Pouka
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pouka

05.07.2007 | 23:40
Ima li neko ko bi mi dao instrukcije vezane uz moji Sony kameru i montazu snimljenog materijala iMovie HD ili jos naprednijem programu sve do prebacivanja na DVD?

Nalazim se na otoku Krku. Moze kod mene i vikendom na kupanje, druzenje i poduka.

Laki
06.07.2007 | 00:24
ovoje nemorlana ponuda
06.07.2007 | 04:24
Zasto? Trazim da mi neko pokaze nesto sto ja ne znam. Spreman sam to platiti i cak ugostiti u nasoj kuci kako bi mi se to pokazalo na mom kompjuteru. Kakve veze to ima s moralom.

Nego, pametnjakovicu, daj ti nauci da se rijec ovoje pise odvojeno. Mozda i ne cu pises rastavljeno?

rkrosl je napisao:
ovoje nemorlana ponuda
  • Dijete
  • Posjetitelj
06.07.2007 | 04:31
Ovako..

s obzirom da bi i za bolju polovicu trebao odvojiti vremena za pokazati iste stvari kao i tebi, mogli bi se dogovoriti nešto za sljedeći vikend.. Dakle ne ovaj, nego sljedeći..

Usput bi posjetili prijatelje u Malinskoj ili čak ostavio bolju u Malinskoj da se namače dok se mi zabavljamo sa rezuckanjem videa..

Evo, uzmimo ovo kao stvaranje nekakvog plana, vidjet ćemo što vrijeme donosi.. Ja sam spreman svoje znanje prenijeti nekim express tečajem..
06.07.2007 | 04:49
Svaka cast. Ja imam SONY HDV 1080i/mini DV kameru (mislim da sam dobro napisao).

Na Macu imam iMovie HD. Covjek koji jako mnogo zna o ovim stvarima mi je rekao da je to jednostavan program i predlozio mi je da nabavim DVD Studio Pro i Final Cut Studio. Drugi prijatelj mi je to nabavio. Nazalost, on nema vremena da me obuci barem osnovnim stvarima.

Imam godinu dana kameru, ponesto snimim, a ne znam to obraditi i snimiti na DVD. Nista posebno, obicne stvari s putovanja. I to je sve. Je li sramota nesto ne znati, a zeljeti to nauciti?

Dogovoreno. Dok ja ucim tvoja bolja polovina neka se kupa s mojom suprugom.

Hvala unaprijed.

Dijete je napisao:
Ovako..

s obzirom da bi i za bolju polovicu trebao odvojiti vremena za pokazati iste stvari kao i tebi, mogli bi se dogovoriti nešto za sljedeći vikend.. Dakle ne ovaj, nego sljedeći..

Usput bi posjetili prijatelje u Malinskoj ili čak ostavio bolju u Malinskoj da se namače dok se mi zabavljamo sa rezuckanjem videa..

Evo, uzmimo ovo kao stvaranje nekakvog plana, vidjet ćemo što vrijeme donosi.. Ja sam spreman svoje znanje prenijeti nekim express tečajem..
06.07.2007 | 05:41
Laki je napisao:

Nego, pametnjakovicu, daj ti nauci da se rijec ovoje pise odvojeno. Mozda i ne cu pises rastavljeno?

Gle Laki, zafrkavao sam se, no vjerojatno je stvarno bila nemoralna pa si se odmah našao pogođenim, usput rečeno, stvarno se piše nemoralna ponuda...i da prema tvom web sajtu se ne bih baš složio da tako vrsno baratš pravopisom. Ja tebi također želim ugodan dan.

Ray
06.07.2007 | 15:37
Bilo je govora o rijeci ovoje. I zasto bi se zafrkavao? Zar imas vremena i za to? Jabucnjak bi trebalo da bude cist i da ga svi s ljubavlju odrzavamo urednim.

Ugodan dan uz nesto korisno, a zafrkavaj se u kaficu sa svojim drustvom.

Laki

[/quote]

Gle Laki, zafrkavao sam se, no vjerojatno je stvarno bila nemoralna pa si se odmah našao pogođenim, usput rečeno, stvarno se piše nemoralna ponuda...i da prema tvom web sajtu se ne bih baš složio da tako vrsno baratš pravopisom. Ja tebi također želim ugodan dan.

Ray[/quote]
06.07.2007 | 15:57
Laki je napisao:
Bilo je govora o rijeci ovoje. I zasto bi se zafrkavao? Zar imas vremena i za to? Jabucnjak bi trebalo da bude cist i da ga svi s ljubavlju odrzavamo urednim.

Ugodan dan uz nesto korisno, a zafrkavaj se u kaficu sa svojim drustvom.

Laki

majko mila, daj ohladi malo, laki...mislim da jabucnjaku nije potreban toliki purizam...mladi ljudi se zabavljaju ponekad
06.07.2007 | 18:03
Laki je malo nervozan
06.07.2007 | 23:39
Ma nemoj dijete pustit da ti cacka po kompu.........
Evo ovako ce mo,ja i moja dva pajdasa dođemo u tvoju rezidenciju na jedno nedilu dana,zderemo i locemo (mukte naravno ),a za uzvrat te naucimo kako se stisne tipka import na ajmuviju..............i ako budes dobar domacin (extra ladno pivo ti je veliki + kod nas )mozda te naucimo havtumejkadvd

Skuzaj na neozbiljnosti,al odrasle ljude koji ne mogu ovladat ajmuvijem u godinu dana ja basnesvacamozbiljno
07.07.2007 | 02:08
2 Uzzy: Pa nemoj bas tako, mozda covjek jednostavno nema vremena za cackanje po tom ili jednostavno nikada nije radio sa videom pa ne razumije osnove.

2 Laki: Skini si od Lynda.com odlican tutorial za iMovie i vjerujem da ces nakog toga moci 90% stvari napraviti bez problema. Evo ti link na sluzbeni site pa pogledaj movielibrary.lynda.com/html/modPage.asp?ID=291
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.07.2007 | 02:33
Lyndu za FCP ću mu ja donijeti..

iMovie je zaista jednostavan i Dijete će lako prenijeti svoje znanje i neće prčkat po njegovom sistemu nego će pokazivati na svojoj radnoj stanici, a Laki će sam prčkat po svojem.. to je ionako lakši način za učenje..

Nakon toga će postat majstor montaže pa bi ga MoschuS mogao i zaposliti..

(kad već mene ne želi..)
07.07.2007 | 03:34
Dijete je napisao:

(kad već mene ne želi..)

Hm?
Znamo se? Ti mene ocigledno znas a ja sam sad zbunjen pa te molim da se predstavis (moze i na PM)
Sto se tice posla prije par mjeseci smo uzeli novog covjeka i to smo ga jedva nasli jer je ocigledno stvarno tesko naci ljude koji dobro rade i zele raditi.
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.07.2007 | 04:24
Ja sam AeLTe i volim sve što vole mladi..

Više u PM..

jopet ispadam prost.. a nisam.. majke mi..
07.07.2007 | 05:38
Javite mi se na mail prije dolaska: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Dijete je napisao:
Lyndu za FCP ću mu ja donijeti..

iMovie je zaista jednostavan i Dijete će lako prenijeti svoje znanje i neće prčkat po njegovom sistemu nego će pokazivati na svojoj radnoj stanici, a Laki će sam prčkat po svojem.. to je ionako lakši način za učenje..

(kad već mene ne želi..)
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 14 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa