Malo sam kopao po temama i nisam nasao nista slicno barem iz naslova tema al uglavnom zanima me postoji li neka alternativa popularnom win programu sopcast? Iz dosadasnjih iskustava jedini stabilni streamovi su upravo preko sopcasta. Osjecam se malo hendikepirano kad u nedjelju hocu pogledat taljansku ligu i moram uzet hp-a od zene!!
Nešto najsličnije, ali ipak ograničeno prema sopcastu je ovo: pages.tvunetworks.com/
Koliko sam čitao nema prave alternative za sopcast, jedino da upogoniš Win u virtualnoj mašini, pa tamo zavrtiš sopcast kad je potrebno. Ok i free virtualna mašina: www.virtualbox.org/ , pa probaj
Radje cu preskocit sve utakmice svijeta nego stavljat win na macbooka
Probat cu ovu prvu varijantu i livescorehunter mada mi je ta stranica i od prije poznata.
imas i dodatak za XBMC,naravno koji instaliras prvo na Mac,ili AppleTv....zove se SportDevil....i u okviru njega..imas sa ovih servisa da gledas sve zivo od sporta...
skinuti..raspakovati.i prekopirati ceo folder u XBMC/addons...ponovo pokrenuti XBMC.... www.2shared.com/file/nc9JYQrS/pluginvideoSportsDevil.html
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.