Pouka
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pouka

05.07.2007 | 23:40
Ima li neko ko bi mi dao instrukcije vezane uz moji Sony kameru i montazu snimljenog materijala iMovie HD ili jos naprednijem programu sve do prebacivanja na DVD?

Nalazim se na otoku Krku. Moze kod mene i vikendom na kupanje, druzenje i poduka.

Laki
06.07.2007 | 00:24
ovoje nemorlana ponuda
06.07.2007 | 04:24
Zasto? Trazim da mi neko pokaze nesto sto ja ne znam. Spreman sam to platiti i cak ugostiti u nasoj kuci kako bi mi se to pokazalo na mom kompjuteru. Kakve veze to ima s moralom.

Nego, pametnjakovicu, daj ti nauci da se rijec ovoje pise odvojeno. Mozda i ne cu pises rastavljeno?

rkrosl je napisao:
ovoje nemorlana ponuda
  • Dijete
  • Posjetitelj
06.07.2007 | 04:31
Ovako..

s obzirom da bi i za bolju polovicu trebao odvojiti vremena za pokazati iste stvari kao i tebi, mogli bi se dogovoriti nešto za sljedeći vikend.. Dakle ne ovaj, nego sljedeći..

Usput bi posjetili prijatelje u Malinskoj ili čak ostavio bolju u Malinskoj da se namače dok se mi zabavljamo sa rezuckanjem videa..

Evo, uzmimo ovo kao stvaranje nekakvog plana, vidjet ćemo što vrijeme donosi.. Ja sam spreman svoje znanje prenijeti nekim express tečajem..
06.07.2007 | 04:49
Svaka cast. Ja imam SONY HDV 1080i/mini DV kameru (mislim da sam dobro napisao).

Na Macu imam iMovie HD. Covjek koji jako mnogo zna o ovim stvarima mi je rekao da je to jednostavan program i predlozio mi je da nabavim DVD Studio Pro i Final Cut Studio. Drugi prijatelj mi je to nabavio. Nazalost, on nema vremena da me obuci barem osnovnim stvarima.

Imam godinu dana kameru, ponesto snimim, a ne znam to obraditi i snimiti na DVD. Nista posebno, obicne stvari s putovanja. I to je sve. Je li sramota nesto ne znati, a zeljeti to nauciti?

Dogovoreno. Dok ja ucim tvoja bolja polovina neka se kupa s mojom suprugom.

Hvala unaprijed.

Dijete je napisao:
Ovako..

s obzirom da bi i za bolju polovicu trebao odvojiti vremena za pokazati iste stvari kao i tebi, mogli bi se dogovoriti nešto za sljedeći vikend.. Dakle ne ovaj, nego sljedeći..

Usput bi posjetili prijatelje u Malinskoj ili čak ostavio bolju u Malinskoj da se namače dok se mi zabavljamo sa rezuckanjem videa..

Evo, uzmimo ovo kao stvaranje nekakvog plana, vidjet ćemo što vrijeme donosi.. Ja sam spreman svoje znanje prenijeti nekim express tečajem..
06.07.2007 | 05:41
Laki je napisao:

Nego, pametnjakovicu, daj ti nauci da se rijec ovoje pise odvojeno. Mozda i ne cu pises rastavljeno?

Gle Laki, zafrkavao sam se, no vjerojatno je stvarno bila nemoralna pa si se odmah našao pogođenim, usput rečeno, stvarno se piše nemoralna ponuda...i da prema tvom web sajtu se ne bih baš složio da tako vrsno baratš pravopisom. Ja tebi također želim ugodan dan.

Ray
06.07.2007 | 15:37
Bilo je govora o rijeci ovoje. I zasto bi se zafrkavao? Zar imas vremena i za to? Jabucnjak bi trebalo da bude cist i da ga svi s ljubavlju odrzavamo urednim.

Ugodan dan uz nesto korisno, a zafrkavaj se u kaficu sa svojim drustvom.

Laki

[/quote]

Gle Laki, zafrkavao sam se, no vjerojatno je stvarno bila nemoralna pa si se odmah našao pogođenim, usput rečeno, stvarno se piše nemoralna ponuda...i da prema tvom web sajtu se ne bih baš složio da tako vrsno baratš pravopisom. Ja tebi također želim ugodan dan.

Ray[/quote]
06.07.2007 | 15:57
Laki je napisao:
Bilo je govora o rijeci ovoje. I zasto bi se zafrkavao? Zar imas vremena i za to? Jabucnjak bi trebalo da bude cist i da ga svi s ljubavlju odrzavamo urednim.

Ugodan dan uz nesto korisno, a zafrkavaj se u kaficu sa svojim drustvom.

Laki

majko mila, daj ohladi malo, laki...mislim da jabucnjaku nije potreban toliki purizam...mladi ljudi se zabavljaju ponekad
06.07.2007 | 18:03
Laki je malo nervozan
06.07.2007 | 23:39
Ma nemoj dijete pustit da ti cacka po kompu.........
Evo ovako ce mo,ja i moja dva pajdasa dođemo u tvoju rezidenciju na jedno nedilu dana,zderemo i locemo (mukte naravno ),a za uzvrat te naucimo kako se stisne tipka import na ajmuviju..............i ako budes dobar domacin (extra ladno pivo ti je veliki + kod nas )mozda te naucimo havtumejkadvd

Skuzaj na neozbiljnosti,al odrasle ljude koji ne mogu ovladat ajmuvijem u godinu dana ja basnesvacamozbiljno
07.07.2007 | 02:08
2 Uzzy: Pa nemoj bas tako, mozda covjek jednostavno nema vremena za cackanje po tom ili jednostavno nikada nije radio sa videom pa ne razumije osnove.

2 Laki: Skini si od Lynda.com odlican tutorial za iMovie i vjerujem da ces nakog toga moci 90% stvari napraviti bez problema. Evo ti link na sluzbeni site pa pogledaj movielibrary.lynda.com/html/modPage.asp?ID=291
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.07.2007 | 02:33
Lyndu za FCP ću mu ja donijeti..

iMovie je zaista jednostavan i Dijete će lako prenijeti svoje znanje i neće prčkat po njegovom sistemu nego će pokazivati na svojoj radnoj stanici, a Laki će sam prčkat po svojem.. to je ionako lakši način za učenje..

Nakon toga će postat majstor montaže pa bi ga MoschuS mogao i zaposliti..

(kad već mene ne želi..)
07.07.2007 | 03:34
Dijete je napisao:

(kad već mene ne želi..)

Hm?
Znamo se? Ti mene ocigledno znas a ja sam sad zbunjen pa te molim da se predstavis (moze i na PM)
Sto se tice posla prije par mjeseci smo uzeli novog covjeka i to smo ga jedva nasli jer je ocigledno stvarno tesko naci ljude koji dobro rade i zele raditi.
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.07.2007 | 04:24
Ja sam AeLTe i volim sve što vole mladi..

Više u PM..

jopet ispadam prost.. a nisam.. majke mi..
07.07.2007 | 05:38
Javite mi se na mail prije dolaska: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Dijete je napisao:
Lyndu za FCP ću mu ja donijeti..

iMovie je zaista jednostavan i Dijete će lako prenijeti svoje znanje i neće prčkat po njegovom sistemu nego će pokazivati na svojoj radnoj stanici, a Laki će sam prčkat po svojem.. to je ionako lakši način za učenje..

