Kako gledati HBO na TVu preko iPhone?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako gledati HBO na TVu preko iPhone?

22.07.2024 | 11:42
Idem mjesec dana na Velebit i na Žirje. Na tim lokacijama želim ponekada gledati HBO odn Max sa HDMI Android TV uređaja.
Spojim se s iPhone 14 na Internet i preko Interneta spajam iPhone i Android TV koji je spojen s TVom.
Da li da koristim standardnu Internet vezu za spajanje iPhoneom i Android TVom prema HBOu (Max) ili da kupim pretplatu od 5,31€ za gledanje HBO (Max) na TVu?
Ja sam na pretplari BonBona.
Nisam previše stručan sa tim stvarima
22.07.2024 | 20:23
Pod 1, jesi li uopće siguran da ćeš imati mobilne mreže na navedenim lokacijama? Po Velebitu iz prve ruke znam da je jako teško naći lokaciju sa stabilnom 3G mrežom (a kamoli 4G ili 5G).
22.07.2024 | 23:08
Jesam, siguran sam zaVelebit jer tamo imam kućicu od mojih pradjedova. Tamo ljetujem otkad znam za sebe...
23.07.2024 | 00:00
Što te zapravo muči? Ako imaš pretplatu na iPhoneu koja je flat (ili dovoljno bogata da možeš streamati video bez brige), napravi hotspot na njemu i spoji Android na iPhoneov hotspot i vozi.
23.07.2024 | 05:28
Jasno mi je kada stremam video, no tada mi puno troši GB moje imam u BonBon pretplati. Mene zanima druga opcija gdje imam pretplatu i na HBO (Max).
Da li mogu preko te pretplate koju imam na iPhoneu gledari filmove preko Android TVa na svom TV uređaju?
Glupo mi je gledari filmove na malom iPhoneu
23.07.2024 | 11:42
Ne kužim...
Imaš na iPhoneu HBO pretplatu preko MaxTVa, takvu da ti ne treba fiksni internet (wifi veza) niti troši data promet tvog mobilnog broja? Kako to točno funkcionira?

Mislim, čak i nije bitno što ja ne znam kako to funkcionira ako ti zaista funkcionira (probao si nekad, negdje?). Pretpostavljam da to što želiš možeš izvesti tako da pustiš mirror screen s iPhonea direktno na TV (ako ovaj to podržava za Apple uređaje). Druge neke opcije ja ne znam.
23.07.2024 | 12:14
postoji u ponudi od BonBona i HBO (Max). Taj paket mi ne troši Internet na iPhoneu, ali ja ga želim gledati preko iPhonea na Philips TVu.
Optima Mirror screen je dobra, ali ne radi na Philips TVu.
Ako ništa ne proradi, gledati ću preko Interneta samo par filmova i gotovo
24.07.2024 | 07:25
Mirror screen ti nece raditi (ili hoce ali ne dugo).
Ja sam uspio natjerati A1 Xplore TV da radi ali preko AppleTV-a.
24.07.2024 | 07:35
diplodocusIII kaže:
postoji u ponudi od BonBona i HBO (Max). Taj paket mi ne troši Internet na iPhoneu, ali ja ga želim gledati preko iPhonea na Philips TVu.
Optima Mirror screen je dobra, ali ne radi na Philips TVu.
Ako ništa ne proradi, gledati ću preko Interneta samo par filmova i gotovo

