Pouka
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pouka

05.07.2007 | 23:40
Ima li neko ko bi mi dao instrukcije vezane uz moji Sony kameru i montazu snimljenog materijala iMovie HD ili jos naprednijem programu sve do prebacivanja na DVD?

Nalazim se na otoku Krku. Moze kod mene i vikendom na kupanje, druzenje i poduka.

Laki
06.07.2007 | 00:24
ovoje nemorlana ponuda
06.07.2007 | 04:24
Zasto? Trazim da mi neko pokaze nesto sto ja ne znam. Spreman sam to platiti i cak ugostiti u nasoj kuci kako bi mi se to pokazalo na mom kompjuteru. Kakve veze to ima s moralom.

Nego, pametnjakovicu, daj ti nauci da se rijec ovoje pise odvojeno. Mozda i ne cu pises rastavljeno?

rkrosl je napisao:
ovoje nemorlana ponuda
  • Dijete
  • Posjetitelj
06.07.2007 | 04:31
Ovako..

s obzirom da bi i za bolju polovicu trebao odvojiti vremena za pokazati iste stvari kao i tebi, mogli bi se dogovoriti nešto za sljedeći vikend.. Dakle ne ovaj, nego sljedeći..

Usput bi posjetili prijatelje u Malinskoj ili čak ostavio bolju u Malinskoj da se namače dok se mi zabavljamo sa rezuckanjem videa..

Evo, uzmimo ovo kao stvaranje nekakvog plana, vidjet ćemo što vrijeme donosi.. Ja sam spreman svoje znanje prenijeti nekim express tečajem..
06.07.2007 | 04:49
Svaka cast. Ja imam SONY HDV 1080i/mini DV kameru (mislim da sam dobro napisao).

Na Macu imam iMovie HD. Covjek koji jako mnogo zna o ovim stvarima mi je rekao da je to jednostavan program i predlozio mi je da nabavim DVD Studio Pro i Final Cut Studio. Drugi prijatelj mi je to nabavio. Nazalost, on nema vremena da me obuci barem osnovnim stvarima.

Imam godinu dana kameru, ponesto snimim, a ne znam to obraditi i snimiti na DVD. Nista posebno, obicne stvari s putovanja. I to je sve. Je li sramota nesto ne znati, a zeljeti to nauciti?

Dogovoreno. Dok ja ucim tvoja bolja polovina neka se kupa s mojom suprugom.

Hvala unaprijed.

Dijete je napisao:
Ovako..

s obzirom da bi i za bolju polovicu trebao odvojiti vremena za pokazati iste stvari kao i tebi, mogli bi se dogovoriti nešto za sljedeći vikend.. Dakle ne ovaj, nego sljedeći..

Usput bi posjetili prijatelje u Malinskoj ili čak ostavio bolju u Malinskoj da se namače dok se mi zabavljamo sa rezuckanjem videa..

Evo, uzmimo ovo kao stvaranje nekakvog plana, vidjet ćemo što vrijeme donosi.. Ja sam spreman svoje znanje prenijeti nekim express tečajem..
06.07.2007 | 05:41
Laki je napisao:

Nego, pametnjakovicu, daj ti nauci da se rijec ovoje pise odvojeno. Mozda i ne cu pises rastavljeno?

Gle Laki, zafrkavao sam se, no vjerojatno je stvarno bila nemoralna pa si se odmah našao pogođenim, usput rečeno, stvarno se piše nemoralna ponuda...i da prema tvom web sajtu se ne bih baš složio da tako vrsno baratš pravopisom. Ja tebi također želim ugodan dan.

Ray
06.07.2007 | 15:37
Bilo je govora o rijeci ovoje. I zasto bi se zafrkavao? Zar imas vremena i za to? Jabucnjak bi trebalo da bude cist i da ga svi s ljubavlju odrzavamo urednim.

Ugodan dan uz nesto korisno, a zafrkavaj se u kaficu sa svojim drustvom.

Laki

[/quote]

Gle Laki, zafrkavao sam se, no vjerojatno je stvarno bila nemoralna pa si se odmah našao pogođenim, usput rečeno, stvarno se piše nemoralna ponuda...i da prema tvom web sajtu se ne bih baš složio da tako vrsno baratš pravopisom. Ja tebi također želim ugodan dan.

Ray[/quote]
06.07.2007 | 15:57
Laki je napisao:
Bilo je govora o rijeci ovoje. I zasto bi se zafrkavao? Zar imas vremena i za to? Jabucnjak bi trebalo da bude cist i da ga svi s ljubavlju odrzavamo urednim.

Ugodan dan uz nesto korisno, a zafrkavaj se u kaficu sa svojim drustvom.

Laki

majko mila, daj ohladi malo, laki...mislim da jabucnjaku nije potreban toliki purizam...mladi ljudi se zabavljaju ponekad
06.07.2007 | 18:03
Laki je malo nervozan
06.07.2007 | 23:39
Ma nemoj dijete pustit da ti cacka po kompu.........
Evo ovako ce mo,ja i moja dva pajdasa dođemo u tvoju rezidenciju na jedno nedilu dana,zderemo i locemo (mukte naravno ),a za uzvrat te naucimo kako se stisne tipka import na ajmuviju..............i ako budes dobar domacin (extra ladno pivo ti je veliki + kod nas )mozda te naucimo havtumejkadvd

Skuzaj na neozbiljnosti,al odrasle ljude koji ne mogu ovladat ajmuvijem u godinu dana ja basnesvacamozbiljno
07.07.2007 | 02:08
2 Uzzy: Pa nemoj bas tako, mozda covjek jednostavno nema vremena za cackanje po tom ili jednostavno nikada nije radio sa videom pa ne razumije osnove.

2 Laki: Skini si od Lynda.com odlican tutorial za iMovie i vjerujem da ces nakog toga moci 90% stvari napraviti bez problema. Evo ti link na sluzbeni site pa pogledaj movielibrary.lynda.com/html/modPage.asp?ID=291
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.07.2007 | 02:33
Lyndu za FCP ću mu ja donijeti..

iMovie je zaista jednostavan i Dijete će lako prenijeti svoje znanje i neće prčkat po njegovom sistemu nego će pokazivati na svojoj radnoj stanici, a Laki će sam prčkat po svojem.. to je ionako lakši način za učenje..

Nakon toga će postat majstor montaže pa bi ga MoschuS mogao i zaposliti..

(kad već mene ne želi..)
07.07.2007 | 03:34
Dijete je napisao:

(kad već mene ne želi..)

Hm?
Znamo se? Ti mene ocigledno znas a ja sam sad zbunjen pa te molim da se predstavis (moze i na PM)
Sto se tice posla prije par mjeseci smo uzeli novog covjeka i to smo ga jedva nasli jer je ocigledno stvarno tesko naci ljude koji dobro rade i zele raditi.
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.07.2007 | 04:24
Ja sam AeLTe i volim sve što vole mladi..

Više u PM..

jopet ispadam prost.. a nisam.. majke mi..
07.07.2007 | 05:38
Javite mi se na mail prije dolaska: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Dijete je napisao:
Lyndu za FCP ću mu ja donijeti..

iMovie je zaista jednostavan i Dijete će lako prenijeti svoje znanje i neće prčkat po njegovom sistemu nego će pokazivati na svojoj radnoj stanici, a Laki će sam prčkat po svojem.. to je ionako lakši način za učenje..

(kad već mene ne želi..)
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 18 sati, 49 minuta
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Beli, Damirst, Ender, Riba, Anonimci (712)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO