WMV u VCD format
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

WMV u VCD format

14.02.2007 | 22:54
Dakle ovako imam neke filmove u WMV formatu i želio bi ih prebaciti u VCD da ih mogu gledat na tv,to radim u ffmpeg, sliku mi prebaci uredno ali zvuk mi odvoji u drugi fajl koji ne mogu nikako staviti skupa sa video track u toast,tako uglavnom imam sliku ali nemam tona,što da uradim??
14.02.2007 | 22:56
Fajl se prebaci u MP2 audio format i ne može se otvoriti sa nijednim programom.
16.02.2007 | 00:56
Zar niko,jel nisam dobro objasnio???
16.02.2007 | 01:04
Evo jedno od rjesenja tvog problema:
Instaliraj Toast Titanium 8 (ako ga vec nemas)
drag and drop u T8 pod video opcije/vcd i sprzi si to na cd
i to je to.
16.02.2007 | 01:17
Nasao sam na jednom stroju Tosat7 i on isto radi.
Probao sam sa jednim wmv fileom snimiti vcd i zatim ga zavrtiti na kucnom kinu.
Radi cak i ako nemas registrirani Flip4mac.

Javi rezultat.
16.02.2007 | 12:53
kako se ponasa sa titlovima u vanjskoj datoteci, jel postoja koja shema da ga se ubaci, ali kao externi file? da ne moram ljepiti na film vec imam izbor od par jezika npr, isto pitanje vazi za dvd-video, ne mora biti vcd ili svcd

thanx
16.02.2007 | 20:18
dadopg je napisao:
kako se ponasa sa titlovima u vanjskoj datoteci, jel postoja koja shema da ga se ubaci, ali kao externi file? da ne moram ljepiti na film vec imam izbor od par jezika npr, isto pitanje vazi za dvd-video, ne mora biti vcd ili svcd
thanx

Zavisi sta radis.
Koji bi bio tvoj krajnji prizvod?
Imas film koji si skinuo sa neta ili zelis podvuci titlove pod neki svoj uradak ili nesto trece...
Fora je u tome sto ako imas film sa neta jednostavno skines sa nekog weba srt, txt il sub file, probas da li titlovi odgovaraju u nekom od playera kao MPlayer, VLC... i onda to sve zajedno zaprzis u root cd-a ili dvd-a.

Ako radis titlove za neki svoj filmic to je vec sasvim druga prica. Ja to radim na nacin da polozim titlove u FCP-u na odgovarajucu poziciju i zatim eksportiram EDL radi time coda. Konvertiram filmic u m2v/ac3 i onda u DVDSP-u dodam titlove na liniji.
Meni je ovaj sistem nekako najbrzi i najbolji ali vjerujem da ima jos raznih nacina za postici isto... valjda
16.02.2007 | 22:54
jupi je napisao:
dadopg je napisao:
thanx

Zavisi sta radis.
Koji bi bio tvoj krajnji prizvod?
Imas film koji si skinuo sa neta ili zelis podvuci titlove pod neki svoj uradak ili nesto trece...
Fora je u tome sto ako imas film sa neta jednostavno skines sa nekog weba srt, txt il sub file, probas da li titlovi odgovaraju u nekom od playera kao MPlayer, VLC... i onda to sve zajedno zaprzis u root cd-a ili dvd-a.

jesi to radio kada? ovo sto si napisao?
da, imam filmove sa neta, divxovi sa srt titlovima, po 2-3 jezika.no nije bitno, neki dan sam prebacio divx u dvd video sa Toastom, radi super, cak brzo i prekodira. ali film je imao titlove integrirane, pas e nisam brinuo, no sada, trebam srediti taj dvd, moze i ne mora imati menu, no ti tilovi su mi problem, pa neznam dal toast to moze, nisam nasao nigdje.

na forumu je bilo govora o tome, no kako zaljepiti titlove na film, no nije kraljnji proizvod
16.02.2007 | 23:07

tu i tamo... ne precesto, par na tjedan.

da, imam filmove sa neta, divxovi sa srt titlovima, po 2-3 jezika.no nije bitno, neki dan sam prebacio divx u dvd video sa Toastom, radi super, cak brzo i prekodira. ali film je imao titlove integrirane, pas e nisam brinuo, no sada, trebam srediti taj dvd, moze i ne mora imati menu, no ti tilovi su mi problem, pa neznam dal toast to moze, nisam nasao nigdje.
na forumu je bilo govora o tome, no kako zaljepiti titlove na film, no nije kraljnji proizvod

DVDSP (Dvd Studio Pro) je ono sto ce zadovoljiti sve tvoje potrebe.
16.02.2007 | 23:17
jupi je napisao:

tu i tamo... ne precesto, par na tjedan.

DVDSP (Dvd Studio Pro) je ono sto ce zadovoljiti sve tvoje potrebe.

aha, jer po onom sto si prvo napisao, nije se bas dobio dojam, ja sam sve to radio na pcu-pa nije da sam amater u tome. caka je da sam tamo trebao 15 programa da bi dosao do kraja i to me izludjivalo.

ok, ovo je fin programcic, no,, jel postoji kakva free verzija za dvd authoring ili je taj program ultimate rjesenje? vidim da je mrcina od programa, i jel trbas imati finac cut instaliran ili je prog neovisan?

thnx
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 11 sati
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drlovric, Riba, tino1, ^SuperUnknown^, Anonimci (600)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.59 Seconds

Provided by iJoomla SEO