Wifi I 3G ON OFF
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Wifi I 3G ON OFF

• pichita
  • Posjetitelj
05.02.2009 | 12:14
Pozdrav svima......long time no Hear!

Imam question??? naime da li postoji mogucnost da se na iphone iskljuci i 3g...(FW je 2.1)
Zasto? Htio bih koristiti samo wifi no bio ja na mrezi ili ne te pokrenuo safari ili cekirao mail ili pokusao skinuti bilo koju aplikaciju sa neta ..ikona koja pokazuje wifi uredno pri startanju aplikacija prelazi u E (edge) zasto?
U postavkama uspijem vratit na wifi sa ukljuci iskljuci 3G ali sve isto kao i prije uredno se wifi ikonica prebaci na E...
Ako netko ima ideju pls. biljezim se sa stovanjem....

I jos jedno kratko zasto i kako to da kada spojis iphone na Mac-a ne vidi ga kao external hard nego samo za upotrebu kroz itunes i ca da ucinim po tom pitanju.
I zadnje kako se ubacuju na iphone nove teme i ikone....

I to je to za sada.....

Cini mi se da mi je bilo bolje utrzit novi HTC HD a ne iphone!?!!!!!!!!!???????????
05.02.2009 | 13:10
Ja imam odgovor samo na 2. i 3. pitanje. Sve ti je ispravno po pitanju spajanja iphonea na mac , naime on nemoze sluziti kao eksterni (vanjski) disk osim ako nije jailbreakan. Ako je tvoj iphone jailbreakan onda trebas sa cydie skinuti aplikaciju sa kojom mozes iphone koristiti kao externi disk. Da bi stavljao wallpapere, screansavere i ostale gluposti potrebno je instalirati cydiu i preko nje winterboard . Zatim sa cydie isto skines wallpapere... oni se instalaju . Izades iz cyidie kliknes na ikonicu winterboard i oznacis koju pozadinu zelis koristiti. To je i mene mucilo i zivciralo do te mjere da bi ga pozelio baciti u lonac solne kiseline ili u najmanju ruku prec bagerom preko njega ali sad kada sam sve pohvatao mi je drago sto sam njegov ponosni vlasnik. I nije bolje uzimati htc i druge mobitele kako bi zamjenio ovog zato sto je ovo prvi mobitel koji postaje novi samo jednim updateom ( sve mozes instalirati i staviti na njega ) iTunes store nudi puno mogucnosti za izuzetno malo novaca. Pozdrav
  • pichita
  • Posjetitelj
08.02.2009 | 19:13
Zahvaljujem na update, probat cemo prvo JailBreknut telefoncic pa se igrati kako kazes dok ne odleti u H2SO4.....
Pozdrav
18.02.2009 | 13:59
imaš besplatne app za prebacivanje fajlova...

http://www.heymacsoftware.com/briefcase_lite/

http://www.olivetoast.com/Files/

malo su limitirane al su besplatne...
s tim da se veći fajlovi prebacuju sa štekanjem, možda poprave, i neznam kolki je limit na veličinu ovak napamet...
18.02.2009 | 18:08
Prebacis ga na Avionski mod, pa ti radi samo Wi-Fi, a telefon ne...
19.02.2009 | 18:55
E ovako:
Otvoriš Cydia-u zatim tamo nađeš program koji se zove "Boss Prefs" instaliraš ga i onda mozeš slobodno isključit EDGE

Vrlo koristan program
19.02.2009 | 19:32
denisn je napisao:
E ovako:
Otvoriš Cydia-u zatim tamo nađeš program koji se zove "Boss Prefs" instaliraš ga i onda mozeš slobodno isključit EDGE

Vrlo koristan program

iPhone nije Jailbreakan tako da nemoze uc u cydiu i instalirat Boss... prvo ga mora Jailbreakat...
19.02.2009 | 21:08
Onda Pwnage i Jailbreak
  • pichita
  • Posjetitelj
23.02.2009 | 14:06
Bok mestre, sredio ja sve prvo update na 2.2.1 pa jailbrake za isto i sve radi kako treba itd,,,te se sada postavlja pitanje ??
cydia lipo dela ali kada skinem aplikaciju sa njezinih stranica npr.skinuo sam i vidi se u package five icon dock (tweak) kako da ga stavim na mob..da to dela, isto je sa temama i ostalim stvarima sa cydie.Ne znam kako da pokrenem te aplikacije koje sam skinuo a vide se u cydii..
Hvala unaprijed...
I koju aplikaciju moram skinut da iskopcam edge..
Imao sam prije Hood utilities ali nisam siguran da to dela kako treba uredno mogu pokrenuti njezin screen i ukopcavati i skopcavati ali cini mi se da i dalje edge kaci na net..a to ne bi.

Pozdrav
LP:blink:
  • pichita
  • Posjetitelj
23.02.2009 | 14:10
Kako se zove ta aplikacija da vidim iphone kao hdd da mogu pokretati iprebacivati te aplikacije itd..jer nisam skuzio ako nemam winterboard da li onda mogu stavljati i pokretati downlodane aplikacije. ako imam samo cydiu i installer...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 17 sati
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

alenc, Ender, Jedro, Riba, rusty, tino1, yvann11, zedonija, Anonimci (917)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.43 Seconds

Provided by iJoomla SEO