koji browser koristite?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

koji browser koristite?

30.05.2007 | 23:31
ja sam trenutno na mozilli, makar safari nisam ni isprobao kak spada. zilla radi dosta ok... imate iskustva sa nekim drugim? camino? seamonkey? hm??
30.05.2007 | 23:53
tja, meni se nikad nije ukazala potreba ijednim drugim browserom. safari savrseno zadovoljava moje potrebe.
31.05.2007 | 00:09
Safari i ne mislim ga mijenjati. Inace koristim Firefox na pcu i zadovoljan sam s njim ali na Macu jednostavno nemam potrebu za njim a i nekako mi je \"cudan\" i ne sjeda mi tako dobro kao pod win.
  • Dijete
  • Posjetitelj
31.05.2007 | 00:12
Safari mi je nažalost stvarao probleme sa nekim stranicama koje mi vatrena lisica (obožavatelj lika i djela clinta eastwooda) priakzala kako treba pa većinom i koristim FF
31.05.2007 | 01:13
Opera je ok browser.
31.05.2007 | 01:20
Ne mogu se zamislit da koristim ista drugo osim lisice.
Safari je dobar za pogledat sta ima novog na jabucnjaku ,al za hardcore surfere firefox rulz
31.05.2007 | 02:02
Ja sam na Operi, zdere najmanje resursa nakon duze upotrebe, ima nekoliko unikatnih i korisnih featurea koje drugi nemaju, ter se brzo ponasa.
31.05.2007 | 02:17
Nikada nisam imao probleme sa Safarijem, pa nisam niti imao potrebe probati druge jer on radi sve što mi treba i to brzo.
  • User
  • Posjetitelj
31.05.2007 | 04:11
Camino - smaga lisice, osobnost jabuke!

Probao mnoge druge, ali Caminu se uvijek vracam.
31.05.2007 | 04:40
hehe drago mi je sto je topic mnogo aktivan =)

seamonkey, anyone??
31.05.2007 | 05:04
dpasaric je napisao:
Nikada nisam imao probleme sa Safarijem, pa nisam niti imao potrebe probati druge jer on radi sve što mi treba i to brzo.

Ma Safari je i meni bez greške i broj 1.
31.05.2007 | 05:15
Ima li jos koji da nismo nabrojali
Saki makovac svoj browser ima
31.05.2007 | 05:19
Frankie je napisao:
dpasaric je napisao:

Ma Safari je i meni bez greške i broj 1.

Ma svi oni rade bez greske,al za Firefox ima extenzija bez koiji se ne mogu zamislit;)
31.05.2007 | 05:47
Ma Safari je samo lijep. Nakon 4-5 dana zaboravi koju sam stranicu posjetio prije tjedan dana. Pa kakav je to browser?! Da niti ne spominjem kako se ne zna snalaziti s mnogim stranicama. Kada je samo bio zadnji update. Uh oh, Apple...

Nema do Firefoxa, samo šteta što je tako težak.
01.06.2007 | 00:44
danijelr15 je napisao:
Ma Safari je samo lijep. Nakon 4-5 dana zaboravi koju sam stranicu posjetio prije tjedan dana. Pa kakav je to browser?!

tja, to ti je browser koji ima google bar u gornjem desnom ćošku.
i kad onda u taj bar upišeš safari history, prvi link je:
pimpmysafari.com/blog/quick-tip-extend-safaris-history

plus, tu je i saft, must-have plug in za safari:
haoli.dnsalias.com/Saft/
01.06.2007 | 06:39
IMHO, Safari je nenadj... uz malo Saft-a i Stand-a... naravno.
A sta se tice zderanja resursa, kad vidim da pocne zezat (sa otvoreno poprilicno prozora), napravim quit programa, a kad restarta, sve stranice koje su bile otvorene, ponovno su tu. Vridi samo zbog ovoga...
01.06.2007 | 09:15
Ono, kad se tu priča o nekakvim browserima (brstilicama) a šta se dira OSX-a
Safari je tu default i najbolje radi.
E sada, ako neko voli više Miga ili vatrenu lisicu, Operu i šta ja znam nekakav Camino, koji je kopija Safarija...ok je, brrstite na čemu vas je god voljaa
01.06.2007 | 20:36
Lisica je bolja od safarija tra,la,la,la,la:laugh:
02.06.2007 | 00:43
iBrowse i Voyager !!! :-P
04.06.2007 | 02:12
prednosti?
04.06.2007 | 07:36
Safari
08.06.2007 | 05:07
Stavio sam Firefox.
Na nekim stranicama radi bolje a na jabučnjaku na pr. sporije.
Ma neka stoji, neće mi stroj zakočiti zbog tri browsera.
Ovo je ipak Macintosh
09.06.2007 | 02:40
Jel ima netko Internet Explorer na svom Macu?

Ja sam danas nešto probao s njim i nije uopće htio učitati google.com, a neki dan je sve
bilo OK.

A danas, samo tako stoji i čeka na onu malecnu slikicu, \"logo.gif\" i ništa. Morao sam ga
par puta nasilu ubiti.

Ima li netko tko bi htio probati na svom Macu da li može učitati Google u IE.

Igor
09.06.2007 | 19:05
Security warning

The information you have entered is to be sent over an unencrypted connection and could easily be read by a third party. Are you sure sending this information?

Eto to je Firefox ....
Šta napraviti po ovom pitanju ?
Hvala
10.06.2007 | 23:10
Isključiti da ti ne pokazuje to upozorenje ili ne upisivati osjetljive informacije u takve obrasce. Nema to nikakve veze sa browserom inače.
12.06.2007 | 06:32
nagovorili ste me. skinuo sam si novog safarija. e sad me zanima kak najlakse da importam bookmarke iz mozille. a usput gdje firefox cuva svoje bookmarke? thx!
12.06.2007 | 06:54
u Firefoxu: Bookmarks > Organize Bookmarks - nakon što se otvori prozor File > Export... i sejvaš na Desktop, recimo.
(...)
u Safariju: File > Import Bookmarks - odabereš file s Desktopa i posao završen
12.06.2007 | 08:12
Riba je napisao:
Isključiti da ti ne pokazuje to upozorenje ili ne upisivati osjetljive informacije u takve obrasce. Nema to nikakve veze sa browserom inače.

A zašto onda safari tu, na tim istim stranicama di se firefox buni, \"prošeta\" bez ikakvih problema i upozorenja a u preferencesima mu je ta opcija uključena (sending non-secure form to a secure web site).

Sofisticiraniji je
21.06.2007 | 03:29
thx danijel
21.06.2007 | 03:33
btw, saft se cini najs, al mislim da je bezobrazno staviti cijenu na takav kozmeticki detalj.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 18 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BigMac, drpongrac23, marioart, Riba, Anonimci (825)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.25 Seconds

Provided by iJoomla SEO