iPhone 2G problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 2G problem

12.02.2009 | 18:46
Pozdrav svima.Več duže vrijeme se koristim iphonom prve generacije.Neki dan sam napravio update firmwarea na 2.2.1,prije sam imao 1.1.4.I sad je problem da često (ne uvijek) nemogu otključat ga;tj. slide to open ne reagira.Onda stisnem power tipku dvaput i onda slide proradi.Tako je i kod dolaznih poziva.Ima još netko takav bug?Kaj da radim?
12.02.2009 | 20:06
jesi pokusao mozda resetirat iphone ?

baci pogled na ovu str. support.apple.com/kb/HT1737
12.02.2009 | 21:18
Ma probal sam več svašta,reset,iznova update i neče.....
13.02.2009 | 00:19
Nisam ovo nikada radio tako da ne mogu govoriti iz vlastitog iskustva ali pretpostavljam da onda trebas napraviti downgrade softwera

upisi u google : downgrade iphone

Pa pokusaj nesto pronaci, ovisno o svojoj verziji. Također moram te upozoriti da se na taj nacin stvari mogu dodatno zakomplicirati tako da radis to na vlastitu odgovornost
13.02.2009 | 09:16
Super, a ja bas razmisljao dici 2.2.1 na svog 4GB.
Nego, presao si direktno sa 1.1.4 na 2.2.1?
Ja sam svojega kupio sa 1.0.2 i kad sam googlao
nasao sam par napomena da ne dizem odmah 2.1
nego da prvo idem na 1.1.4 pa na 2.0 pa tek onda na 2.1-itd.
Nije da mi to bas ima smisla ako mijenjam cijeli firmware ali obzirom a je
moj bio otkljucavan ziphone-om kroz sve updateove do 2.2 pwnage-om
ostala mi je uvijek ikona ziphone blog pa sam zakljucio da osim particije za firmware
postoji jos negdje flash koji drzi nesto(baseband?) podataka i koji se ne mijenja sa
svakim updateom. Neznam pisem li sa smislom znaci mislim da se
kad podizes bilo sta u rangu 1.1.x ne mijenja sve vec tek kad dizes preko 2.0.

Eto, mozda ti da ideju, pazi kod ucestalih upova i downova da ga ne zbrikas!

LP
IgorS
14.02.2009 | 12:40
Hvala na savjetima,izgleda da ču ga morati downgradati na 1.1.4....I kaj da radim nakon toga?Na 2.0 i onda dalje?
16.02.2009 | 02:15
resstoraj ga normalno preko iTunesa da ti po potrebi update-a baseband, a onda slijedi upute ovdje
16.02.2009 | 21:25
Kak to misliš,stavim mu orginal restore?I onda ga unlockam?
26.03.2009 | 20:21
ja imam isti problem..imam iphone 2G, FW 2.2.0..i meni se to zna desit..nekad sam ga znao malo lupit odozdo pa je proradio (znam, bas sam heretik, sram me bilo) ali uglavnom kad ga "zakljucas" powerom, proradi..zeznuto je jedino kad je u pitanju poziv, onda se mozes lagano j****
da zakljucim, nisam se igrao s tim, zivim s tim problemom i nije mi neka gnjavaza..
29.03.2009 | 14:11
Nisam ni ja rešil problem.Instalirao sam prek cydie TAP TO UNLOCK i sad dela nekak
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 16 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Riba, temeljnik, ZeljkoB, Anonimci (2481)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.15 Seconds

Provided by iJoomla SEO