U cemu nosite mini? Imam smartcover na njemu ali mi se cini da ako ga samo bacim u torbu, za tjedan dana ce mu pozadina (crni ) izgledat kao da je macka brusila nokte na njemu.
3 vise nema, zamjenio ga je 4.. Ipad mini nije mini, jer 7.9 inca je veliko, 7.3 je ok ako ce biti mini.. Drugo, retina je uvedena 2010 ali nema je na ipad mini.. Trece, a5 procesor.. Meni je bezveze
Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima
dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
ivan.ocd: Ekipa, molim vas za brzinski savjet: imam MBA s 16GB RAM-a i koristim Claude puno, osobito Cowork. Izgleda da mi tih 16GB nije dovoljno jer svako malo dobijem upozorenje o memoriji, a i grije se ko lud (M5). Trebam li prodati ovaj Mac i gledati neki Pro ili Max s vise memorije ili hlađenja ili ne? Hvala