teme za iphone i program easy reject
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

teme za iphone i program easy reject

• taxi258
  • Posjetitelj
30.04.2009 | 02:04
poštovanje, zanima me gdje se mogu i na koji način instalirati teme za iphone, melorije i ostalo što svi uvijek skidamo za svoje mobtele!...
ima cool tema na ovoj stranici www.iphonethemeworld.com/
također me zanima program ako postoji, kao onaj što je bio za symbian OS mobtele - Easy Reject - program koji bez ikakvih zvukova blokira nepoznate pozive, neželjene pozive i sms-ove, e to bi meni trebalo i na iphoneu... također me zanimaju još neke aplikacije i kako recimo otvoriti i instalirati file ekstenzije .dmg ako na računalu imam windowse?!
ne želim raditi jailbrake iphone 3G-a, zanima me također ako napravim jailbrake koje su posljedice, prednosti, nedostaci,
što je to zapravo jailbrake i da li se stanje mobtela nakon jailbrakea uvijek može vratiti na undo iliti unjailbrake ... kao kad je iphone tek kupljen, da ga ne blokiraju itd. i da li ga blokiraju ako ga jailbrejkaš, koje su zapravo opasnosti od jailbrakea?
tnx
pozz
30.04.2009 | 21:51
1. Ni teme ni taj program koji trazis ne rade bez jailbreaka, zato sto Apple (ne znam zasto) ne dopusta teme ni programe koji rade u pozadini (a taj program bi morao).
2. Za rizik nisam siguran jer nemam iPhone vec iPod Touch. Jailbreak je zapravo vrlo jednostavan na Windowsima(za Mac ne znam jer ga nazalost nemam), bar je bio za prijateljev iPhone 2G. Ima na netu puno tutoriala za jailbreak but there is your friend Google.
  • taxi258
  • Posjetitelj
01.05.2009 | 22:10
nije problem napravit taj jailbrake, no zanima me da li ima kakvih posljedica, kao što je zaključavanje ili nešto slično od strane apple-a, da ne bi poslije da ga nemogu vratit ni na tvorničke postavke ni upalit, toga me je strah malo... i taj easy reject za symbian, kako bi se zvao takav sličan programčić za blokadu poziva i sms-ova za iphone, da li netko zna?
02.05.2009 | 01:30
Pozdrav svima,ja sam novi korisnik iphona i vec 3 dana i noci provodim na netu kako bih skuzio sve oko toga ali nazalost previse informacija i malo umora,izdrzacu jer vidim da se isplati!
Ovako molio bih pomoc,naime svi pricaju o tom jailbreaku i vidim da to moze pomoci mom problemu,skype mi neradi preko edge ili 3g,i naravno jos puno toga ali skype mi je bas potreban.KAKO NAPRAVITI JAILBREAK moj iphone je 2,2,1,Hvala unap.
02.05.2009 | 11:59
@pgalino:

Zagooglaj to malo i naci ces odg za 2 sec.

Jednostavno je, pregledaj malo upute da shvatis kako taj sustav funkcionira. I rokaj

Ne treba ti vise od pola sata da to napravis (ukljucujuci i sve potrebne downloade), cak i ako to nikada prije nisi radio niti gledao.

@taxi258:

Na home ekranu Cydie imas FEATURED PACKAGES i tamo ces naci appkoji rade to sto tebi treba..

Pogledaj malo iBlacklist, MCleaner etc...
02.05.2009 | 13:32
hvala na brzom odgovoru ali gdje da nadjem link za download cidye
02.05.2009 | 23:49
care uspia sam jailbreakovo sam i skuzio kako cidya radi ali ako moze pomoc u aplikaciji,kako da posaljem vise fotki putem maila,kad zelim poslati fotku nudi mi samo jednu?HVALA
03.05.2009 | 14:15
to, za sada, nije moguće, a bit će moguće s novim firmware-om oznake 3.0

however, ne znam kako ide s ovim crackiranim iPhone-ovima
03.05.2009 | 14:20
HVALA NA ODGOVORU!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 30 minuta
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!
  • zoranowsky: Sretan Božić svima! :)
  • Djuro genijalac: Sretan Žićbo!
  • Bertone: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić! :)
  • smayoo: Sretan Božić! :)
  • drpongrac23: Svima koji slave, čestit i blagoslovljen Božić!!!
  • drpongrac23: U peći na drva, naravno, legendarnom Smederevcu!
  • drpongrac23: Da li su svi pripremili purice, janjetinu, odojke, mlince za sutra?!?! Moja je purica nasoljena i čeka jutarnje pečenje!!!
  • imenso: Evo molio bih ako imate 2-3 minute vremena i volju proslijediti dalje za riješiti jednu anketu: [link] Potpuno je anonimno
  • Bertone: Aaaa tooo,... baš sam tutlek :) ... vidi se OK, evo pikčr: [link] ... i sorry na lošoj kvaliteti slike, jbg, nemam sad pri ruci bolju :)
  • smayoo: Mislim da je @iAntu zanimalo kako se vide gravirana slova kad je isključeno osvijetljenje od ispod, dok je dnevno svjetlo
  • Bertone: Nema razlike u količini/vidljivosti svijetla koje dolazi ispod/kroz tipke u odnosu na originalna slova, jedina razlika je mrvicu manji font uz napomenu da sam do sada radio samo lasersko graviranje na ThinkPadima T serije. Planirao sam jednom odnijeti i jedan MBP ali nisam nikad stigao.
  • iAnte: @bertone jesu li gravirana znakovi vidljivi i u dobro osvijetljenim prostorima?
  • dpasaric: Legenda.
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Glas, songoku, temeljnik, tino1, Anonimci (1318)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.92 Seconds

Provided by iJoomla SEO