bude dobar. Ja ju dam bilo kome ovdje evo za 100kn koliko me dođe tisak. Ja sam na nuli, ali da sam bar nekome pomogao, bar sitnicu i da mi to javi ja ću biti najsretniji.
markobb
- Jos jedan problem ti je sto ljudi koji tek dobiju iphone UVIJEK imaju prijatelja koji ce im ga jailbreakati jer se njima neda s tim zaje.... , a opet ovi koji se imalo razumiju sve sto ih zanima mogu naci na internetu. - istina živa! Ja pucam i na jedne i na druge, jer mislim da uvijek ima onih koji su znatiželjni i koje zanima, što piše u toj knjizi.
- Jos nesto, rekao si u vise navrata da ces knjigu stalno doradjivati i dodavati sadrzaj, kako ce to koristiti ljudima koji ju kupe sada, osim ako sam ja propustio negdje informaciju da je to nekakvo online, a ne tiskano izdanje. - SVATKO TKO JE KUPI SADA, imati će u njoj trenutno najnovije informacije, tako da nemože ništa propustiti. E sad problem je u tome što će proći vrijeme, izaći novi iOsS-i, a time i novi alati i oni neće više biti u knjizi. Eh, zato je ovo prvo izdanje, drugo izdanje će sada sadržavati sve za 501, a onaj tko je kupio prvo izdanje dajem npr. doradu prvog izdanja sa tim novim podacima i to naplatim simboličnu cijenu, npr. 20-30kn i time su opet svi informirani.
saint
Našao si knjigu? Koja je legalna? The iPhone Book is from Scott Kelby - lik je odličan inače i imam njegove knjige vezano za fotografiju. Ali koliko sam vidio sadržaj to nije ni malo slično mojoj. To je općenito o iPhone, a moja ulazi u detalje i ilegalne radnje koje on nije smio sigurno objaviti jer nebi knjiga prošla. Ali onda, nije svijetu pokazao što ubiti iPhone sve može. I naravno, opet to je na English, na HR nema ništa, a i ako bude to če biti samo osnove i do koljena mojem.
Sank
- No, radi se o vrlo dinamičnoj temi, koja se stalno nadopunjuje i mijenja, razvija, tako da mi se odluka o štampanju na papir čini neekonomična i neekološka. Vjerujem da bi puno bolje bilo da se objavi u elektroničkom obliku (PDF ili ePub) i kupcima omogući da ju nadograde povremeno s novim informacijama.
Objasnio sam kako bi se informacije dodavale i mislim da bi to bilo efikasno! Ali nisam razmišljao o elektronskoj verziji, kako ju zaštiti od nekopiranja? Jeste, cijena bi bila full niska, nekih 60kn. Definitivno zanimljivo i pristupačnije, bez slanja poštom, odmah Download i možeš čitati. Ali kako se zaštititi?
Eto malo sam se raspisao...