Cao ekipa imam problem u vezi Iphona. Za novu godinu dobio sam od oca Iphona kojeg je kupio u Rusiji. Sve je bilo divno do maloprije dok nisam pokusao prebacit malo muzike s kompa na Iphone. To sam isao prebaciti preko Itunes-a. Kada sam ga spojio preko kabela Itunes je sam skinu neki patch od 249mb i Iphone mi se restartao i javio mi je da ubacim karticu koja nema pina i ucinem to i opet nece nista da radi samo javlja da mogu napravit pozive u nuzdi. Na slici vidite sto mi javlja. Sve sam radio normalno (zvao, skidao aplikacije, skidao igre i sl. stvari)dok nisam se spojio na Itunes. Sto mogu uciniti da mi radi normalno opet Iphone? Inace sam imao karticu od Tomatoa.
E sad ti si napravio update iphonea preko itunesa te, je tvoj iphone vracen na tvornicke postavke. Posto je tvoj iphone kupljen u Rusiji kako si ovdje naveo njegove tvornicke postavke zahtjevaju karticu Ruske mreze koja ima zastupnistvo iphonea u toj zemlji kao kod nas T-mobile. Tomato kartica vise nece raditi. Probaj ponovno dekodirati mobitel pa staviti tomato karticu koju si koristio sa iphoneom. To se isto desilo sa mojim 2g iphoneom koji me nakon updatea trazio at&t karticu jer sam ga kupio u americi. Moj prijedlog je da probas sa ponovnim dekodiranjem , mislim da te to nebi trebalo kostati vise od 50 setak kuna. Apple servis ovdje ne igra jer mobitel nije kupljen u drzavi
izgleda da si zakljucao telefon odnosno napravio si update firmware-a preko iTunsa i treba napravit ponovo jailbrake. Napisi koji model imas (dali je 3g ili 2g) pa pa cemo vidit koje su opcije za dalje
+1 odlican link dev team na njemu su sve upute koje te vode kroz cijeli postupak, a evo na ovom linku mozes skinuti quick PWN www.quickpwn.com/2008/08/download-quickpwn.html, ako trebas jos nesto samo se javi:)
Gledao sam ove linkove i dobri su ali svi me upucuju da moram otvorit account na ADC Member. Jeli to moram ili postoji nacin da ga zaobidjem i ako ga otvorim oce li sto naplacivati jer pitaju me za sve?
Netrebas otvarat nikakve accounte samo to sve makni i skini pwnge tool ili quick pwng sa jednog od linkova npr. dev team stranice. ako nesto nije jasno samo se javi radu cu ti pomoci ali mislim da je zasad sve jasno samo slijedi upute
probaj stavit novu karticu za prvu ruku posudi od mame , tate, brata , sestre samo da vidis jel radi a, ako radi kupi na kiosku novu tomato karticu za 30 kuna i spreman si , nadam se da smo bili od pomoci
Opet imam problem nece da mi primi karticu. Nista koda je i nisam stavio ne reagira. Kada ubacim karticu sa pinom onda javi da odkljucam i poslje toga kada upisem pin nece da je aktivira sto trebam uciniti?
meni se to isto dogodilo jer mi ga je updatea na verziju 2.2.1. ja mislin. al san ga ja odnila na dekodiranje, platila 500 kuna i sad radi bez problema sa vipovon karticon. inače, kupljen je u indiji. i sad kad stavljan glazbu na njega samo odbijen ponudu za updateon i to je to.
e da,,, umalo zaboravih! skinila san winetrboard al mi neke teme jednostavno neće pokrene. bez obzira skidala ih priko cydie ili sa installeron. skine ih i spremi u winterboard al ih neće pokrene. zna li ko zašto???
Za ovo sto si napisao da ti sada ne prima karticu...Naravno da ti je nece primat kad je iPhone iz Rusije a ti si u hrvatskoj. iPhone trebas otkljucat a ne samo jailbrickat a to jos nije moguce u 2.2.1 verziji firmwarea.
Trebas ga vratit na 2.2 ili 2.1 i otkljucat ga preko yellows00wa da bi ti radile domace kartice.Ako jos nisi rijesio problem imas tutoriala na internetu kako to napravit.
drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas
ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela?
Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja.
Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno)
drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only
Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena!
dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti.