kad ce vec jednom novi FCP?!!???
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kad ce vec jednom novi FCP?!!???

23.03.2005 | 14:32
Ovaj 4.5 je nes prestrasno....

toliko o tome
23.03.2005 | 15:05
A sto je toliko prestrasno!?!

Ja bih recimo dao same pohvale na FCP a pogotovo na HD verziju! Kao i vecina ljudi koji koriste istoga!
23.03.2005 | 19:13
E, i mene zanima sto je prestrasno. Jest da smo mu Jupi i ja nasli bug, ali cini se da je naucio sto je krivo, i vise na pada na tu foru!!
23.03.2005 | 20:54
Sta ti konkretno nije dobro u FCP-u?
23.03.2005 | 22:18
Ne podrzava HDV
24.03.2005 | 21:05
A gdje ces to snimiti/prodati/emitirati?
25.03.2005 | 00:22
Sori ako sam nekoga uvredio, kao i vecina i ja sve u vezi s Macom shvacam prilicno osobno... pa zato bas. Zakomplicirali su ga do besvijesti s 9875380 milijona privjua i setinga. Cemu dodatna opcija za aktivaciju sina kad je ona stara forfa funkcionirala sasvim ok al se zato niko od mudraca nije sjetio da ti projekt recimo pamti capture/render folder nego svaki put moras namjestat ponovo - ako si malo ljeniji ili radis u vjecitom cajtnotu onda se nadjes s zilijon Sequence1 render fileova, klipovi su ti capturerirani po cijelom hardu.... pa ti brisi projekt... to se vuce jos od 1.2.5 (prva verzija s kojom sam radio) i ne vjerujem da to jos nisu promjenili. One nijanse previewa, iznad klipova s filterima, na timelineu - kom to treba? Ili rendas ili ne! Najdraza mi je narandzasta! Ta skoro da bi plejala u riltajmu ali bas i nebi. A kad mi se pojavi obavijest "Some frames were dropped..." i savjetuje mi da "inkrisam snagu svog stroja" (dual G5 2.0, 3.5gig RAM, Medea SCSII itd)... po debilitetu poruka opasno kokurira Vindozima.

E sad - JA OBOZAVAM FCP vec 5 godina! Software je pregenijalan i voljet cu ga valjda do smrti. I zato, da se vratim na pocetak posta, sve ovo shvacam osobno.

Sori na gnjavazi, eto... al moro sam se malo pojadat.

Hvala na razumjevanju
25.03.2005 | 00:28
P.S.

Ima toga jos, al vec sam glup sam sebi, a bojim se i vama...

Zivio FCP jos sto verzija!!!!!

P.P.S.

Apropo HDV-a, a na cem ces to gledat za, naprimjer, kolororekciju, staks? Ili si kupi downconverter ili HD monitor.... biraj
25.03.2005 | 10:24
Ma ca bi se vredjali.
Nije mi jasno kako to trazis klipove i rendere po cijelom hardu, ako imas lijepo definirano gdje se nalaze u project pref. I zasto bi uopce trebao traziti rendere okolo, i zasto te je briga kako se zovu, kad su sami vezani za klipove...
A ako radis ozbiljan projekt, pa i nije neki strasan gubitak vremena i ponosa dati mu ime na pocetku rada...
25.03.2005 | 11:24
Sto se HDV-a tice, nije da mi zasad treba (cekam da se pojave malo jeftinije kamere), ali ako nazivno slabiji Express to podrzava, a o iMovie-u da ne govorimo, onda stvarno nema opravdanja za Apple.
25.03.2005 | 17:25
Ah, ti bi da FCP bude CorelDraw motaze? Ajmo sve nabacati unutra! Realno je da ti za PRO stvari ne treba HDV.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 3 minuta
  • jura22: Jok, Ludbreg je centar svijeta.
  • bbosnjak: Jbg. mi Zagrebčani mislimo da smo u cetru svijeta. Hvala na linku.
  • Riba: Kad ljudi ne kazi lokaciju obicno se radi o Zagrebu. :) U tom slucaju preporuka za [link]
  • Riba: A gdje se nalazis?
  • bbosnjak: Imam Apple Cinema Display 23-Inch. Radio je ok do prije mjesec dana i prekrasan je. Imao je jednu crtu mrtvih pisela po sredini ali koga briga kad je tako elegantan i dobru sliku ima. I onda je prestao raditi. Ima li igdje servis koji bi to mogao pogledati i možda popraviti ili bi to možda netko udomio pa se time pozabavio. Ne mogu se natjerati da ga odnesem na glomaznni otpad ko da je neki šte
  • smayoo: [link]
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D
  • Yonkis: Zašto su plavuše a onda nakon njih riđokose tako upečatljive?
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla
  • dpasaric: Zadnji model koji imamo u muzeju je 5c! :)
  • drlovric: Zasto bi itko kupovao iPhone 3GS a da nije neki muzej? :/ Ja imam svoj iPhone 3G negdje u stvarima. Dao bih ga besplatno ako nekome vrijedi. Nisam uopce znao da to ljudi kupuju i traze.
  • smayoo: Odgovarajuća "tema" je oglasnik. Za cijenu potraži slične uređaje na e-bayu, poprati na kojem iznosu završavaju licitacije pa korigiraj cijenu s obzirom na trošak dostave iz te zemlje.
  • 1v@n: Stavim slike i više detalja ako mi netko kaže koja bi bila odgovarajuća tema za to
  • 1v@n: Psst… jel ima nekog ovdje da ga zanima iPod Photo 40GB (4. Gen) i iPhone 3GS 32GB? Prije nego puknem to na oglase, trebam nekakvu realnu procjenu jer nekakav par specijalaca traži skoro 1500€ za 3GS…
  • matijazx: Da li može u kojem postu na forumu, malo više o tome? :-)
  • drlovric: Radili smo danas mali test sa nekoliko igara. Macbook M5 Pro bolje vrti Windows igre od Steam Machine. Kakva luda vremena :)
  • matijazx: Za eartipse, u specijaliziranoj trgovini kod zagrebačkog Cvjetnog trga.
  • Yonkis: U RH nemam pojma ali ima Amazon
  • iAnte: Ekipa gdje u hr nabaviti eartipse za AirPods pro?
  • Yonkis: Kava, pivo, konjak, štok?
  • smayoo: Je. Jučer je došao
  • Yonkis: Znači Riba je u Rijeci?
  • dpasaric: Ajme da vidite što mi je Riba donio! Mislim da ću u nekom trenu napraviti šaljivi test/review! Hint: radi se o robi iz Brazila! :)
  • CoffeePod: Nadam se da će me služit sljedećih 10 godina ????
  • CoffeePod: Koja sreća da sam prošle godine za 2.900 uzeo MBP 16 48GB RAM 1TB
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO