MacBook Pro 13" 2.66GHz ili Acer Aspire 8943G etc.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MacBook Pro 13" 2.66GHz ili Acer Aspire 8943G etc.

21.06.2010 | 16:51
A što mislite o nekom 17" Macbook pro stroju polovnom?

Da se naći...sad isplati li se za taj posao?
21.06.2010 | 17:34
ecvis17 je napisao:
A win7 puno ljudi hvali ... pa valjda je onda ok ... morat cu i ja to moalo vidjeti.

Hvalim ga i ja. U smislu da je bolji od XP (i od Viste, naravno, ali od Viste je bolja i prazna konzerva sardina). Ali nije bolji od OS X. Ali je usporediv. Što prije nije bilo slučaj.
21.06.2010 | 20:58
croalpha je napisao:

http://www.betanews.com/joewilcox/article/Why-I-chose-Windows-7-over-Snow-Leopard-and-you-should-too/1253136981

Pročitao sam 3 puta i dalje mi nije jasno što je to što bi me trebalo prebaciti na Win 7 ?????
Hmmm.... ne kužim
21.06.2010 | 21:12
Law ... ne clanak ni meni nije rekao nikakvu konkretnu informaciju, osim sto spominje ekran od sonija mi nista nije ostalo u glavi.

U biti on govori kako je Win7 bolje dizajniran UI

21.06.2010 | 21:32
Htjedoh samo dometnuti da brojke nisu sve. Po toj logici, svaka osrednja mainstream japanska HIFi komponenta doslovce satre bilo koji high-end audiofilski proizvod, posebno onaj koji ima lampe umjesto tranzistora. A praksa je, kako znamo, bitno drugačija.
Smayoo, podrži me!

ALi, slažem se posve s razmišljanjem da kupiš ono kaj ti paše i s čim si zadovoljan, jer buš to i tak ti koristil, a ne ja ili netko drugi s Jabučnjaka. To će biti tvoj komp na kojem ćeš raditi ti. I to je najbitnije. Tražio si savjete od nas, odlučio si ih zanemariti i to je to. Tvoje pravo, punoljetna si osoba. A ako je taj prozor Sedam (zvuči borgovski, ako smijem dometnuti:unsure: ) zbilja OK, onda tim bolje

Uživaj, enivej
21.06.2010 | 21:52
Podržavam te, naravno. Isto vrijedi i za aute. Zapravo za sve. Ali uvijek postoje ljudi koji ne priznaju taj tzv. "intangible value". Heto...
22.06.2010 | 13:01
Pozdrav mladi kolega...

Prije godinu ipo dana san razmišlja o kupnji novog računala,dilema je bila obnovit PC-kantu ili preći na Apple...

Prvi izbor mi je bija MacBookPro 15". Manji ekran ( 13" ) je premali, a veči ( 17" ) je preskup ... 15" - ca se činila odličnim izborom ...

Pitanje je bilo , koliko mi je nužna pokretljivost računala??... posebno zato jer u radu ne mogu bez wacom tableta...

Drugo pitanje je kvaliteta i veličina ekrana.... za štampu je potriban kvalitetan ekran, a za ugodan rad i veliki ekran jer san na staroj !9"-tici počeja gubit vid ...
...
ako uziman laptop obavezan je i dodatni kvalitetan monitor, koji ne košta ispod 5000 kn ....

Treće... snaga računala , procesor i sl.... nabiješ masu RAM-a i nema straja ....

Nakon svega odlučija san se za 24" iMac i to je najbolji potez koji san moga napravit... sljedeći potez bi bija kupit iPad i olovku, tako da mi služi kao Sketcbook kad san na putu ili popodne negdi na kavi ....

e sad...

Koliko je tebi potriba da imaš laptop...radiš naslovnice knjiga ? Kakav je to terenski rad koji moraš odrađivat za naslovnicu knjige, da moraš imat prijenosno računalo ???

... Ili bi ti volija malo sist na Bače pit kavicu i radit dizajn ... hm...( to je i meni bilo interesantno ,ali san srićon odusta )

Moj je savjet ... kupi 27" iMac , montiraj ga na radni stol i uživaj... Ako ti je puno novaca, kupi polovni 24"iMac 2,8... možeš ga naći za 8-9000 kn ...

U Splitu otiđi u DePolTrade, tamo ćeš dobit savjet i možeš provat kako je radit na Mac-u...

Ako ne,... možeš svratit do mene pa pogledat kako to izgleda, ...

... i ja san se lomija prilikom odabira, ali sad san masu zadovoljan...

eto.....nadan se da san bija malo od pomoći
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 11 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa