Jailbreak za ipad
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jailbreak za ipad

16.08.2010 | 15:50
Dal se netko vec igrao s tim?
27.08.2010 | 19:17
Očito još nije nitko
Ja sam moga tek nabavio prije par dana. Kad uspijem od djece doći do njega možda probam pa napišem detalje.
28.08.2010 | 18:37
Pozz..

ja sam frendici jeailbreakal.
al ne ios4 neg 3.2.

prek jailbreakme.com

bez problema islo.

sve ti je isko ko i kad breakas iphone..bar je meni bilo.
31.08.2010 | 21:48
I kad je iPad jailbrekan, jel ima što zanimljivih aplikacija za skinut preko Cydie? Mislim na one koje su pisane za iPad, a ne za iPhone.
01.09.2010 | 10:38
Sank je napisao:
I kad je iPad jailbrekan, jel ima što zanimljivih aplikacija za skinut preko Cydie? Mislim na one koje su pisane za iPad, a ne za iPhone.

Samo ću komentirati ovim linkom (ako si mislio na aplikacije koje se inače plaćaju, ali se preko Cydie kradu):

theoatmeal.com/blog/apps
01.09.2010 | 12:51
ja ti nemam iPad.to sam frendici breakal tak da ti nit neznam koje su aplikacije bas za njega napravljene. al vjerojatno postoje onda za skinuti kad ga breakas.

jednostavno, breakaj ga, ak ti se ne svida, restoraj ga i bok.
03.09.2010 | 00:56
E dragi Valjuška, ooopss, Vanjuška, zanimljiv ti je onaj link, al si pucao u prazno. Ja sam svoj iGo MyWay uredno platio na AppStore kao i svih ostalih 100-tinjak aplikacija koje sam do sada skinuo. Cak sam i MyWi platio kojeg sam preko Cydie instalirao na moj jailbrekan iPhone 3G. Nekad sam bio programer pa znam cijeniti dobar softwer i platiti ga, jer dobar software nije lako napisati.

Pa tako kad sam pitao da li ima što zanimljivog softwera za jailbrekan iPad tada sam mislio na onaj softwer koji se ne mjeri svojom cijenom, već korisnošću koju inače Apple ne dozvoljava instalirati.

Žao mi je da to prije nisam bolje definirao, zaboravljajući da nas ima dosta koji ne cijene ništa i nikog osim sebe i svog najčešće praznog novčanika, a prodaju lažni moral.

Ti očito živiš u zabludi da su aplikacije skinute preko Cydie isključivo besplatne, hakirane verzije koje se inače moraju platiti u AppStoreu. Negiraš time trud i znanje onih programera koji svoje uratke ne mogu ili ne žele distribuirati preko Appleovog AppStorea pa to čine drugim putem. Većina su takvih aplikacija "donateware", a neke i koštaju kao npr. prije spomenuti MyWi. U nas Hrvata doduše "donateware" se shvaća kao "freeware", ali zabluda je više nego očigledna.

Ako želiš bolji svijet, ne trudi se mijenjati druge nego radi na sebi.
03.09.2010 | 10:16
Sank - ti si od onih koji puno pričaju, ha?

Mislio sam da pitaš, onako oprezno za appulous i slične kradljive postupke, ne na Cydia Store, iz koje sam BTW i ja uzeo par stvari, ne jednom.

Gle, da se radi o Photoshopu i sličnim pričama, ne bi se ni osvrnuo, no ovdje je riječ o aplikacijama koje koštaju od 1$ na više, bagatela potpuna, pa me utoliko više smetaju takvi koji i to pokušavaju ušićariti, ako me razumiješ.

Počni papati Acidofil ili neke slične proizvode, da ti želudac očvrsne, pa se nečeš uzrujavati oko ovakvih komentara kao što je moj, jer doista si se sav uzbudio, ne?
03.09.2010 | 13:11
Vanjuska, po tvojoj reakciji reklo bi se da bi Acidofil tebi koristio više nego meni. Priznajem da je pitanje bilo neodredjeno jer sam po automatizmu predpostavio Cydiau, jer koliko je poznato samo se ona instalira na tek jailbrekan iPhone.

Ipak, zar smo postali toliko jadni da uvijek pretpostavljamo samo najgore i da smo svi lopovi? Tko zna moža i jesmo, ali ja još uvijek radije gledam na 'napola PUNU čašu' nego na 'napola PRAZNU čašu'.

Pa eto, došlo je do nesporazuma za kojeg sam jednom dijelom i ja odgovoran, pa se ovim prilikom ispričavam. Trudit ću se ubuduće da ništa ne pretpostavljam nego da jasno definiram misao ili pitanje.

Žao mi je samo što na sve i nas same sve više gledamo kao poluprazne čaše.
03.09.2010 | 15:50
Svi postovi dosad na jabučnjak forumu, a koji koriste ključne riječi: "jailbreak" i "plikacije" u 99% slučajeva vode u appulouos (ili kak se vrag već zove) smjeru. Stalno sam ovdje, često prečitavam forum, no ne sjećam se da sam ikad vidio raspravu o kupovanju na Cydia storeu, možda jednom, dvaput (osim ako nisam pobrkao sa MacKorisnikom). Jedno detaljnije pretraživanje foruma bi mi dalo odgovor na to pitanje, naravno.

Tvoja je krivica samo u tome što nisi bio jasniji u prvom postu i samo zbog toga sam napisao u svom postu riječ "ako". Mogao si jednostavno odgovoriti da si mislio na Cydia Store i rasprava bi se povela u konkretnom smjeru, ali si radije izabrao narogušiti se, kaj sad.

Inače, strip na onom linku je prejeben i ocrtava naš, domaći mentalitet, mada je rađen za amerikance.
04.09.2010 | 21:47
Pa dakle sad kad smo razriješili nesporazum, iako mislim da do njega zapravo i nije trebalo doći jer sam u pitanju bio spomenuo Cydiau, da opet postavim pitanje:

Ima li neko da je jailbrekao iPad i da li ima kakvih korisnih aplikacija pisanih za iPad da se mogu skinuti sa Cydiae? Pri tom ne mislim na haklane aplikacije sa Apple storea nego na službene app koje se mogu skinuti preko cydiae ili slicne?

Apple rulez
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 20 sati
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO