Kako gledati HBO na TVu preko iPhone?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako gledati HBO na TVu preko iPhone?

22.07.2024 | 11:42
Idem mjesec dana na Velebit i na Žirje. Na tim lokacijama želim ponekada gledati HBO odn Max sa HDMI Android TV uređaja.
Spojim se s iPhone 14 na Internet i preko Interneta spajam iPhone i Android TV koji je spojen s TVom.
Da li da koristim standardnu Internet vezu za spajanje iPhoneom i Android TVom prema HBOu (Max) ili da kupim pretplatu od 5,31€ za gledanje HBO (Max) na TVu?
Ja sam na pretplari BonBona.
Nisam previše stručan sa tim stvarima
22.07.2024 | 20:23
Pod 1, jesi li uopće siguran da ćeš imati mobilne mreže na navedenim lokacijama? Po Velebitu iz prve ruke znam da je jako teško naći lokaciju sa stabilnom 3G mrežom (a kamoli 4G ili 5G).
22.07.2024 | 23:08
Jesam, siguran sam zaVelebit jer tamo imam kućicu od mojih pradjedova. Tamo ljetujem otkad znam za sebe...
23.07.2024 | 00:00
Što te zapravo muči? Ako imaš pretplatu na iPhoneu koja je flat (ili dovoljno bogata da možeš streamati video bez brige), napravi hotspot na njemu i spoji Android na iPhoneov hotspot i vozi.
23.07.2024 | 05:28
Jasno mi je kada stremam video, no tada mi puno troši GB moje imam u BonBon pretplati. Mene zanima druga opcija gdje imam pretplatu i na HBO (Max).
Da li mogu preko te pretplate koju imam na iPhoneu gledari filmove preko Android TVa na svom TV uređaju?
Glupo mi je gledari filmove na malom iPhoneu
23.07.2024 | 11:42
Ne kužim...
Imaš na iPhoneu HBO pretplatu preko MaxTVa, takvu da ti ne treba fiksni internet (wifi veza) niti troši data promet tvog mobilnog broja? Kako to točno funkcionira?

Mislim, čak i nije bitno što ja ne znam kako to funkcionira ako ti zaista funkcionira (probao si nekad, negdje?). Pretpostavljam da to što želiš možeš izvesti tako da pustiš mirror screen s iPhonea direktno na TV (ako ovaj to podržava za Apple uređaje). Druge neke opcije ja ne znam.
23.07.2024 | 12:14
postoji u ponudi od BonBona i HBO (Max). Taj paket mi ne troši Internet na iPhoneu, ali ja ga želim gledati preko iPhonea na Philips TVu.
Optima Mirror screen je dobra, ali ne radi na Philips TVu.
Ako ništa ne proradi, gledati ću preko Interneta samo par filmova i gotovo
24.07.2024 | 07:25
Mirror screen ti nece raditi (ili hoce ali ne dugo).
Ja sam uspio natjerati A1 Xplore TV da radi ali preko AppleTV-a.
24.07.2024 | 07:35
diplodocusIII kaže:
postoji u ponudi od BonBona i HBO (Max). Taj paket mi ne troši Internet na iPhoneu, ali ja ga želim gledati preko iPhonea na Philips TVu.
Optima Mirror screen je dobra, ali ne radi na Philips TVu.
Ako ništa ne proradi, gledati ću preko Interneta samo par filmova i gotovo

Meni samo jedna stvar u cijeloj priči nije jasna.
Pričamo o SMART TV-u.
Glupih nema već osam godina.
Odi na aplikacije, skini HBO MAX, ukucaj username i password koji su ti dali i ćao đaci.
Ili ti to ne radi?
PS:
Zašto bi ti trebao iPhone za gledanje HBO-a na TV-u?
Ja sam ugovorio HBO preko Telemacha (EON paketa u okviru kućnog interneta) - i gledam HBO preko internet preglednika na laptopu, aplikacije na TV-u, aplikacije na EON Box-u ili aplikacije na iPhone-u.
Ne istovremeno, naravno.
Istovremeno mislim da mogu dva aparata uključiti da streamaju HBO.
I kako se kačim na net uopće nije bitno.
E sada da li je to što si ti uzeo uslugu preko mobilne mreže pa je tu možda nešto drugačije - ne bih znao.
Iako mi ne ide u glavu zašto bi bilo...
Jesi li probao ovo što sam naveo uopće?
24.07.2024 | 07:47
Evo naletih ti na ovo, ako zaista ne možeš instalirati aplikaciju na TV-u.
www.businessinsider.com/guides/streaming...ct-iphone-to-tv?op=1
24.07.2024 | 08:04
@Kloba, ne zeli jer ako ne vuce sadrzaj na telefon i gleda na telefonu, onda mu trosi internet promet.
Operater daje uslugu HBO uz pretplatu i bez trosenja interneta, a uvjet je da gleda na telefonu.
Mora naci nacin kako prebaciti sliku s moba na TV.
Moze probati s kabelom ili mirror ili preko AppleTV-a.
24.07.2024 | 08:06
Da - i mislio sam si da je tako neka caka.
A onda ništa.
Onaj link možda pomogne, drugačije zaista pojma nemam kako.
I na koncu - opet je limitiran količinom GB u internet paketu, pa ga ti gledaj.
U HD rezi film je 4 ili 5 GB.
Ako ne griješim.
PS:
Hvala @Jura...
Palčić
24.07.2024 | 10:55
jura22 kaže:
Mirror screen ti nece raditi (ili hoce ali ne dugo).
Ja sam uspio natjerati A1 Xplore TV da radi ali preko AppleTV-a.

Na LG smart TVu mirror screen s bilo čega (Apple, Android...) radi bez frke, uvijek, stalno...
24.07.2024 | 12:48
Radi, ali kad pustis HBO recimo, onda se zacrni ekran.
Ako imas neki stream servis, probaj znatizelje radi.
24.07.2024 | 13:07
Osobno bih na Velebitu i na Žirju prvenstveno uživao u prirodi, cugi, klopi, druženju s ljudima.
24.07.2024 | 13:12
Probaj:
1. TV i mob na istom WiFi
2. Mob spoji s BT na TV
3. Pokreni film i na gornjem desnom kuti stisni srednju ikonu i spoji s TV om koji si malo prije upario.
Trebala bi se prikazati sloka na cijelom ekranu. Mob ti glumi daljinski.

IMG_0326.jpeg
24.07.2024 | 13:36
Trebam li imati na iPhoneu i BonBonu dodatnu uslugu HBO (Max)?
24.07.2024 | 17:25
Ne razumijem?
Pa kako inace gledas MAX?
Preduvjet je iste WiFi mreza + spojiti TV bluetoothom s iPhoneom.
Pokrenes MAX i stisnes srednju ikonu i odaberes TV koji si malo prije spojio s BT-om.
Ako ti ne radi odi u Settings i spusti se do MAX-a i otvori, zatim omoguci ove dvije stvari:

IMG_0327.jpeg
26.07.2024 | 06:06
Hvala ti, bio sam na proputovanju i nisam stigao zahvaliti.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 21 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.01 Seconds

Provided by iJoomla SEO