Meni samo jedna stvar u cijeloj priči nije jasna.
Pričamo o SMART TV-u.
Glupih nema već osam godina.
Odi na aplikacije, skini HBO MAX, ukucaj username i password koji su ti dali i ćao đaci.
Ili ti to ne radi?
PS:
Zašto bi ti trebao iPhone za gledanje HBO-a na TV-u?
Ja sam ugovorio HBO preko Telemacha (EON paketa u okviru kućnog interneta) - i gledam HBO preko internet preglednika na laptopu, aplikacije na TV-u, aplikacije na EON Box-u ili aplikacije na iPhone-u.
Ne istovremeno, naravno.
Istovremeno mislim da mogu dva aparata uključiti da streamaju HBO.
I kako se kačim na net uopće nije bitno.
E sada da li je to što si ti uzeo uslugu preko mobilne mreže pa je tu možda nešto drugačije - ne bih znao.
Iako mi ne ide u glavu zašto bi bilo...
Jesi li probao ovo što sam naveo uopće?
24.07.2024 | 07:47
Evo naletih ti na ovo, ako zaista ne možeš instalirati aplikaciju na TV-u.
www.businessinsider.com/guides/streaming...ct-iphone-to-tv?op=1
24.07.2024 | 08:04
@Kloba, ne zeli jer ako ne vuce sadrzaj na telefon i gleda na telefonu, onda mu trosi internet promet.
Operater daje uslugu HBO uz pretplatu i bez trosenja interneta, a uvjet je da gleda na telefonu.
Mora naci nacin kako prebaciti sliku s moba na TV.
Moze probati s kabelom ili mirror ili preko AppleTV-a.
24.07.2024 | 08:06
Da - i mislio sam si da je tako neka caka.
A onda ništa.
Onaj link možda pomogne, drugačije zaista pojma nemam kako.
I na koncu - opet je limitiran količinom GB u internet paketu, pa ga ti gledaj.
U HD rezi film je 4 ili 5 GB.
Ako ne griješim.
PS:
Hvala @Jura...
Palčić
24.07.2024 | 10:55
jura22 kaže:
Mirror screen ti nece raditi (ili hoce ali ne dugo).
Ja sam uspio natjerati A1 Xplore TV da radi ali preko AppleTV-a.

Na LG smart TVu mirror screen s bilo čega (Apple, Android...) radi bez frke, uvijek, stalno...
24.07.2024 | 12:48
Radi, ali kad pustis HBO recimo, onda se zacrni ekran.
Ako imas neki stream servis, probaj znatizelje radi.
24.07.2024 | 13:07
Osobno bih na Velebitu i na Žirju prvenstveno uživao u prirodi, cugi, klopi, druženju s ljudima.
24.07.2024 | 13:12
Probaj:
1. TV i mob na istom WiFi
2. Mob spoji s BT na TV
3. Pokreni film i na gornjem desnom kuti stisni srednju ikonu i spoji s TV om koji si malo prije upario.
Trebala bi se prikazati sloka na cijelom ekranu. Mob ti glumi daljinski.

IMG_0326.jpeg
24.07.2024 | 13:36
Trebam li imati na iPhoneu i BonBonu dodatnu uslugu HBO (Max)?
24.07.2024 | 17:25
Ne razumijem?
Pa kako inace gledas MAX?
Preduvjet je iste WiFi mreza + spojiti TV bluetoothom s iPhoneom.
Pokrenes MAX i stisnes srednju ikonu i odaberes TV koji si malo prije spojio s BT-om.
Ako ti ne radi odi u Settings i spusti se do MAX-a i otvori, zatim omoguci ove dvije stvari:

IMG_0327.jpeg
26.07.2024 | 06:06
Hvala ti, bio sam na proputovanju i nisam stigao zahvaliti.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 17 sati
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: company recently confirmed a special announcement for March 4. Among the expected products are a low-cost MacBook and a new generation of Studio Display.
  • Gjuroo: Pokoj mu duši
  • smayoo: RIP :(
  • Air: RIP, otišla još jedna legenda -Robert Duvall
  • jura22: Navlakusa za novi macOS.
  • imenso: Nije free, ima pretplatu, neke aplikacije i posebnu za iPad
  • Yonkis: Apple Creator Studio - free - [link]
  • drlovric: Bas tako Mario. Ja sam bio u USA i kupio MBP M1 Pro 16" i najmanju potrebu nemam da ga mijenjam. Pogrijesio sam jedino sto nisam uzeo 14" :)
  • marioart: uredjaji su predobri i predugo traju :)
  • Riba: Zalosno je vidjeti kako mac prodaja stagnira.
  • Yonkis: Ili ovako nešto? [link]
  • Yonkis: Gdje staviti ovakve vijestice? [link]
  • gladhr2: [link] ima li netko pametan da mi malo pomogne sa ovim problemom..?
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.81 Seconds

Provided by iJoomla SEO