teme za iphone i program easy reject
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

teme za iphone i program easy reject

• taxi258
  • Posjetitelj
30.04.2009 | 02:04
poštovanje, zanima me gdje se mogu i na koji način instalirati teme za iphone, melorije i ostalo što svi uvijek skidamo za svoje mobtele!...
ima cool tema na ovoj stranici www.iphonethemeworld.com/
također me zanima program ako postoji, kao onaj što je bio za symbian OS mobtele - Easy Reject - program koji bez ikakvih zvukova blokira nepoznate pozive, neželjene pozive i sms-ove, e to bi meni trebalo i na iphoneu... također me zanimaju još neke aplikacije i kako recimo otvoriti i instalirati file ekstenzije .dmg ako na računalu imam windowse?!
ne želim raditi jailbrake iphone 3G-a, zanima me također ako napravim jailbrake koje su posljedice, prednosti, nedostaci,
što je to zapravo jailbrake i da li se stanje mobtela nakon jailbrakea uvijek može vratiti na undo iliti unjailbrake ... kao kad je iphone tek kupljen, da ga ne blokiraju itd. i da li ga blokiraju ako ga jailbrejkaš, koje su zapravo opasnosti od jailbrakea?
tnx
pozz
30.04.2009 | 21:51
1. Ni teme ni taj program koji trazis ne rade bez jailbreaka, zato sto Apple (ne znam zasto) ne dopusta teme ni programe koji rade u pozadini (a taj program bi morao).
2. Za rizik nisam siguran jer nemam iPhone vec iPod Touch. Jailbreak je zapravo vrlo jednostavan na Windowsima(za Mac ne znam jer ga nazalost nemam), bar je bio za prijateljev iPhone 2G. Ima na netu puno tutoriala za jailbreak but there is your friend Google.
  • taxi258
  • Posjetitelj
01.05.2009 | 22:10
nije problem napravit taj jailbrake, no zanima me da li ima kakvih posljedica, kao što je zaključavanje ili nešto slično od strane apple-a, da ne bi poslije da ga nemogu vratit ni na tvorničke postavke ni upalit, toga me je strah malo... i taj easy reject za symbian, kako bi se zvao takav sličan programčić za blokadu poziva i sms-ova za iphone, da li netko zna?
02.05.2009 | 01:30
Pozdrav svima,ja sam novi korisnik iphona i vec 3 dana i noci provodim na netu kako bih skuzio sve oko toga ali nazalost previse informacija i malo umora,izdrzacu jer vidim da se isplati!
Ovako molio bih pomoc,naime svi pricaju o tom jailbreaku i vidim da to moze pomoci mom problemu,skype mi neradi preko edge ili 3g,i naravno jos puno toga ali skype mi je bas potreban.KAKO NAPRAVITI JAILBREAK moj iphone je 2,2,1,Hvala unap.
02.05.2009 | 11:59
@pgalino:

Zagooglaj to malo i naci ces odg za 2 sec.

Jednostavno je, pregledaj malo upute da shvatis kako taj sustav funkcionira. I rokaj

Ne treba ti vise od pola sata da to napravis (ukljucujuci i sve potrebne downloade), cak i ako to nikada prije nisi radio niti gledao.

@taxi258:

Na home ekranu Cydie imas FEATURED PACKAGES i tamo ces naci appkoji rade to sto tebi treba..

Pogledaj malo iBlacklist, MCleaner etc...
02.05.2009 | 13:32
hvala na brzom odgovoru ali gdje da nadjem link za download cidye
02.05.2009 | 23:49
care uspia sam jailbreakovo sam i skuzio kako cidya radi ali ako moze pomoc u aplikaciji,kako da posaljem vise fotki putem maila,kad zelim poslati fotku nudi mi samo jednu?HVALA
03.05.2009 | 14:15
to, za sada, nije moguće, a bit će moguće s novim firmware-om oznake 3.0

however, ne znam kako ide s ovim crackiranim iPhone-ovima
03.05.2009 | 14:20
HVALA NA ODGOVORU!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 17 sati
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: company recently confirmed a special announcement for March 4. Among the expected products are a low-cost MacBook and a new generation of Studio Display.
  • Gjuroo: Pokoj mu duši
  • smayoo: RIP :(
  • Air: RIP, otišla još jedna legenda -Robert Duvall
  • jura22: Navlakusa za novi macOS.
  • imenso: Nije free, ima pretplatu, neke aplikacije i posebnu za iPad
  • Yonkis: Apple Creator Studio - free - [link]
  • drlovric: Bas tako Mario. Ja sam bio u USA i kupio MBP M1 Pro 16" i najmanju potrebu nemam da ga mijenjam. Pogrijesio sam jedino sto nisam uzeo 14" :)
  • marioart: uredjaji su predobri i predugo traju :)
  • Riba: Zalosno je vidjeti kako mac prodaja stagnira.
  • Yonkis: Ili ovako nešto? [link]
  • Yonkis: Gdje staviti ovakve vijestice? [link]
  • gladhr2: [link] ima li netko pametan da mi malo pomogne sa ovim problemom..?
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO