21.04.2022 | 16:17
Riba kaže:
A ne znam sto ti reci, hrpa first i third person shootera "tri za deset" koji su svi slicni. Gears mi je ostao u dobrom sjecanju sa XBOX 360 i dobar je za iskaliti se na nekome nakon radnog dana.
Za razne open-world igre nemam vremena.
Zadnje sto me odusevilo je bio "It takes two" koji sam spomenuo na forumu (ali za to ti ne treba konzola najnovije generacije).
U nacelu ne postoji nista zbog cega bih je bas zelio. Ja kao i Davor trenutno iscekujem Cygni, onaj top down pseudo-3D shooter.
Podebljano, upravo o tom pričam. U cijeloj plejadi naslova za najpopularniju/najrašireniju konzolu na kugli zemaljskoj (PlayStation dabome), nevjerojatno mi je da se to događa i da ne mogu pronaći NIŠTA što bi me privuklo da je upalim, a da nisam ranije igrao pa da se radi o portu sa 8bitnih arkada i isto takvih računala ili "novijem naslovu" sa PC-ja kao što je Civilization / X-Com.
De facto, imaš neke "ekskluzivne" naslove koji izlaze godinu za godinu, na konzoli čiji proizvođač više plati. Na stranu cijena samih igara koja je kakva je, nejasno mi je zašto se sve gura u "oblak" i "season passove" a pusti gigabajti updateova i patcheva distribuiraju mrežom jer se takmiče tko će prije/brže/bolje skrpat nešto da bude "igrivo".
Kužim MMORPG-ove i open world... ali za to ti ne treba bijesna konzola osim kao "terminal za moderni MUD" ako ćeš gurat patcheve i season passove u pustim terabajtima.