teme za iphone i program easy reject
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

teme za iphone i program easy reject

• taxi258
  • Posjetitelj
30.04.2009 | 02:04
poštovanje, zanima me gdje se mogu i na koji način instalirati teme za iphone, melorije i ostalo što svi uvijek skidamo za svoje mobtele!...
ima cool tema na ovoj stranici www.iphonethemeworld.com/
također me zanima program ako postoji, kao onaj što je bio za symbian OS mobtele - Easy Reject - program koji bez ikakvih zvukova blokira nepoznate pozive, neželjene pozive i sms-ove, e to bi meni trebalo i na iphoneu... također me zanimaju još neke aplikacije i kako recimo otvoriti i instalirati file ekstenzije .dmg ako na računalu imam windowse?!
ne želim raditi jailbrake iphone 3G-a, zanima me također ako napravim jailbrake koje su posljedice, prednosti, nedostaci,
što je to zapravo jailbrake i da li se stanje mobtela nakon jailbrakea uvijek može vratiti na undo iliti unjailbrake ... kao kad je iphone tek kupljen, da ga ne blokiraju itd. i da li ga blokiraju ako ga jailbrejkaš, koje su zapravo opasnosti od jailbrakea?
tnx
pozz
30.04.2009 | 21:51
1. Ni teme ni taj program koji trazis ne rade bez jailbreaka, zato sto Apple (ne znam zasto) ne dopusta teme ni programe koji rade u pozadini (a taj program bi morao).
2. Za rizik nisam siguran jer nemam iPhone vec iPod Touch. Jailbreak je zapravo vrlo jednostavan na Windowsima(za Mac ne znam jer ga nazalost nemam), bar je bio za prijateljev iPhone 2G. Ima na netu puno tutoriala za jailbreak but there is your friend Google.
  • taxi258
  • Posjetitelj
01.05.2009 | 22:10
nije problem napravit taj jailbrake, no zanima me da li ima kakvih posljedica, kao što je zaključavanje ili nešto slično od strane apple-a, da ne bi poslije da ga nemogu vratit ni na tvorničke postavke ni upalit, toga me je strah malo... i taj easy reject za symbian, kako bi se zvao takav sličan programčić za blokadu poziva i sms-ova za iphone, da li netko zna?
02.05.2009 | 01:30
Pozdrav svima,ja sam novi korisnik iphona i vec 3 dana i noci provodim na netu kako bih skuzio sve oko toga ali nazalost previse informacija i malo umora,izdrzacu jer vidim da se isplati!
Ovako molio bih pomoc,naime svi pricaju o tom jailbreaku i vidim da to moze pomoci mom problemu,skype mi neradi preko edge ili 3g,i naravno jos puno toga ali skype mi je bas potreban.KAKO NAPRAVITI JAILBREAK moj iphone je 2,2,1,Hvala unap.
02.05.2009 | 11:59
@pgalino:

Zagooglaj to malo i naci ces odg za 2 sec.

Jednostavno je, pregledaj malo upute da shvatis kako taj sustav funkcionira. I rokaj

Ne treba ti vise od pola sata da to napravis (ukljucujuci i sve potrebne downloade), cak i ako to nikada prije nisi radio niti gledao.

@taxi258:

Na home ekranu Cydie imas FEATURED PACKAGES i tamo ces naci appkoji rade to sto tebi treba..

Pogledaj malo iBlacklist, MCleaner etc...
02.05.2009 | 13:32
hvala na brzom odgovoru ali gdje da nadjem link za download cidye
02.05.2009 | 23:49
care uspia sam jailbreakovo sam i skuzio kako cidya radi ali ako moze pomoc u aplikaciji,kako da posaljem vise fotki putem maila,kad zelim poslati fotku nudi mi samo jednu?HVALA
03.05.2009 | 14:15
to, za sada, nije moguće, a bit će moguće s novim firmware-om oznake 3.0

however, ne znam kako ide s ovim crackiranim iPhone-ovima
03.05.2009 | 14:20
HVALA NA ODGOVORU!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 16 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Riba, temeljnik, ZeljkoB, Anonimci (2460)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.04 Seconds

Provided by iJoomla SEO