iPad 4 i iPad Mini
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad 4 i iPad Mini

23.10.2012 | 23:28
Pa jel moguce da nitko nije pokrenuo temu.

Usporedba iPad Mini/iPad 2/iPad 4 ( neznam gdje je nestala trojka??)

www.apple.com/ipad/compare/

S nadogradnjama 10" iPada vrlo zadovoljan, to sam trazio prije pola godine... Ali mislim da je ovo saka u oko onima koji su nedavno nabavili iPad 3.

iPad Mini - po meni - pricekat slijedecu generaciju, ovo su specke iPada 2 ( ni Retinu nema ) a i cijena je mogla biti malo blaza...
23.10.2012 | 23:48
Moje misljenje je da je iPad mini prava glupost,i ovako se patim da sve zavrsavam na 9,7. Bolja mi je opcija onda Note pa bar imam i telefon.Mozda kada ga vidim uzivo promjenim misljenje ali ovako nista.Nekako mi je vise za balavice sto pokazuju "lajkove" sa facebook-a jedna drugoj po kaficima a ne za nesto ozbiljnije.
24.10.2012 | 00:04
saint kaže:
Moje misljenje je da je iPad mini prava glupost,i ovako se patim da sve zavrsavam na 9,7. Bolja mi je opcija onda Note pa bar imam i telefon.Mozda kada ga vidim uzivo promjenim misljenje ali ovako nista.Nekako mi je vise za balavice sto pokazuju "lajkove" sa facebook-a jedna drugoj po kaficima a ne za nesto ozbiljnije.

Slazem se donekle... Imao sam priliku duze vremena koristiti Kindle i BN Nook Color i zgodniji su mi za citanje i web od 10" tableta... Manji, laksi, kompaktniji... Sto se tice sveg ostalog, uvijek volim veci ekran.

Cini mi se da su morali izac s njim, jer im 7" Android tableti uzimaju dio kolaca...

Sto se tice ovog 10" iPada, dobra nadogradnja, al nekako opet nevidim potrebu ga nabavit.
  • HardcoreMAC
  • Posjetitelj
24.10.2012 | 00:20
iPAD mini je solomonsko rješenje za one sa tanjim džepom, a velikom željom da ipak pređu na Apple. Vidjet ćemo kako će se stvar razvijati. ja ostajem kod trice, uskoro će i četvorka zasjesti na krilu. Mini možda kupim supruzi, koju ionako ne boli glava o "mogućnostima" i "brzini".
26.10.2012 | 22:25
Htio bi kupit Ipad 64g + Cellular. Sad dali pricekat Ipad 4 sa A6X procesorom i onim tanjim konektorom i retinom itd... ili uzet 3-cu?
26.10.2012 | 22:30
zajebavas ii ozbiljno pitas?
pa sto se ne strpit malo i za iste novce kupiti novi i jaci proizvod? znas da je izasao, ne cekas na pamet.
26.10.2012 | 23:38
Ako je u pitanju ista lova onda bolje kupiti najnovije, makar sumnjam da toga ima osim ako gledas obje varijante za cca 6000kn
27.10.2012 | 00:44
Hmm malo me i strah kupovat takve stvari polovne
27.10.2012 | 00:50
U trstu Ipad 3 64g +cellular kad mu skinem ivu izadje me 4900, a na njuskalu za te pare dobijes 3-cu sa 16 gb polovnu
27.10.2012 | 18:41
Da, samo kad skineš ivu, kod Slovenaca moraš dobit pečat, a onda oni odmah jave našima pogotovo za takve iznose i onda jopet moraš platit PDV, a ovisno o cariniku i carinu s opravdanjem da je to roba iz Kine i nije iz EU na koju se ne plaća carina
27.10.2012 | 20:17
Ako ga ukradeš, ni tih 4900 ne moraš dati.
27.10.2012 | 22:06
28.10.2012 | 02:43
Racunao sam i na to. Ali na svu srecu imam frajera koji ce mi rijesit pecat bez pdv-a i carine.
28.10.2012 | 02:55
tako, reci fino javno da se vidi!
i to na forumu sa imenima...
28.10.2012 | 09:16
Ja vise nikad nebi kupio novo jer je bezrazložno skupo. Radije polovno i u super stanju nego novo i prazan džep. Uostalom možda učiniš nekome dobro djelo, hitno mu trebaju novci ili želi kupiti nešto novo, pa mu pomogneš. Na kraju, sretan ti, sretan i on/ona.
28.10.2012 | 09:32
U Svicarskoj je Ipad 3 64gb, novi 4000 kn. Mislim da je ovo jako dobra cijena, pa ako imate koga gore isplati se itekako uzeti novo s garancijom.
28.10.2012 | 16:16
Neznam samo koliko ti vrijedi garancija iz Svicarske. Nek me drugi isprave ali bojim se da ti ta garancija ne vrijedi u HR!
28.10.2012 | 16:31
Pa ja bi onda radije isao na nesto ovako:

www.ebay.com/itm/Apple-Certified-Refurbi...;hash=item460954ec5d

Kada vec kupuje vani...
28.10.2012 | 16:36
Ninjago kaže:
U Svicarskoj je Ipad 3 64gb, novi 4000 kn. Mislim da je ovo jako dobra cijena, pa ako imate koga gore isplati se itekako uzeti novo s garancijom.

Odakle ti ova cijena?
http://store.apple.com/ch-de/buy/home/shop_ipad/family/ipad
28.10.2012 | 16:36
Garancija za iPad je internacionalna(gdje god da ga kupiš vrijedi u HR).
28.10.2012 | 16:37
JOHN kaže:
Neznam samo koliko ti vrijedi garancija iz Svicarske. Nek me drugi isprave ali bojim se da ti ta garancija ne vrijedi u HR!

Koliko ja znam, možda griješim, na iPad je Worldwide jamstvo?
28.10.2012 | 17:05
papittovenga kaže:
Ninjago kaže:

Odakle ti ova cijena?
. Media markt.ch
28.10.2012 | 20:11
Kupit polovan Iphon ili Ipad to je malo rizik jos preko njuskala, kupis posalje ti ga city expressom ukljucis ga radis s njim dva tri dana i samo ti policija pokuca na vrata i skuzis da je uređaj ukraden. I ostanes bez uređaja i bez para, sto je bilo slucaja na zalost.
28.10.2012 | 20:27
civicar kaže:
Pa jel moguce da nitko nije pokrenuo temu.

Usporedba iPad Mini/iPad 2/iPad 4 ( neznam gdje je nestala trojka??)

www.apple.com/ipad/compare/

Di ti vidis iPad4? Ja na toj stranici vidim samo iPadMini/iPad2/iPad3
28.10.2012 | 20:57
Onda kupi novi i plati ga 6000-7000kn
28.10.2012 | 21:47
U prijasnjem postu sam napisao da u trstu Ipad 3 64g + cellular dode 4900 kn kad mu skinem tax free
28.10.2012 | 22:02
@NenadX

Onaj zadnji nije iPad 3 nego 4
28.10.2012 | 22:35
Da ipad 3 se vise ne nudi preko apple store,jedino zalihe koje su ostale.
28.10.2012 | 23:13
Ninjago kaže:
papittovenga kaže:
Ninjago kaže:

Odakle ti ova cijena?
. Media markt.ch

shop.mediamarkt.ch/de/computer-telefonie...schwarz/idpuadli3vhi

??
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 33 minuta
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.02 Seconds

Provided by iJoomla SEO