iMovieHD 6 ili zasto sam gubio vrijeme s 08 ????
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iMovieHD 6 ili zasto sam gubio vrijeme s 08 ????

20.12.2008 | 18:35
Kako sam na Miniju (G4) koristio iM 5 kada je dosao iMac24 i s njim iM 08, masu stvari mi je falilo. Prije pola sata sam skinuo iM 6 i skuzio da je to to
Meni osobno, neusporedivo bolji od osmice i uopce nije spor (po forumima pise da je osmica puno brza).
Eto toliko.
Bolje sportski magarac nego usminkani blentavi konj (ako je usporedba dobra)
21.12.2008 | 02:33
6 i 8 su koncepcijski različiti i Apple je to i sam priznao tako što iLife 08 instalacija NE BRIŠE iMovie 06. Mnogi ga i dalje perferiraju i koliko znam radi bez problema i na zadnjim verzijama sistema.
21.12.2008 | 12:40
Da, sada znam zasto je to tako kako govoris. Potpuno su razliciti. Osmica je kao skinuta s nekog boljeg mobitela; nema nista; sve je lijepo i jednostavno,, mozda to nekome odgovara, meni ne.
Vjerujem da je i sestica mala beba u odnosu na neki ozbiljni program (FC npr). Oko videa petljam tek mjesec dana tako da vjerojatno nemam pojma sta pricam ali znam sta vidim na monitoru (lijepom velikom ).
Sada me ceka puno (lijepog) posla u sestici i bas se veselim. Inace, imam neke uratke na ovonijevideogalerija.blogspot.com (svakome tko zna razliku izmedju sestice i osmice je jasno sta je radjeno u cemu)
21.12.2008 | 13:13
Kada prerasteš iMovie, razmotri Final Cut Express, a ako se ne baviš videom samo amaterski, već imaš obrt ili firmu, onda ga se isplati kupiti jer je jeftin, a možeš zbilja mnogo toga. Ako je za po doma, nađi negdje na netu, pa probaj, ali prvo savladaj iMovie.
21.12.2008 | 13:36
slazem se. ma skinuo sam i express i studio ali q ne kuzim .. mozda s vremenom .. za sada mi je ovo dovoljno. fotografijom se bavim profesionalno a video je hobi.
21.12.2008 | 15:29
iMovie '06 je moguć u kombinaciji s iLife '08 aplikacijama iz razloga što G4 (nisam siguran za G5) strojevi ne podržavaju iMovie 08
  • Dijete
  • Posjetitelj
21.12.2008 | 16:04
Vidim i u Ludini se rakija peče..
21.12.2008 | 18:35
je Dijete, imaš pravo... nešto mi preskočilo.
22.12.2008 | 01:09
je, je, pekla se. pa prepekla ali na zalost nisam bio na tom dogadjaju..
31.12.2008 | 11:11
pozdrav ja sam se isto vratio na 06...instalirao ga i sad mi nema zvuka?!!? znaci importam neki file iz itunesa i kad kliknem play timeline ide ali nema zvuka... pomoc?
31.12.2008 | 12:39
proradilo! 6-ca rules!!! hvala bogu na ovoj temi ja sam vec mislio da sam lud jer mi 08 nije imao nikakvog smisla....
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 16 minuta
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?