29.03.2024 | 01:20
Ispada da jesam. Frend je to kupio u Americi i dovukao u Zagreb. Koliko god sam bio malo skeptičan oko svega toga, vrlo brzo sam se uvjerio da je to odlična stvar i da budućnost kuća na vrata. Doduše problem je malo sa ljudima koji nose naočale, jer on prilikom svakog mstavljanja, inicijalizira pogled i Fokus očiju, te fokus služi kao pointer miša. Ali, Apple je već doskočio tome i za naravno, za Extra novce prodaje dodatne leće za ljude koji nose naočale. Ostale sve stvari, kada se podesi se rade odlično i respozivno. Znači Minority report je to doslovno!!! sve fore od tamo. Igrali smo se sa FaceTime-om i ovim Stock aplikacijama i ono što je najbitnije sa onim Dinasour Encounter.. Ona početna animacija gdje je onaj leptir leti i sleti na prst je nešto WOOOW. A tek sami dinosauri u vašoj sobi koji vas napadaju, a prilikom kalibriranje također kalibrira i ruke, pa onda možete i dragati i milovati, tog dinosaura, a on se onako umiljato povija. Svi ti neki efekt su poraćeni nekakvom lagano ambijentalnom glazbom u pozadini, a stvar samo se više i više raste. Mislim da je još uvijek, kao i Apple TV, neupotrebljiv na hrvatskom accountu pa smo za tu prigodu koristili stari američki Apple ID. Još se igramo i još skupljamo dojmove. Skužili smo da ima fora da može se "Mirror-irati" ovo što ovaj gleda unutra tako da ću probati dogovoriti da frend snima, pa da se vidi Mirror na ekranu ono što ja gledam kroz naočale. More 2 come. Stay tuned!