audion
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

audion

• baba
  • Posjetitelj
08.01.2008 | 14:36
Eto opet smo na Audion temi. Nazavo ja danas zbog Apple APPLE MAC BOOK PRO 17-INCH 2.4GHZ

Cijena je 21995.00kn doke je u Apple hr 23.309,00 kn. Dakle razlika je oko 100 kuna.
Pitam ja jos za 2 doddatna giga. Imaju kao popust na gotovinu od 10%. I ja pitam naivno koliko je to onda, a tip pocne muljati.
Kao cijene su iste za gotovinu i kartice????????? Iako mi je prije pol minute rekao da je za gotovinu popust od 10%????????
Nakon toga se prica mijenja.
Cijene na sajtu vec imaju popoust????????? A nigdje to ne pishe (bar ne vidno) To je njihova akcija 10% popusta za sve???
I na kraju ispada kada pitas za popust da ga nema????

I na kraju je zakljucio da su jeftiniji od apple hr za 100 kuna...kao da to nisu svi ostali trgovci? I oni daju popust od 10%.
Ne mrzim nikog is Audiona, ali me ljuti muljanje. Samo to.

Cijela prica zvuci kao ona prica iz skole...kada vas je drugarica uciteoljica trazila da recitirate Ivicu Kicmanovica...a vi u neznanju poceli muljati o npr. spolonom zivotu kromorana.

Jedinica iz zalaganja.
Odo ja U Austriju.
  • baba
  • Posjetitelj
08.01.2008 | 14:37
prebrzo sam pisao. razlika je 1000 kuna ne 100:)))

PARDON!
08.01.2008 | 18:47
Bome nisam te razumio u čemu je problem? puno je 1000 kn?
09.01.2008 | 12:09
baba je napisao:
prebrzo sam pisao. razlika je 1000 kuna ne 100:)))

PARDON!

Ne jebe njega 1000 kn već sumnjivi odnos prodavača.
I mene bi, radije dam tih soma razlike nego da se nerviram hoće li mi isporučiti ili ne
  • baba
  • Posjetitelj
09.01.2008 | 14:15
da malo sam vrzo pisao...bio sam pod dojmom pa sam pisao stihijski...pa ima mnogo gresaka...da problem je u muljanju...ako na sajtu pishe jedna cijena...i ako covjek pomisli da ce za kesh dobiti popust...a na kraju ispadne da su sve cijene u nekom \"fiktivnom\" popustu...tako da ga nema...jer u biti ne daju popust za gotovinu. A nakon minute opet ispada da popusta ima...samo ga se nemoze naci....

Sto se tice 1000 kuna...to i nije neki veliki uspjeh...gotovo se sa svakim dilerom moze dogovoriti isto...za keshovinu svatko daje popust...nitko nije lud odbiti gotovo lovu na ruke...

Da...zakljucak je...kada u samom startu skuzite da se pravila igre mijenjaju 10 puta u 2 minute...onda vas jednostavno prodje volja za sve.
  • baba
  • Posjetitelj
09.01.2008 | 14:19
samo sam pokusao docarati stanje u kojem se kupac osjeca blesavo...ima popusta...pa nema...vec je uracunat u cijenu...zatim...opet...nema popusta...pa onda...ipak vam mozemo dat popust....a koji bi vi popust htjeli?

Dolar je pao...uzasno je nisko...smanjite cijene...gospodo dileri..smanjite cijene.

Pizdarija....
09.01.2008 | 15:19
Ma sve to meni nekako smrdi,nemoze trgovina bit specijalizirana za 15 stvari od igle do lokomotive,i jos kad te pocnu muljat prode te volja za sve,nebi ga nakon toga uzeo iz principa taman da i dode tih 1000 kn manje. Ali vjeruj nisi oni jedini takvi,ima ih dosta... a ko zna mozda ti na kraju ponude i set besplatnih nozeva.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 dana, 13 sati
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Maxxy, smayoo, yvann11, Anonimci (552)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.48 Seconds

Provided by iJoomla SEO