7.0.4 i iPhone5 baterija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

7.0.4 i iPhone5 baterija

15.02.2014 | 22:47
Tak je odprilike bilo i sa mojom
16.02.2014 | 12:01
Mozes li danas provjeriti je li ti battery health sada na 100% i je li kapacitet 1430 mah sa novom baterijom ili se to ne resetira prilikom zamjene
16.02.2014 | 12:11
Moze , taman mi se sad puni jer sam je ispraznio do maksimuma. Jucer je sa. 80 posto trajala skoro 12h uz 6h usagea, bas sam ga namjerno puno koristio. Cini se super .
16.02.2014 | 12:18
Btw. iService daje garanciju pola godine na djelove.
16.02.2014 | 13:01
Hvala na svim informacijama

Pa to je onda odlicno sa 80% 6h usagea
Morat cu i ja onda sutra ujutro do njih samo me zanima jeli taj iService na glavoj ulici ili negdje sastrane posto sam ga trazio pomocu google street viewa i nisam ga mogao naci a malo se losije snalazim po Zg.
Jos i garancija se dobiva to nisam znao odlicno onda
16.02.2014 | 15:15
1390 je full kapacitet moje. Uz glavnu cestu da. Blizu stanice zagrepcanke.
16.02.2014 | 15:44
Onda je super, sutra idem tamo . Jos samo danas molim te kad se isprazni javi koliko je uporaba i standby i i jeli se sporije prazni
16.02.2014 | 16:01
S čime mjerite kapacitet i zdravlje baterije?
16.02.2014 | 16:05
Ja koristim iBackupBot, program za Win i Mac OS. Za to ti ne treba jailbreak.
16.02.2014 | 19:13
Sad sam ga skinuo i pretražujem, ali ne nalazim opciju gdje se može pogledati zdravlja baterije?
16.02.2014 | 21:21
cariblanco kaže:
Sad sam ga skinuo i pretražujem, ali ne nalazim opciju gdje se može pogledati zdravlja baterije?

Kad spojiš svoj iUređaj na PC/MAC, stisneš na korak 1. pa na 2.

EDIT: Tu je trebala biti slika, neznam zašto se ne prikazuje.
Prilozi:
16.02.2014 | 21:24
Evo ako netko ne zna kako provjerit status baterije sa ibackupbot-om: ( )
17.02.2014 | 00:07
Mylo kako ti se cini baterija nakon punjenja i koristenja, je li velika razlika u odnosu na prije?
17.02.2014 | 00:29
Trenutno je ok..al uzimam sve sa rezervom kad citam da se ljudima problem zna vratit kroz par dana i sl. Bit cu siguran kroz par dana . Danas sam ga restoreao kad sam ga napunio preko noci..popodne sam ga spajao na komp pa ne mogu rec realno kalo je danas izdrzala al nekako mi se cini malo losije nego jucer..mene jos uvjek muci taj 7.0.4 . Jucer mi je usage bio realan a danas nakin restorea mi se cini opet veci nego sto sam realno koristio..postavke iste kao i dan prije.
Nije kao jucer, jucer sam je jedva ispraznio, nije kao i prije promjene al nekako mi se cini da nest ne stima danas nakon restorea.
17.02.2014 | 10:22
Update: Napunio ga opet preko noci , napravio hardreset i reset settingsa i sad mi se cini ok
17.02.2014 | 12:12
iP5s, skinuo ga sa punjača, sjeo u auto, upaljen WiFi, 3G (bez LTE), Bluetooth, Location services, Background App Refresh, brightness na 50%. Vozio se 20 min koristeći Maps navigaciju, baterija pala na 96% za to vrijeme (samo podsjećam da je u tom slučaju screen always on). Tim tempom bih potrosio bateriju na pola za 3 sata. Just saying. Mylo, koliko je to "ispraznio do kraja"? Da se ugasi sam od sebe?
17.02.2014 | 12:37
Tako je
17.02.2014 | 12:47
Mylo ajde onda molim te javi dojmove i danas kako drzi i koliki ti je usage i sve i kako si ga koristio da budem siguran u zamjenu
17.02.2014 | 14:40
Dosao do zakljucka da je i jedno i drugo problem...i hardverski i sofverski.
Bilo je super dok nisam restoreao. Sad je nesto izmedju. Dosta bolje nego sa starom ali nije kao prvi dan prije restorea. Ostavio sam sad mobitel nisam ga dirao sat vremena..imam 1 mail i fetch na 1h, upaljen 3g i to je to sto je upaljeno (znaci bez BT, wifi, 4g,bg app refresh, location serv. i da ne nabrajam sve ), signal na 4..Nakon sto sam ga ostavio 1h, pogledam usage pise pola sata da je koristen, a nije. Od tog neceg mi curi baterija, malo po malo.
17.02.2014 | 15:01
Pa jel mislis da bi pomoglo da ga setup-iraš kao new device, sve podesiš, kontakte importaš ručno.. Sve samo da ne koristiš restore?
17.02.2014 | 15:50
Kad kazem restore onda mislim bas na to kako si i napisao..dakle nista ne vucem iz backupa. Iskljucivo restore i set as new i onda sve rucno svaki puta.
17.02.2014 | 16:10
Mislim da je to svima tako. Meni isto pise da je usage npr. 4-5-6 h ali zapravo ga nisam uopce toliko bas koristio.To je i meni cudno sto tako pokazuje ali mislim da tu broji sve pozadinske procese kao push mail itd. koji koriste bateriju iako se nista ne radi na iPhoneu i da se to isto ubraja u usage jer nema drugog objasnjenja zasto je usage tako visok a uredaj nije toliko koristen.
Mislim da je tako meni bilo i prije na iPhone 4 i iOS 4,5,6.
Kako baterija sada drzi nakon prvog ciklusa, osjetili se da traje dosta duze i kako se ponasa.
17.02.2014 | 16:36
Imam jedan mail account sad i fetch, normalno je da koristi mob u pozadini...al mi nije jasno kako toliko. Jednostavno mi dosta pada baterija i imam usage visok kad mob opce ne koristim. Kad sam je stavio prvi dan i koristio do restorea drugi dan, usage je bio realan totalno.
Kazem, osjeti se da dulje drzi ali ne kako i prvi dan. Prvi dan sam je jedva ispraznio, bas sam ga namjerno puno koristio...nakon restorea me opet zeza praznjenje i nerealni usage. Trenutno mi je na 50% , usage 3:40 (iako sam ga realno koristio 2h..ne znam kako je moguce da mi hourly fetch uzme sat i nesto dodatnog usagea), standby 6:40. Nije lose, al prije restorea se manje trosila a radio sam i zahtjevnije stvari poput fotkanja itd, ne samo surfanje (IG, Tumblr, face, twitter). Vidjet cu brojke na kraju dana kad ce bit baterija pri kraju.
Prije mi je preko noci znala se ispraznit za 20-25 posto, bas cu vidjet ovih dana kako se ponasa kad ga ostavim bez punjaca preko noci.
17.02.2014 | 17:03
Svi pozadinski procesi se racunaju u usage.Push,mail,igrice,notifikacije.... svako malo se kace na server i nesto provjeravaju,skidaju tako da je i to usage.
17.02.2014 | 17:11
Jasno mi je ali pricamo o mobu koji ima iskljucene notificationse, 2 appa instalirana i hourly fetch na jedan mail. Ostalo sve iskljuceno, pogaseno. - Tako je trenutno. Prije restorea sam sve ukljucio osim BT-a, system location servicesa i nije bilo problema. Mozda je trebam pustit jos koji dan pa vidjet realno.