(kad već mene ne želi..)
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 4 minuta
  • imjasminh: Pozdrav svima! Prodajem Apple Watch Ultra 3, 49mm Black Titanium, račun garancija. Nije ni 2 mjeseca star, bacite pogled na oglase: [link]
  • dpasaric: I previše su ih prodali s obzirom na sve... oko 600.000
  • user: pa se nije dobro prodavao
  • user: Apple Vision je očito preskup bio
  • Riba: Bas glupost od hardvera.
  • Yonkis: Ok, i nije to neuspjeh, nešto su naučili iz toga, nadam se.
  • Riba: RIP Apple Vision. - [link]
  • drlovric: Lijepo [link]
  • dpasaric: Kao jako su zabirnuti za tvoju privatnost, a istovremeno s druge strane čini sve da je potkopaju...
  • Yonkis: Ova opcija neće nikada biti dostupna u EU ili...? [link]
  • Yonkis: The iOS 26.4.2, iPadOS 26.4.2, iOS 18.7.8, and iPadOS 18.7.8 updates that Apple released today address a security vulnerability that the FBI recently used to extract Signal message previews from an iPhone even after the app was deleted.
  • drlovric: Ja sam zadnji put cuo nikada da mi neko kaze, jao jest mi spor SSD na Mac :) To samo forsiraju ovi YT recenzenti. Nama normalnim smrtnicima totalno nebitna stavka na modernim M Macovima...
  • Yonkis: Zato jer mac diktira koliko će brzo SSD raditi. Ako radi max onda ce se i trošiti max. Ovako radi laganica pa traje dulje. Ovo pričam iz guzice. Možda ima smisla.
  • ZoPaj: mjerim s blackmagic disk speed test: mac studio m4 1tb disk 6380 mb/s read, 5200 write vanjski tb5 samsung 9100pro 4tb u acasis 80gps 6430 mb/s read, 6000 write znači vanjski brži od ugrađenog mac ssd
  • jura22: Uz TB5 i dobro kućište dobiju se velike brzine prijenosa podataka, ne kao interni SSD (otprilike duplo manje).
  • jura22: RAM se ne da "odlemiti" jer je sastavni dio SoC-a.
  • Ender: @cavarovobrdo: ... ili barem SSD.
  • cavarovobrdo: Nadam se da će novi CEO odlemiti RAM ;)
  • cavarovobrdo: Muštuluk: John Ternus to become Apple CEO
  • imenso: John Ternus novi CEO
  • CoffeePod: @yonkis jos me macOS 26 nije vidio a tko zna hoce li 27. Sequioa mi je toliko dobra da nemam razloga updejtati, a cijela prica sa Liquid Glass mi je odvratna.
  • Yonkis: The upcoming macOS 27 release will be compatible with Apple silicon Macs only.
  • dpasaric: Možeš uz search naći svaki
  • dpasaric: Pa zadnji intervju je na naslovnici, a ostali raspršeni tijekom godina
  • Ender: @dpasaric: a gde su ti razgovori? mislim gde se mogu naci?
  • Performita: Omogućuje lako postavljanje novih uređaja, sigurnost podataka i poslovni email bez velikog IT odjela. Cilj je da tvrtke rade jednostavnije i sigurnije na Apple uređajima.
  • drlovric: U cemu je fora sa ti Business? Imamo li mi mali smrtnici neku korist od toga ili je to samo za velike tvrtke?
  • Performita: Kalimera, Dobro jutro... ovo za Apple Business rolls zvuči kao izvrsna vijest!!!
  • Borisone: Apple Business rolls out to 200 countries today - brace for impact - even Croatia!
  • Yonkis: iOS 26.4.1 and iPadOS 26.4.1 This update has no published CVE entries.
  • stefanjos: Treba mi as u rukavu kada me netko pita gdje da ide haha :D
  • smayoo: Ima ih nekoliko koji se oglašavaju kao iPhone serviseri, nijedan mi nije baš ulio povjerenje, ali nemam neposrednih loših iskustava.
  • stefanjos: gdje nositi iphone na popravak u rijeci kada nema jm elektronike?
  • Yonkis: @smayoo Nema na čemu, evo ja upisah.
  • smayoo: @Yonkis, evo, otključano, hvala na upozorenju!
  • dpasaric: Booo?
  • Yonkis: “ Lažu li nas :) ...nastavak sa vikalice.” - tema zaključana a zadnji post završava sa pitanjem?
  • smayoo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs braćo! I sestre!
  • zoranowsky: Sretan Uskrs!
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Miro Spiro: sretan Uskrs
  • user: da bar je propao kao što su Microsoft i ostali predviđali, hvala što si pokrenuo najgori trend u techu Steve.
  • Yonkis: [link] Who’s in Apple’s top 10? Here’s the full list of the most influential people of all time
  • Yonkis: [link] netko fino složio povijest svih modela iPhonea, jako lijepo.
  • Yonkis: Apple employee #8 Chris Espinosa on working his whole life at one company: [link]
  • Ender: vrlo moguce, ja video to na nasem sajtu 02. apr. sorry.
  • Yonkis: @ender članak je prekopiran odavdje [link] i po tome ispada da je 1.april šala.
  • Ender: AMD kupuje Intel: istorijski preokret koji menja čitavu x86 industriju [link]
  • dpasaric: Super je prošlo! :) Sretno im!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.50 Seconds

Provided by iJoomla SEO