VLC player
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

VLC player

13.03.2005 | 14:19
Nedavno sam na preporuku mnogih korisnika i savjeta sa gotovo svih Mac foruma instalirao VLC player. No, na neka pitanja u koristenju VLC ne mogu naci odgovore. Dakle: Moze li se i kako VLC koristiti za gledanje streaming video fileova? Primjerice, mov. ili avi. mogu gledati poslije downloada u VLC. Ali ako su te ekstenzije u streamu onda ih otvara samo Quicktime...
Drugo, svi tvrde, pa i na ovom forumu da se windows media fileovi mogu gledati umjesto Windows media playerom - VLCom i to bolje...Meni se u pokusaju da otvorim bilo koji wmv. file pojavljuje poruka kako otprilike VLC ne podrzava wmw3...
Zanima me kako vi gledate windows media fileove na VLC?
Hvala na vremenu i trudu...
13.03.2005 | 17:47
ma koji vlc,moja iskustva s njim su totalno losa,nakon sto bi nekoliko puta stisnuo forvard,player bi pucao..... mislim da si izabrao najgori player.... nabavi m-player,taj sve guta,pa real one koji je odlican za muziku..mac po defaultu otvara quick time na netu..ja bas sve fileove gledam u m-playeru....
14.03.2005 | 00:16
M-Player i VLC su dosta slicni i otprilike podjednakih mogucnosti, iako i za zadnjih par mjeseci koristim uglavnom MPlayer. Sto se tice vmw3 filova, njih ce ti za sada playati iskljucivo zadnja verzija Microsoft Media Playera i to lose.
14.03.2005 | 03:03
VLC predivno radi s daljinskim upravljačem na svakom BT mobitelu. Vrlo cool .
WMP na Macu je smeće, ali za neke od najnovjih MS formata je jedini izbor. Ja ih jednostavno izbjegavam.
16.01.2007 | 23:24
zanima me koji subtitles text encoding koristiti da izbacuje u titlovima hrvatska slova? ideje? za ć imam ae i take gluposti, moze prijedlog bilokakav kako to rijesiti, dal promjenom plejera ili rjesenje za vlc, rjesenje za vlc bi mi najbolje odgovaralo, ak ne opet dobro, sam da to rijesim, hvala
17.01.2007 | 00:18
CP1250
  • User
  • Posjetitelj
17.01.2007 | 01:31
Jel postoji MPlayer za Intel Macove? Meni se cini da je stao s razvojem s obzirom da je zadnja verzija na njihovom sajtu iz 2005.

VLC je zakon samo sta mi ponekad (doduse rijetko al ipak da) zna zablokirat kad reproducira neke fajlove...
01.03.2007 | 21:03
Ma na koji nacin vidjeti HR slova u MPlayeru??? Nikako da uspijem....

podesio sam na CP1250 , ali opet nista.... Koji font koristiti?????? samo su neki za koje nikada nisam cuo....
02.03.2007 | 02:28
meni radi bez problema sa CP1250, font nisam dirao al mogu pogledat koji je ak te zanima bas
02.03.2007 | 04:11
ajde pliz ako nije tesko

inace koristim najnoviji mplayer onaj od 17mb
02.03.2007 | 07:43
ej al koristim VLC, nema bas da font mjenjam lako, eo trazim vec par minuta al ni neznam gdje da gledam, u svakom slucaju, vlc je ljepsi i bolji u mogucnostima i ak su si tu negdje (stvar ukusa) i ako je vlc dost nestabilniji a neznam razlog, mozda samo meni, stajazam, al u vlcu sam postavis taj kodek subtitlova i valja, probaj... nalazi se na vlc/preferences/input/codecs/other codecs/subtitles
02.03.2007 | 18:17
probajte Chroma 2007.1 (www.chromaplayer.com/), podrška za titlove, HR slova, etc..
03.03.2007 | 03:23
tomo je napisao:
probajte Chroma 2007.1 (www.chromaplayer.com/), podrška za titlove, HR slova, etc..

opaaa.. svidja mi se,, jos ga testiram,, ali do sada se pokazao super,, ne rusi se niti nista,,

odlicno
24.09.2007 | 01:42
Jel ima netko reg key za Chromu?
24.09.2007 | 02:10
Tintin je napisao:
Jel ima netko reg key za Chromu?

ej, chroma je OK, ali ako ti ne treba za nesto posebno preporucam VLC, ove novije verzije nisu bugovite ko prijasnje,,, pa toplo preporucam!!! i naravno ne treba ti serijski
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 14 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa