11.04.2012 | 00:34
Ne bih se složio da oni koji imaju iPad 2 nemaju razloga za prelazak na Novi iPad, a naročito oni koji ga koriste za čitati, a za to ga zapravo koristimo svi, jer ne čitaju se samo knjige zar ne?
Kod tableta je zaslon najvažniji jer to je sve što je na njemu bitno, a retina zaslon na Novom iPadu jest itekako bolji od starijih generacija i jednostavno je neodoljiv.
Evo što o tome pišu u MacWorldu:
www.macworld.com/article/1166114/opinion...n_is_underrated.html
Priče o boljem procesoru, većoj količini memorije imaju smisla, ali zapravo zaslon je ono u što gledamo i što čini preko 90% njegove površine, a uz tako dobar zaslon dobiti jednaku procesorsku snagu i jednako trajanje baterije po meni je veliki uspjeh.
zabac, ako budeš u prilici da imaš u ruci u isto vrijeme iPad 2 i Novi iPad znat ćeš o čemu ovdje pišem. Jer tek kad možeš svojim očima vidjeti stvarnu razliku u kvaliteti prikaza, onda ćeš i povjerovati.
Što se tiče zaštite za iPad ja koristim ovo za otraga:
www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=650033
a sprijeda naravno Smart cover. Ne znam da li se Belkinova zaštita može naći kod nas. ja sam je kupio na aerodromu. Prednost je što ga još uvijek mogu staviti puniti s tom zaštitom u dock za iPad prve generacije bez da ga skidam.
No ni ovo nije tako loš izbor, ali neće onda ići u dok dok je tako lijepo odjeven:
www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=650106
Nisam siguran da li se kod nas može kupiti. Ali možda ovdje ima štogod zanimljivog pa pogledaj:
www.hama.hr/hr/pc_i_prijenosna_racunala/..._i_ipad_oprema-13200
Ja sam jednom od njih naručio preko interneta i sve je prošlo super ok.