iPad 4 i iPad Mini
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad 4 i iPad Mini

23.10.2012 | 23:28
Pa jel moguce da nitko nije pokrenuo temu.

Usporedba iPad Mini/iPad 2/iPad 4 ( neznam gdje je nestala trojka??)

www.apple.com/ipad/compare/

S nadogradnjama 10" iPada vrlo zadovoljan, to sam trazio prije pola godine... Ali mislim da je ovo saka u oko onima koji su nedavno nabavili iPad 3.

iPad Mini - po meni - pricekat slijedecu generaciju, ovo su specke iPada 2 ( ni Retinu nema ) a i cijena je mogla biti malo blaza...
23.10.2012 | 23:48
Moje misljenje je da je iPad mini prava glupost,i ovako se patim da sve zavrsavam na 9,7. Bolja mi je opcija onda Note pa bar imam i telefon.Mozda kada ga vidim uzivo promjenim misljenje ali ovako nista.Nekako mi je vise za balavice sto pokazuju "lajkove" sa facebook-a jedna drugoj po kaficima a ne za nesto ozbiljnije.
24.10.2012 | 00:04
saint kaže:
Moje misljenje je da je iPad mini prava glupost,i ovako se patim da sve zavrsavam na 9,7. Bolja mi je opcija onda Note pa bar imam i telefon.Mozda kada ga vidim uzivo promjenim misljenje ali ovako nista.Nekako mi je vise za balavice sto pokazuju "lajkove" sa facebook-a jedna drugoj po kaficima a ne za nesto ozbiljnije.

Slazem se donekle... Imao sam priliku duze vremena koristiti Kindle i BN Nook Color i zgodniji su mi za citanje i web od 10" tableta... Manji, laksi, kompaktniji... Sto se tice sveg ostalog, uvijek volim veci ekran.

Cini mi se da su morali izac s njim, jer im 7" Android tableti uzimaju dio kolaca...

Sto se tice ovog 10" iPada, dobra nadogradnja, al nekako opet nevidim potrebu ga nabavit.
  • HardcoreMAC
  • Posjetitelj
24.10.2012 | 00:20
iPAD mini je solomonsko rješenje za one sa tanjim džepom, a velikom željom da ipak pređu na Apple. Vidjet ćemo kako će se stvar razvijati. ja ostajem kod trice, uskoro će i četvorka zasjesti na krilu. Mini možda kupim supruzi, koju ionako ne boli glava o "mogućnostima" i "brzini".
26.10.2012 | 22:25
Htio bi kupit Ipad 64g + Cellular. Sad dali pricekat Ipad 4 sa A6X procesorom i onim tanjim konektorom i retinom itd... ili uzet 3-cu?
26.10.2012 | 22:30
zajebavas ii ozbiljno pitas?
pa sto se ne strpit malo i za iste novce kupiti novi i jaci proizvod? znas da je izasao, ne cekas na pamet.
26.10.2012 | 23:38
Ako je u pitanju ista lova onda bolje kupiti najnovije, makar sumnjam da toga ima osim ako gledas obje varijante za cca 6000kn
27.10.2012 | 00:44
Hmm malo me i strah kupovat takve stvari polovne
27.10.2012 | 00:50
U trstu Ipad 3 64g +cellular kad mu skinem ivu izadje me 4900, a na njuskalu za te pare dobijes 3-cu sa 16 gb polovnu
27.10.2012 | 18:41
Da, samo kad skineš ivu, kod Slovenaca moraš dobit pečat, a onda oni odmah jave našima pogotovo za takve iznose i onda jopet moraš platit PDV, a ovisno o cariniku i carinu s opravdanjem da je to roba iz Kine i nije iz EU na koju se ne plaća carina
27.10.2012 | 20:17
Ako ga ukradeš, ni tih 4900 ne moraš dati.
27.10.2012 | 22:06
28.10.2012 | 02:43
Racunao sam i na to. Ali na svu srecu imam frajera koji ce mi rijesit pecat bez pdv-a i carine.
28.10.2012 | 02:55
tako, reci fino javno da se vidi!
i to na forumu sa imenima...
28.10.2012 | 09:16
Ja vise nikad nebi kupio novo jer je bezrazložno skupo. Radije polovno i u super stanju nego novo i prazan džep. Uostalom možda učiniš nekome dobro djelo, hitno mu trebaju novci ili želi kupiti nešto novo, pa mu pomogneš. Na kraju, sretan ti, sretan i on/ona.
28.10.2012 | 09:32
U Svicarskoj je Ipad 3 64gb, novi 4000 kn. Mislim da je ovo jako dobra cijena, pa ako imate koga gore isplati se itekako uzeti novo s garancijom.
28.10.2012 | 16:16
Neznam samo koliko ti vrijedi garancija iz Svicarske. Nek me drugi isprave ali bojim se da ti ta garancija ne vrijedi u HR!
28.10.2012 | 16:31
Pa ja bi onda radije isao na nesto ovako:

