kad ce vec jednom novi FCP?!!???
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kad ce vec jednom novi FCP?!!???

23.03.2005 | 14:32
Ovaj 4.5 je nes prestrasno....

toliko o tome
23.03.2005 | 15:05
A sto je toliko prestrasno!?!

Ja bih recimo dao same pohvale na FCP a pogotovo na HD verziju! Kao i vecina ljudi koji koriste istoga!
23.03.2005 | 19:13
E, i mene zanima sto je prestrasno. Jest da smo mu Jupi i ja nasli bug, ali cini se da je naucio sto je krivo, i vise na pada na tu foru!!
23.03.2005 | 20:54
Sta ti konkretno nije dobro u FCP-u?
23.03.2005 | 22:18
Ne podrzava HDV
24.03.2005 | 21:05
A gdje ces to snimiti/prodati/emitirati?
25.03.2005 | 00:22
Sori ako sam nekoga uvredio, kao i vecina i ja sve u vezi s Macom shvacam prilicno osobno... pa zato bas. Zakomplicirali su ga do besvijesti s 9875380 milijona privjua i setinga. Cemu dodatna opcija za aktivaciju sina kad je ona stara forfa funkcionirala sasvim ok al se zato niko od mudraca nije sjetio da ti projekt recimo pamti capture/render folder nego svaki put moras namjestat ponovo - ako si malo ljeniji ili radis u vjecitom cajtnotu onda se nadjes s zilijon Sequence1 render fileova, klipovi su ti capturerirani po cijelom hardu.... pa ti brisi projekt... to se vuce jos od 1.2.5 (prva verzija s kojom sam radio) i ne vjerujem da to jos nisu promjenili. One nijanse previewa, iznad klipova s filterima, na timelineu - kom to treba? Ili rendas ili ne! Najdraza mi je narandzasta! Ta skoro da bi plejala u riltajmu ali bas i nebi. A kad mi se pojavi obavijest "Some frames were dropped..." i savjetuje mi da "inkrisam snagu svog stroja" (dual G5 2.0, 3.5gig RAM, Medea SCSII itd)... po debilitetu poruka opasno kokurira Vindozima.

E sad - JA OBOZAVAM FCP vec 5 godina! Software je pregenijalan i voljet cu ga valjda do smrti. I zato, da se vratim na pocetak posta, sve ovo shvacam osobno.

Sori na gnjavazi, eto... al moro sam se malo pojadat.

Hvala na razumjevanju
25.03.2005 | 00:28
P.S.

Ima toga jos, al vec sam glup sam sebi, a bojim se i vama...

Zivio FCP jos sto verzija!!!!!

P.P.S.

Apropo HDV-a, a na cem ces to gledat za, naprimjer, kolororekciju, staks? Ili si kupi downconverter ili HD monitor.... biraj
25.03.2005 | 10:24
Ma ca bi se vredjali.
Nije mi jasno kako to trazis klipove i rendere po cijelom hardu, ako imas lijepo definirano gdje se nalaze u project pref. I zasto bi uopce trebao traziti rendere okolo, i zasto te je briga kako se zovu, kad su sami vezani za klipove...
A ako radis ozbiljan projekt, pa i nije neki strasan gubitak vremena i ponosa dati mu ime na pocetku rada...
25.03.2005 | 11:24
Sto se HDV-a tice, nije da mi zasad treba (cekam da se pojave malo jeftinije kamere), ali ako nazivno slabiji Express to podrzava, a o iMovie-u da ne govorimo, onda stvarno nema opravdanja za Apple.
25.03.2005 | 17:25
Ah, ti bi da FCP bude CorelDraw motaze? Ajmo sve nabacati unutra! Realno je da ti za PRO stvari ne treba HDV.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 39 minuta
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO