Iskustva sa T Com
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iskustva sa T Com

27.01.2014 | 22:12
Nije njih ni u Švedskoj briga za postojeću infrastrukturu. Svugdje idu svojom optikom. Samo što tamo ne postoji šerif koji tvrdi da je kabelska kanalizacija njegova. Kabelska kanalizacija je javna i svi operateri plaćaju najamninu gradovima.
28.01.2014 | 22:10
Evo samo da obavjestim, dok vi o Švedskoj i mrežama i šta ti ja znam.

Već ih tri dana bombardiram na Fcebook-u, a odgovor je za prvi dan sutra, za drugi dan strpite se još malo, za treći dan još nisam dobio odgovor.

Toliko o T-Com sutra ću poslati i zvanično preporučeno pismo pa ćemo i tu vidjeti kako reagiraju.
28.01.2014 | 22:15
Ja sam nedavno postao korisnik t-coma, pretplata uz iP5c... Vidjet cemo kako ce se to odvijati...za sada sve ok, mal sam cekao na mob, ali nije bila hića. Na kraju mi se javili iz dva t-centra da mi je dosao mobitel pa sam jos i birao koji mi je blize firme da skocim po njega.
28.01.2014 | 22:39
lutherush kaže:
Imal priliku raditi u T-COMu jedno dvije godine od čega 6 mjeseci u sestrinjskoj firmi Iskon i kasnije godinu dana u Optimi. Iskreno sve je to isti k****. Nitkome nije stalo do klijenta već samo do zarade. Sve dokle se 90% korisnika ne žali na 4mbit/s download i 512 kbit/s upload jer to smatraju sasvim ok i dovoljnim, nijedan operater ne će spustiti ni cijene ni poboljšati uslugu.

Jednom sam se žalio na besplatni telefon T-coma i kažem curici da mi maxTV trza, nije sinkroniziran (slika i ton) etc, pa se sjetim da mi je internet spor a ona: Možemo vam ponuditi veću brzinu za toliko i toliko, meni tlak up, rekoh, dajte mi brzinu koju plaćam, stabilno par mjeseci, pa mi onda nudite. Dalje sam zaboravio što sam sve rekao a oni su to i tako snimili:angry:

Zašto ne pređem drugom? Zato što mi je tlaka mijenjati loše za loše.
28.01.2014 | 23:23
Nedeljko kaže:
Evo samo da obavjestim, dok vi o Švedskoj i mrežama i šta ti ja znam.

Već ih tri dana bombardiram na Fcebook-u, a odgovor je za prvi dan sutra, za drugi dan strpite se još malo, za treći dan još nisam dobio odgovor.

Toliko o T-Com sutra ću poslati i zvanično preporučeno pismo pa ćemo i tu vidjeti kako reagiraju.

To ti je normalno, dalje gas. Ja bi ih po sat vremena bombardirao na svaki post bi im komentiro da su lažovi.
01.02.2014 | 22:28
Eto stiglo, nakon 24 dana.

Hvala za savjete, koristio sam sve metode koje ste spomenuli, koja je donjela rezultat, ne znam, ali uređaj je od jučer tu i radi bez problema
21.05.2015 | 12:21
Moja iskustva sa T-comom nisu baš najbolja. Meni nisu mogli popraviti kvar pola godine. Svaka 3 sata bi mi došlo do prekida u mreži. A nije da mi je glavna telefonska centrala odmah preko puta kuće, doslovno metar udaljenosti. Dolazili su sto puta i promijenili sve i svašta. Da bi tek na kraju shvatili da je problem u kabelu. Ali zato sam ja bila pametna, i svaki mjesec im slala prigovor na račun, i naravno da mi je isti bio umanjen. Pa sam tako lijepo par mjeseci plaćala dosta manje.
22.05.2015 | 08:51
T-com odavno ne postoji. Samo Hrvatski telekom.
22.05.2015 | 10:21
Da citiram Boecija: "Si tacuisses, philosophus mansisses."
22.05.2015 | 10:41
Josip R. kaže:
T-com odavno ne postoji. Samo Hrvatski telekom.

domena je još uvijek aktivna... t-com.hr, npr. user.t-com.hr registrirana na hrvatski telekom
31.07.2015 | 17:49
Izmjenjena je davno domena, no preusmjerevaju se stari mailovi; svi t-com nastavci u mailovima (npr @zg.t-com.hr) zapravo su @zg.ht.hr ako ih zelite ispravno upisati
31.07.2015 | 22:23
budiš temu koja miruje više od dva mjeseca.
Bravoooo.
01.08.2015 | 06:55
Budili smo teme koje su cucale i vise od toga.
01.08.2015 | 09:58
Da... Ima ih koje se probude i nakon 5-6 godina... Vidio sam da ima foruma gdje se maltene smrću i nabijanjem na kolac kažnjava buđenje starih tema, ali nikad nisam shvatio - zašto...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 38 minuta
  • Junuz: Krehacro, apple svaka preporuka.Dva puta me upozorio na posjet liječnika.Koje sam naravno ignorirao i obadva puta završio u bolnici po 4 dana.Jednom upala pluče drugi put kamenac
  • Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
  • Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
  • Yonkis: Jel’ upalilo?
  • Junuz: Hvala
  • Yonkis: Evo ovdje Junuz [link]
  • Yonkis: @Junuz pošaljem ti poruku ali možeš otvoriti i novu temu u Forumu
  • Riba: Junuz, pisi u forum.
  • Junuz: Pozz, zna li neko kako da deinstaliram apple int u os u 27 (MacBook neo).Bespotrebno mi je zauzeto 20 GB
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Pokrenuo sam subreddit za Apple HR
  • Yonkis: Apple Intelligence Taking Up 30GB on Some Macs Running macOS 27
  • Yonkis: 1 i 2TB iPhonei su sporiji tj koriste sporiju memoriju nego 256 i 512GB [link]
  • Yonkis: Novosti od Applea: [link]
  • mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
  • Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
  • Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
  • CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
  • ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.
  • dpasaric: Nismo imali recenziju nekog MacOS-a jako jako dugo, valjda je zadnji koji je to zaista zaslužio bio 10.6 Snow Leopard! :)
  • IkoIko: Hoćemo li dobiti osvrt na macos golden gate?
  • dpasaric: Eto osvrt na naslovnici, pa komentirajte, baš me zanima tko će ga prvi kupiti na Jabučnjaku! :)
  • dpasaric: Ma ok, to nije ništa novo, i prije su imali to tako, ali da, slažem se da je to pretjerano i jako "američki"... :)
  • m@xym: Ovaj keynote, k'ooo da ga je pisao Trump... svaka druga riječ im je: "amazing".
  • drlovric: I ja isto. Bas se radujem :)
  • IkoIko: Gledat ću, a i popratiti obvezni članak ovdje ;)
  • dpasaric: Ali ovaj bi konačno mogao biti zanimljiv! :) Mene zanima HomePad kao novi hardver za domomatiku!
  • smayoo: Jedva čekam da ga propustim, kao i sve prethodne. :)
  • dpasaric: Večeras u 19h Apple Keynote! :)
  • smayoo: Heto. Mikrofon ocvikan. Precizno. Elektroničarskim cvikama... :)
  • smayoo: Hvala ti, istražit ću.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.90 Seconds

Provided by iJoomla SEO