kojim programom snimam obicni CD ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kojim programom snimam obicni CD ?

28.03.2012 | 12:44
Dakle imam mp3 album.
Kojim programom przim te mp3ce na MacBook Prou i zaprzim wawe cd ?!?!

Hvala unaprijed ....
28.03.2012 | 13:08
iTunes ti to mogu.
28.03.2012 | 16:47
burn-osx.sourceforge.net/Pages/English/home.html
I ovaj ti može pomoći.
28.03.2012 | 23:38
Toast je vjerojatno najpopularniji. Kao Nero kod Windoza, a mislim da postoji i Nero za Mac.
29.03.2012 | 00:25
Da ponovim. iTunesi to mogu

Slozi novu playlistu. Desni klik i opcija Burn Playlist to Disc
  • mileni
  • Posjetitelj
29.03.2012 | 02:36
Ufff... Nero. Valjda najgora aplikacija ikad. Ne znam kakva je na macu ako uopce postoji, no znam da ju ne mislim probati.
Na win okruzenju koristim Ashampoo Burning Studio, fenomenalan je. Za mac jos nisam ni potrazio dal postoje slicna rjesenja da budem iskren. Jer volim ove all in one pakete, da przim image, datoteke, glazbu, dvd i sl., a ne da koristim 5 razlicitih aplikacija.
29.03.2012 | 08:25
Stari Nero je bio odličan. Ovaj novi je šit i s time se slažem.
29.03.2012 | 08:40
Mileni, Toast je aplikacija tog tipa na Macu. Ali nije baš jeftin.
29.03.2012 | 10:29
Hvala na pomoci svima

da zaista i tunesi to rade bez problema ! moj prvi cd na macu zapecen
doduse u zadnje vrime sve manje przim cde za slusat u autu
ali jednostavno bih tija otkantat pc i windowse ....

sad jos moram skuziti kako snimiti i dvd ...
djeci da imaju koji crtani za pogledati

kako napraviti kopiju originala
da li ima koji free program ili moram kupiti aplikaciju !?!
29.03.2012 | 10:39
imas jos i liquidCD.besplatan i lagan app za snimanje svega i svacega.
  • mileni
  • Posjetitelj
29.03.2012 | 14:33
zabac kaže:
Stari Nero je bio odličan. Ovaj novi je šit i s time se slažem.

Ne znam sta je tebi "stari" nero, ali ja sam na ashampoo burning studiu vec 8-9 godina ako se ne varam
Jednostavno, prije kad bih upalio neru, przio cd/dvd, nista drugo na prastarom PC-u nisam mogao ni raditi dok se isti ne sprzi. Sa ashampoo imam sve iste opcije, samo sto isti ne trosi 500mb ram-a, niti mi blokira cijelo racunalo. Navikao se na nj, i drzao se istoga do dan danas.

@smayo
Hvala na prijedlogu, ali u pravu si. Preskup je, samim time necu isti ni isprobati. 80$ trenutacna cijena na snizenju za przenje? Stvarno pretjerivanje
29.03.2012 | 15:03
Nero 6.nešto.nešto. Taj je zadnji koji mi je OK. Ostali su sve glomazniji i glomazniji.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 22 minuta
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO