30.04.2025 | 10:58
@Matija klc - pa trebao bi svakako izdržati od jutra do kasno popodne, ali sigurno više troši sa tim MultiSIM tj da bude kao iPhone tj da nije povezan sa iPhoneom nego da je samostalan.
Ultra je sasvim "jači" sat od običnog po pitanju baterije tako da po defaultu traje duže.
Evo Matija, vidi ovako.
Imam seriju 9 i moj setup je ovakav: Povezan samo BT sa satom, nema uključen AOD, ekran se NE pali po podizanju ruke, podešene osnovne notifikacije. Background App Refresh je isključen osim za poruke i još neke aplikacije.
*WiFi upalim po potrebi npr veliki neki prostor koji je pokriven WiFiem, a mobitel je tko zna gdje tj moguće da nije u dosegu BT-a pa da sat ima svoju funkcionalnost.
I nosim ga dok spavam. Punim ga kad padne na nekih 25-20%, jedino što nisam konzistentan sa punjenjem (uvijek u manje više istom vremenu) pa nikako da se aktivira Optimized Charging Limit (tj da ne puni na 100% ako nije potrebno).
Sat mi izdrži na taj način 2 dana.
*Having both Wi-Fi and Bluetooth enabled does not significantly impact battery life, as the watch defaults to Bluetooth when possible and only uses Wi-Fi when needed - kaže internet.
When both are on, Bluetooth’s power draw is minimal compared to WiFi. For battery-sensitive devices like Apple Watch, Bluetooth is the preferred connection for efficiency, with WiFi as a fallback for extended range or when higher data transfer is needed - eto čovjek uči dok je živ.