iPad 4 - opis modela
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad 4 - opis modela

17.12.2012 | 01:04
Može li mi netko pomoći oko sljedećeg:

iPad (4th generation) Wi-Fi + Cellular (MM)
Model: A1460
Part No: MD524GP/A

Frendica bi ga kupila u Švicarskoj, te poklonila ovdje. Nigdje ne mogu pronaći ovu kombinaciju brojeva, odnosno podatak radi li se o modelu koji radi na našim mrežama (Vip, T-com)?
17.12.2012 | 01:16
Ja sam ga kupio u Italiji isti je model ali je razlika Part.NoMD523TY/AIskreno još ga nisam isprobati jer u njega ide nano SIM
Ali moralo biti pisati na dnu parkiranja ODOBRENO U EU ZEMLJAMA
17.12.2012 | 01:27
Googlam i pronalazim potpuno različite informacije.

Svaka pomoć je dobrodošla, a imam još 3 dana da joj javim (jer kreće za Hr)....
17.12.2012 | 01:35
Kaže ovako:

Wi-Fi + Cellular

Model A1459*
GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz)
LTE (Bands 4 and 17)

Model A1460*
CDMA EV-DO Rev. A and Rev. B (800, 1900, 2100 MHz)
UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz)
LTE (Bands 1, 3, 5, 13, 25)

E sad, pošto nije riječ o iPhoneu, već o iPadu ima li to utjecaja na naše providere?
17.12.2012 | 01:48
Po meni ne bi trebalo imati nikakvih problema jer je to GSM mreža ,jer znam da su i njihovi telefoni kompatibilni sa GSM mrežom
Garanciju ti ne mogu dati ,ali sam uvjeren da je tako
Ja ću sutra najkasnije prekosutra staviti nano karticu pa ću ti javiti za moj model
17.12.2012 | 01:51
na tvom isto piše (MM)?
17.12.2012 | 15:37
Ima li na forumu koji Premium partner, reseller ili slično ko možw provjeriti ovaj podatak?
17.12.2012 | 17:16
Prema podacima na ovom linku:

www.gsmarena.com/apple_ipad_4_wi_fi_+_cellular-5071.php

Model A1460 ima sve što i A1459 plus dodatno za CDMA i više kanala za LTE. Naravno ako su podaci točni, to samo znači da je bolji po pitanju pokrivenosti signala.

Ja sam svojevremeno kupio iPad 3 WiFi 4G model A1430 u italiji ovih karakteristika:
700, 2100 MHz "LTE" as well as
UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz) and

I naravno kod nas radi dobro na EDGE i 3G, a 4G nisam imao prilike probati.
18.12.2012 | 01:16
support.apple.com/kb/HT5452
Provjeri ovdje ja mislim samo da je vrijeme proizvodnje tu ti link
18.12.2012 | 01:27
Hvala na linku, ali već sam saznao sve potrebne informacije.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 20 sati
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.00 Seconds

Provided by iJoomla SEO