Evo bas sam izmjerio. 45min ga nisam in pipnuo a usage se povecao za 17 minuta, baterija pala za 3-4 posto; quitao sve appove u pozadini. Tako mi se nekako i preko noci trosila, 20-25% u 8h.
17.02.2014 | 18:00
Ne znam objasniti s tehničke strane zašto je to tako, ali i ja sam imao sličnu situaciju nerealnog povećanja usagea dok je mobitel bio u mirovanju samo s jednim mailom stavljanim na jednosatnu provjeru. Nakon što sam prebacio na ručno, čini se ok. Također imam isključen iCloud.
17.02.2014 | 18:03
Na iOS 7 isto ? Kak ti je prije bilo ?

Edit: Da, stavio sam manual i sad mi se cini bolje, usage je ok. Kak je moguce da hourly fetch toliko pije baterije ? Tak mi nikad nije bilo s mailom..ocito je bug kod toga da provjerava svako malo iako imas iskljucen push a upaljen fetch. Valjda zanemaruje schedule il nest. Mislim...imam smartphone koji mi nema fetch za mail ak hocu fetch, pozdravljam se sa trajanjem baterije. wtf -.-
17.02.2014 | 19:55
Cuj, kad su u pitanju potrosnja baterije i podatkovnog paketa na cellular netu, iPhone 4 je u svemu bio daleko bolji od iPhonea 5. Nije rijec o 7-ci i na 6-ici na iP5 sam imao iste probleme. Ukoliko bih pak stavio mail na push, svake sekunde mirovanja bi mi mob trosio po nekoliko kb-a pa sam na kraju dana znao potrositi po 20-30 mb-a na cisti stand by.

Nadam se da ce iP6 u svemu tome biti bolji, jer ovo su priglupi problemi za jedan tako skup uredjaj.
17.02.2014 | 20:01
Kuzim. Fail zesci
17.02.2014 | 22:04
Ii kakva je sada baterija i usage kad si to poiskljucivao
Jeli bolje ili jednako kao prije?
Jel izdrzi barem od jutra do navecer sa jednim punjenjem ili idalje padaju postotci nenormalno?
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 3 sati
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.
  • damir1: pozzz svima , da li ima netko problema s iOS 18.6 ? hvala
  • mbp2009: Odlično za PBZ, ali vidim sad da je baterija katastrofa pa onda ću preskočiti dok to ne srede
  • Damirst: Koristim aplikaciju PBZ, istalirao sam public verziju 26 i sve uredno radi
  • Borisone: Čak i da sada radi, možda ju slijedeća public beta skrši
  • Borisone: Prevelika kocka. Ako na iPhonu imaš internet bankarstvo i/ili ostale bitne aplikacije ne savjetujem prelazak na novu slijedeću veliku verziju dok nije na prvoj reviziji (npr. iOS 26.1)
  • mbp2009: Ekipa, itko na ios PB? Zanima me par stvari ali brine me samo pbz aplikacija
  • Yonkis: Ozzy se pridružio legendama :(
  • stefanjos: RIP ozzy!
  • cariblanco: RIP i od mene, mada sad "đavo" trlja ruke, jer mu se ekipa ojačava ;)
  • smayoo: RIP Ozzy Osbourne
  • Gjuroo: Nema za Mac...
  • drlovric: [link]
  • jura22: E da, gdje je to “begišu”?
  • jura22: Izgleda kako ce ova sezona ipak biti bolja od one 2020.!
  • cariblanco: Moj omiljeni bend Guns N’ Roses večeras u begišu....bilo bi fora da kažu "pumpaj" :D
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dpasaric, Ender, Anonimci (459)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.27 Seconds

Provided by iJoomla SEO