The Frozen Throne
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

The Frozen Throne

29.07.2003 | 16:08
Ima li Warcraft ljubitelja ovdje? Mozda je netko raspolozen za koju partiju preko BattleNeta?
30.07.2003 | 21:53
Ebiga ... Meni neda firewall na poslu
17.08.2003 | 21:42
Evo da se malo pohvalim - upravo sam zavrsio The Frozen Throne!
Zadnji nivo je zaista jako tezak i moram priznati da sam na njemu malkec varao jer nisam imao zivaca i vremena to odraditi bez pomoci - ipak, nisam nesto gadno cheatao - samo sam u startu "upumpao" u slamaricu 20,000 zlatnika da u samom pocetku ne moram previse razmisljati o obrani baze... bez toga je bilo previse frustrirajuce. Bez brige, izgubiti cete dobar dio dana cak i tako...

P.S.
Ljubitelji heavy-metala ce doci na svoje kada pogledaju posebnu verziju Creditsa nakon sto se zavrsi igra!
20.08.2003 | 16:52
Daj sapni o cemu se radi, ubi me znatizelja...

--
Ljubitelj hevimetala (i Warcrafta).
01.09.2003 | 02:20
OK, ako baš želiš da ti pokvarim gušt... (ostali neka ovdje prestanu čitati!)

Na kraju se pojavi princ Arthas s električnom gitarom i započne svirku... stvar je prilično heavy-metal stila, a riječi su tipčne Blizzardovske i pričaju zgode iz igre. Kasnije još ima par zgodnih scena i sve je vrlo lijepo napravljeno. Osobno ne volim heavy-metal, ali ovo je zvučalo prikladno za tu priliku.

Igraš što na BattleNetu? Možemo koju zajedno protiv kakvih zločestih PC usera?
Koju rasu preferiraš?
01.09.2003 | 10:51
Zanimljivo je da to nema nigdje za naci, tko to pjeva.

Ne igram na BattleNetu, ja sam jos malena i asocijalna.
Ali, lako mogu nagovoriti brata da odmjerite snage. On svake nedjelje igra neke turnire kvalifikacijske. Kupio je i Diabla originalnog, sve zbog krvi!
01.09.2003 | 10:54
Inace, meni su ti cinematicsi predivni. Kazu ljudi da im je to (hevimetal) kic najgore vrste, ali sto ja mogu kada to volim i kada mi je lijepo. Onaj cinemtics sa zvonima, Excalibur muzikom, kada princ Arthas posijedi i, s lubanjama na koljenima, ubije kralja... Sto ce ti vise u zivotu?!
01.09.2003 | 11:23
Da, ono je sjajno napravljeno, mada ja to ne doživljavam toliko kao heavy-metal kič. Mene sve to više podsjeća na Gospodara prstenova i slično... pa ta scena je inače ISTA kao kada Aragorn upada kod kralja u Dvije kule...
01.09.2003 | 17:32
Jesi li ti upoznat s heavy metal ikonografijom?

Vidi kica:
www.myrevelations.de/site/gallery/bah/manowar.jpg
home.worldonline.dk/defender/Guardian/album2.jpg
images.amazon.com/images/P/B00005QKB5.01.LZZZZZZZ.jpg

Tolkien, Conan, Barker, Zelazny, Raimi... to je HM literatura.
09.11.2003 | 02:22
Frozen Throne će opet uskoro biti u modi - Blizzard obećaje (vjerojatno za Božić) novi update s nizom ispravaka u balansu jedinica i rasa, ali i ono što dugo čekamo - 2. i 3. dio Orc kampanje koji je od početka najavljen kao "kasniji zasebni download".

Jedva čekam!
09.11.2003 | 02:50
Mene je odusevilo to sto, taman kad zavrsis kampanju za koju si mislio da je zadnja, uleti nova s novom rasom. Sad se relaksiram sa nocnim vilenjacima, nemojte mi reci ima li jos sto iza toga!
Inace ima jedna uzasna brljotina - kretanje heroja... trumpaju u poluskokovima ko da su retardirani! ))
I slazem se s Melinom - cinematics je zbilja uvijek bio sjajan dio Blizzardovih igara. I u Starcraftu, pa cak i u WC 2. Osobno, u WC 3 glasam za dio kad orci ubiju ono cetveronozno cudoviste - damn, pomijesala su mi se sva ta cudna imena, al znate svi na kaj mislim.
09.11.2003 | 12:36
al znate svi na kaj mislim.

Ja ne znam, ali unaprijed se veselim! Nazalost, uopce ne stignem igrati pa sam jos uvijek pred kraj oracke misije, sto znaci da ce taj cinematics sada naici! HURA!

To sto retardirano hodaju me ne smeta , jer ako cemo tako, blesavo i otvaraju usta dok pricaju -- kao da gutaju zrak. Ali, zato su uzasno smijesne recenice koje izgovaraju kada ih puno puta za redom gnjavis. Super je kako su se potrudili za bas svakog lika napisati barem jednu urnebesno smijesnu recenicu, jedini je problem sto neki puta ne stignes, igrajuci po sistemu brzo-brzo, sjetiti se i "isprovocirati" nekog novog lika.
09.11.2003 | 20:19
Retardirano hodaju? Nisam primjetio. Možda pomogne da stavis animaciju na "high"?
09.11.2003 | 23:17
Melina, da, na kraju Orc kampanje.
Davore, a kak da to nazoves? Ne u igri (iako, ako cemo cjepidlacit, cak i u igri), koliko u onim spicama - krecu se u nekakvim kratkim skokovima, ko brdjani kad skacu s kamena na kamen... strashno! ))))
10.11.2003 | 00:30
Čuo sam raznih kritika na WC3, ali prvi put čujem da heroji "retardirano hodaju" .
Čini mi se da si ti prilicno sitničav!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 15 sati, 3 minuta
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!
  • zoranowsky: Sretan Božić svima! :)
  • Djuro genijalac: Sretan Žićbo!
  • Bertone: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić! :)
  • smayoo: Sretan Božić! :)
  • drpongrac23: Svima koji slave, čestit i blagoslovljen Božić!!!
  • drpongrac23: U peći na drva, naravno, legendarnom Smederevcu!
  • drpongrac23: Da li su svi pripremili purice, janjetinu, odojke, mlince za sutra?!?! Moja je purica nasoljena i čeka jutarnje pečenje!!!
  • imenso: Evo molio bih ako imate 2-3 minute vremena i volju proslijediti dalje za riješiti jednu anketu: [link] Potpuno je anonimno
  • Bertone: Aaaa tooo,... baš sam tutlek :) ... vidi se OK, evo pikčr: [link] ... i sorry na lošoj kvaliteti slike, jbg, nemam sad pri ruci bolju :)
  • smayoo: Mislim da je @iAntu zanimalo kako se vide gravirana slova kad je isključeno osvijetljenje od ispod, dok je dnevno svjetlo

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.57 Seconds

Provided by iJoomla SEO