MacUpdate Bundle (VMware Fusion ,...)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MacUpdate Bundle (VMware Fusion ,...)

27.03.2012 | 14:46
Baš sam sad uzeo MacUpdate Bundle koji između ostalog sadrži i VMware Fusion. Po cijeni od $49, koliko inače košta samo spomenuti VMware Fusion dobije se još desetak zanimljivih aplikacija.

Cijela stvar važi još samo jedan dan, pa ako netko razmišlja kupiti VMware sad je pravi tren. ForkLift , PDFPen i Drive Genius su recimo tri programa koji bi mnogima mogli biti zanimljivi, a ima još nekoliko fora aplikacija i uz to još i dvije igre. Učinilo mi se kao dobra prilika pa zato šaljem link: www.mupromo.com/
27.03.2012 | 14:58
Gledao sam taj bundle, ali VMware Fusion imam, Drive Genius mi je bio zanimljiv jer mi je taman crkao disk,ali na kraju sam odlučio da je najpametnije zadržati novčiće u džepu....
27.03.2012 | 15:06
Istina, ali ja sam još u piđami i nemam džepove, tak da... Mene su konačno dobili kad sam pročitao ovo:

"Phone to Mac allows you access your iPhone's call-related information and data on your Mac like never before. Browse your phone's call and web histories, access and save your voicemails, or even peruse your text messages, all from the convenience of your Desktop. "
27.03.2012 | 15:08
Nemam ni iPhone. Ali tko ima i treba mu telefon ovo dobro zvuči.
  • mileni
  • Posjetitelj
27.03.2012 | 15:54
Bundle mi je jako zanimljiv radi Drive G., PDFpen-a, Phone to Mac i Desktop Shelvesa. Ovaj potonji mi djeluje ok ukoliko mi ne utjece na brzinu samog imaca. Imam dosta ikona po desktopu kad radim na nekom projektu, mislim da cu uzeti ovaj bundle, hvala na infou
27.03.2012 | 20:45
Čekaj malo... Baš gledam taj PDF Pen. Očekivao bih da se pomoću njega može editirati temeljni PDF sadržaj (mijenjati tekst, brisati objekte...), a ono ispada da to što on radi - radi i obični Preview? Varam li se?
28.03.2012 | 02:05
Preview ti daje da staviš kakvu strelicu ili kružić/oval negdje i da eventualno potcrtaš nešto. Možda još koju sitnicu.

Ovaj PDFPen nudi svašta još: www.smilesoftware.com/PDFpen/

Možeš si recimo umisliti da si CIA/FBI/KGB/GRU/STASI/SECURITATE/MOSSAD/OZNA ili nešto drugo i malo se igrati velikog cenzora:

28.03.2012 | 11:58
Ako nema full PDF editing, to mi je pušiona. Jer to je jedino što mi fali u Previewu. Preview može strelice, kružiće, pravokutnike, precrtan tekst, highlightan tekst, dodatni tekst (nove tekst objekte) i bilješke (notes/comments).

*I* možeš Previewom popunjavati PDF obrasce (od Snow Leoparda naovamo) te čak i snimati popunjene obrasce (što čak ni Adobe Reader ne može).
28.03.2012 | 13:47
Izgleda da ima sve. Jesi kliknuo na link gore?

Ovaj primjer što sam gore poslao nije fora da nalijepi trake preko teksta kao flastere nego ih umetne umjesto originalnog teksta, kao kad ga sastružeš žiletom s papira. Naveli su primjer sa onim američkim social security numberom. Ako ga imaš u dokumentu koji želiš nekom poslat, da bi se zaštitio jednostavno razvučeš ovo crnilo preko i on izbriše tvoj broj iz texta tako da broj više ne postoji u dokumentu i kasnije se ne može više pronaći bilo kojim programom.

Kad Preview stavi objekt u pdf dokument to samo nalijepi nešto preko izvornog texta koji je i dalje u dokumentu.
28.03.2012 | 14:23
Da. nisam kliknuo na link, sad nemam vremena, ali pogledat ću navečer. Hvala!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 12 minuta
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?