Ulogiraš se u svoj iCloud account i on sam sve povuče. Uključi sinkronizaciju kontakata na iCloud, ako to već nije uključeno i gotova stvar. Nema potrebe za prepisivanjem...
drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec
drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu
BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor
Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta
hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.