Nogomet za MAC?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nogomet za MAC?

22.05.2005 | 12:49
Pozdraf svima.
Naime vec jako drugo (preko godinu dana) tražim neku simulaciju nogometa za Mac. Točnije tražim to za urednika. U jutarnjem koristimo MAC i kada su nocna dfezurstva ili slicno je dosadno, a nogomet je nabolja zabava onda na kompu . Molio bih ako netko ima neku igricu nogometa za MAC ili zna gdje nabaviti da mi se javi. Hvala

Pozdraf

S.
22.05.2005 | 16:10
Zadnja za koju znam je Actua Soccer, imam to original, ali je to toliko staro da više sigurno ne radi na novim sustavima...

Tijekom godina sam nekako dobio dojam da Mac korisnici generalno nisu baš fanovi nogometa...
22.05.2005 | 16:49
Glede nogometa na macu preporučam MAME i pripadajuće ROM fileove (ima ih desetak i više pa će valjda neki zadovoljavati) .... ili PCSX i neki od nogometa za playstation 1.

A za maca ima Championship Manager 03/04 i Football Manager 2005 1.0, ...no sve su manageri, a da li imaju i samo igranje, ne znam.
22.05.2005 | 21:22
Imam ja Kick off 2002.
22.05.2005 | 23:47
ping je napisao:
Imam ja Kick off 2002.

kakav je?
si iz zg?
22.05.2005 | 23:49
Piko je napisao:
Glede nogometa na macu preporučam MAME i pripadajuće ROM fileove (ima ih desetak i više pa će valjda neki zadovoljavati)

??? kaj je to? nisam neki strucnjak za mac....

Piko je napisao:
ili PCSX i neki od nogometa za playstation 1.

cek, igrica za playstation jedan moze u mac?
23.05.2005 | 09:13
smogovac je napisao:

kakav je?
si iz zg?

Nemam pojma, ja sam ti za igrice livada, pa se sa tim igra moj sin.

Iz Zagreba sam, pa se javi gdje i kako.
23.05.2005 | 09:29
po noci u Jutarnjem bar ima mjesta za pravi mali nogomet, na dva golica... to treba iskoristiti...
23.05.2005 | 13:36
u Gradskoj rubrici baš i ne.... a i radje sam za kompom...
23.05.2005 | 14:04
smogovac je napisao:
Piko je napisao:
Glede nogometa na macu preporučam MAME i pripadajuće ROM fileove (ima ih desetak i više pa će valjda neki zadovoljavati)

??? kaj je to? nisam neki strucnjak za mac...

Emulator arkadnih igara, .... ima cca 4-5000 igara koje rade na njemu...

Piko je napisao:

Može, uz odgovarajući emulator i pripadajući PS bios .... ne rade sve igre, ....ali većina radi besprijekorno...
A još ako je stroj OS 9 bootabilan onda ima i Virtual PlayStation koji radi još bolje nego bilo koji emulator za OS X.
23.05.2005 | 14:12
Piko je napisao:
smogovac je napisao:
Piko je napisao:

??? kaj je to? nisam neki strucnjak za mac...

Emulator arkadnih igara, .... ima cca 4-5000 igara koje rade na njemu...

Piko je napisao:

Može, uz odgovarajući emulator i pripadajući PS bios .... ne rade sve igre, ....ali većina radi besprijekorno...
A još ako je stroj OS 9 bootabilan onda ima i Virtual PlayStation koji radi još bolje nego bilo koji emulator za OS X.

ok hvala, nazalost cisto sumjnjam da to tamo imamo.... ping mi je zadnja opcija u zivotu....
23.05.2005 | 18:05
Mame: http://www.macmame.org/
PCSx: http://pcsx.gpost.dk/

Za MAME ROM fileove i PS BIOS koristi tražilicu, .... ili me mailaj
25.05.2005 | 19:55
Exo ti nogomet koji ja igram: ISS2 ... može i u full screen.....
Prilozi:
25.05.2005 | 20:06
Exo ti nogomet koji ja igram: ISS2 ... može i u full screen....
25.05.2005 | 21:16
ja isto imam PCSX ali mi ne želi ISS 2 i piše could not load CDROM, a na pocetku pise missing neki BIOS! zanimljivost: imam iMac G5 ( sa strane se ubacuje cd) i kada stisnem eject on mi izbaci cd tako jako da “izleti” i padne na stol
25.05.2005 | 21:53
Ruud... treba ti Bios za Playstation... Par postova prije ovog je Piko isto rekao, ili progooglaj ili mu pošalji mail... ZAto ti ne radi ni ISS, a predpostavljam ni jedna druga igra za PSX, a ovo za CD, nemam pojma zašto je tako.
25.05.2005 | 22:44
radi mi Gran Turismo i Crash Bandicoot ali ISS ne pa gdje mogu skinuti taj BIOS?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Bip, drlovric, Ender, IgorD, Jedro, Maxxy, Riba, Anonimci (357)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.97 Seconds

Provided by iJoomla SEO