spajanje powerbookaG4 na TV
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

spajanje powerbookaG4 na TV

07.05.2005 | 21:32
Pokusavam spojiti powerbook G4 na tv preko S-videa kako bi mogla gledati dvd na tvu ali mi ne uspijeva. Molim pomoc!!!
07.05.2005 | 22:16
Ajde ljudi pomozite, ukratko powerbook i tv spojeni su S-videom ali nista se ne dogada kad pokusam detektirati tv.
07.05.2005 | 23:56
daj malo više podataka, koji OS, koja verzija itd......ajde
08.05.2005 | 12:30
Uf, ajde ovako. Ja cu pricati po \"seljacki\" tj. prosto. Ubodes kako je vec napisano u uputstvu (ima neki redosled ko se prvi pali ako se dobro secam) i odes ili ti se TV prebaci na AV. Naravno da nemas nista posto ti PowerBook automatski ako nisi menjao postavku daje \"nastavak\" tj. produzetak ekrana. Simpaticna stvar je kad vuces misa a on sa monitora ode na TV ). Podesi sad kako hoces da vidis ekran i juris....
Ali nije to kao pravi DVD uredjaj za gledanje na TV. Malo investiraj i dobices ipak bolje (slika i zvuk).
09.05.2005 | 04:00
Ustekaj pb preko s kabela u televizor, namjesti na televizoru kanal koji to vec prihvaca, a na pb pretisni f7 (imas ona dva prozorcica koja se preklapaju) da bi prebacila mode iz mirror u extended. A prije toga u sys prefs pod display imas detect displays, ako ti nije prepoznao sam. To radi i fn+f2, cini mi se...
Zgodna je stvar ako cesto koristis vanjski monitor izbaciti si display menu na glavni bar, onda od tamo sve kontroliras.
Jos nesto: ako zelis gledati dvd na televizoru, a da ti display od kompa ne svijetli/ne trosi se, ukljuci pb u struju i prikaci na njega tastaturu i misa. Onda mozes zaklopiti pb, a i dalje imas sliku na televizoru.
U tom slucaju, spoji i zvuk iz pb preko minijacka u tv. Ako ima s-video na tv-u, imas i dva chincha, vrlo vjerojatno.
I, za kraj, znaj da se ne kaze talavizija vec talavizor!
Pozdrav
09.05.2005 | 13:41
Vjerujem da slika nije najbolja kao kod dvd playera ali kad idem na vikendicu lakse mi je uzeti samo pb nego nositi jos i dvd.
Hvala na dogovorima ali nije mi uspjelo. Da li je moguce da je stvar u tvu posto nije bas najnoviji model?
09.05.2005 | 14:03
S kabel u PB i drugi kraj u tv onda uljucis miroring ili dual screen pa tam postavis kaj ti treba (TV PAL 50 Hz mislim, btw riknuo mi je transformator pa ti govorim napamet) na monitorciciu gore ljevo (tam kod sata) i to bi trebalo bit to spojis jos zvuk i eto carolije filma

uzivaj
09.05.2005 | 14:06
Lahko mogoce
09.05.2005 | 15:37
marin je napisao:
svijetli/ne trosi se, ukljuci pb u struju i prikaci na njega tastaturu i misa. Onda mozes zaklopiti pb, a i dalje imas sliku na televizoru.

negdje sam procitao disklejkmer o tome da ako PB radi u ovom modu KOD NEKIH modela dolazi do pregrijavanja...ne sjecam se tocno detalja... zaguglati ako hocete detalje... osobno mislim da je to vise mjera bespotrebnog opreza nego stvarno stanje stvari... no eto za krajnje paranoike nije lose napomenuti...
11.05.2005 | 14:13
ne bin znal... radio sam u tom modu, bez problema, a on je opisan u uputstvima i u helpu Panthera...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 minuta
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Borisone, dperec, Ender, Riba, smayoo, Anonimci (965)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.02 Seconds

Provided by iJoomla SEO