Cao ekipa imam problem u vezi Iphona. Za novu godinu dobio sam od oca Iphona kojeg je kupio u Rusiji. Sve je bilo divno do maloprije dok nisam pokusao prebacit malo muzike s kompa na Iphone. To sam isao prebaciti preko Itunes-a. Kada sam ga spojio preko kabela Itunes je sam skinu neki patch od 249mb i Iphone mi se restartao i javio mi je da ubacim karticu koja nema pina i ucinem to i opet nece nista da radi samo javlja da mogu napravit pozive u nuzdi. Na slici vidite sto mi javlja. Sve sam radio normalno (zvao, skidao aplikacije, skidao igre i sl. stvari)dok nisam se spojio na Itunes. Sto mogu uciniti da mi radi normalno opet Iphone? Inace sam imao karticu od Tomatoa.
E sad ti si napravio update iphonea preko itunesa te, je tvoj iphone vracen na tvornicke postavke. Posto je tvoj iphone kupljen u Rusiji kako si ovdje naveo njegove tvornicke postavke zahtjevaju karticu Ruske mreze koja ima zastupnistvo iphonea u toj zemlji kao kod nas T-mobile. Tomato kartica vise nece raditi. Probaj ponovno dekodirati mobitel pa staviti tomato karticu koju si koristio sa iphoneom. To se isto desilo sa mojim 2g iphoneom koji me nakon updatea trazio at&t karticu jer sam ga kupio u americi. Moj prijedlog je da probas sa ponovnim dekodiranjem , mislim da te to nebi trebalo kostati vise od 50 setak kuna. Apple servis ovdje ne igra jer mobitel nije kupljen u drzavi
izgleda da si zakljucao telefon odnosno napravio si update firmware-a preko iTunsa i treba napravit ponovo jailbrake. Napisi koji model imas (dali je 3g ili 2g) pa pa cemo vidit koje su opcije za dalje
+1 odlican link dev team na njemu su sve upute koje te vode kroz cijeli postupak, a evo na ovom linku mozes skinuti quick PWN www.quickpwn.com/2008/08/download-quickpwn.html, ako trebas jos nesto samo se javi:)
Gledao sam ove linkove i dobri su ali svi me upucuju da moram otvorit account na ADC Member. Jeli to moram ili postoji nacin da ga zaobidjem i ako ga otvorim oce li sto naplacivati jer pitaju me za sve?
Netrebas otvarat nikakve accounte samo to sve makni i skini pwnge tool ili quick pwng sa jednog od linkova npr. dev team stranice. ako nesto nije jasno samo se javi radu cu ti pomoci ali mislim da je zasad sve jasno samo slijedi upute
probaj stavit novu karticu za prvu ruku posudi od mame , tate, brata , sestre samo da vidis jel radi a, ako radi kupi na kiosku novu tomato karticu za 30 kuna i spreman si , nadam se da smo bili od pomoci
Opet imam problem nece da mi primi karticu. Nista koda je i nisam stavio ne reagira. Kada ubacim karticu sa pinom onda javi da odkljucam i poslje toga kada upisem pin nece da je aktivira sto trebam uciniti?
meni se to isto dogodilo jer mi ga je updatea na verziju 2.2.1. ja mislin. al san ga ja odnila na dekodiranje, platila 500 kuna i sad radi bez problema sa vipovon karticon. inače, kupljen je u indiji. i sad kad stavljan glazbu na njega samo odbijen ponudu za updateon i to je to.
e da,,, umalo zaboravih! skinila san winetrboard al mi neke teme jednostavno neće pokrene. bez obzira skidala ih priko cydie ili sa installeron. skine ih i spremi u winterboard al ih neće pokrene. zna li ko zašto???
Za ovo sto si napisao da ti sada ne prima karticu...Naravno da ti je nece primat kad je iPhone iz Rusije a ti si u hrvatskoj. iPhone trebas otkljucat a ne samo jailbrickat a to jos nije moguce u 2.2.1 verziji firmwarea.
Trebas ga vratit na 2.2 ili 2.1 i otkljucat ga preko yellows00wa da bi ti radile domace kartice.Ako jos nisi rijesio problem imas tutoriala na internetu kako to napravit.
marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima
Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.