www.ebay.com/itm/Apple-Certified-Refurbi...;hash=item460954ec5d

Kada vec kupuje vani...
28.10.2012 | 16:36
Ninjago kaže:
U Svicarskoj je Ipad 3 64gb, novi 4000 kn. Mislim da je ovo jako dobra cijena, pa ako imate koga gore isplati se itekako uzeti novo s garancijom.

Odakle ti ova cijena?
http://store.apple.com/ch-de/buy/home/shop_ipad/family/ipad
28.10.2012 | 16:36
Garancija za iPad je internacionalna(gdje god da ga kupiš vrijedi u HR).
28.10.2012 | 16:37
JOHN kaže:
Neznam samo koliko ti vrijedi garancija iz Svicarske. Nek me drugi isprave ali bojim se da ti ta garancija ne vrijedi u HR!

Koliko ja znam, možda griješim, na iPad je Worldwide jamstvo?
28.10.2012 | 17:05
papittovenga kaže:
Ninjago kaže:

Odakle ti ova cijena?
. Media markt.ch
28.10.2012 | 20:11
Kupit polovan Iphon ili Ipad to je malo rizik jos preko njuskala, kupis posalje ti ga city expressom ukljucis ga radis s njim dva tri dana i samo ti policija pokuca na vrata i skuzis da je uređaj ukraden. I ostanes bez uređaja i bez para, sto je bilo slucaja na zalost.
28.10.2012 | 20:27
civicar kaže:
Pa jel moguce da nitko nije pokrenuo temu.

Usporedba iPad Mini/iPad 2/iPad 4 ( neznam gdje je nestala trojka??)

www.apple.com/ipad/compare/

Di ti vidis iPad4? Ja na toj stranici vidim samo iPadMini/iPad2/iPad3
28.10.2012 | 20:57
Onda kupi novi i plati ga 6000-7000kn
28.10.2012 | 21:47
U prijasnjem postu sam napisao da u trstu Ipad 3 64g + cellular dode 4900 kn kad mu skinem tax free
28.10.2012 | 22:02
@NenadX

Onaj zadnji nije iPad 3 nego 4
28.10.2012 | 22:35
Da ipad 3 se vise ne nudi preko apple store,jedino zalihe koje su ostale.
28.10.2012 | 23:13
Ninjago kaže:
papittovenga kaže:
Ninjago kaže:

Odakle ti ova cijena?
. Media markt.ch

shop.mediamarkt.ch/de/computer-telefonie...schwarz/idpuadli3vhi

??
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 15 minuta
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.
  • dpasaric: Večeras u 19 sati po našem vremenu Appleov #WWDC25 keynote!
  • Maxxy: RIP Matija Dedić :(
  • smayoo: RIP :(
  • dpasaric: Umro Bill Atkinson! :(
  • drpongrac23: @Zdravac - Nemoj ići lijevo ako semafor je desno :) :)
  • Zdravac: hahahah
  • Zdravac: A da se, umjesto palac dolje/gore, uvede palac lijevo/desno?!
  • tino1: Gjuro, bola, Mazlum i to s veliko "M".
  • Gjuroo: Možda "mamlaz"?
  • tino1: Mazlum- na Herceg- Bolansanski- Budala.
  • Yonkis: Mazlum - Mazlum (maẓlūm) is an Arabic term for "oppressed, ill-treated, injured, sinned-against" (the antonym being ẓālim "oppressor"; root ẓlm "to oppress";).
  • tino1: Riba! Vraćaj karmu! Ej ne ćeš se imat kamo vratit.
  • tino1: Ej ukinuo Mazlum Karmu!! Šta vam je odmah vraćaj karmu Riba!!
  • smayoo: :(
  • drpongrac23: Napustio nas je Ivan Piko Stančić. RIP
  • Borisone: Logika kaže da bi verzija trebala biti od godine u kojoj se izdaje. Ima smisla godina plus jedan jer u posljednjih nekoliko godina obećanja dolaze s bar nekoliko mjeseci odmaka (ili nikad).
  • Yonkis: iOS 26 u 2025? [link]
  • cariblanco: Riječani, hoće li Važ biti vaš ?
  • smayoo: @Yonkis, piši u forum, ovo će ti tu iscuriti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.93 Seconds

Provided by iJoomla SEO