Izasao Winamp za IntelMac
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izasao Winamp za IntelMac

18.11.2011 | 22:14
i to se desilo:)
www.macupdate.com/app/mac/40721/winamp
18.11.2011 | 22:54
Baš i ne kužim što bi mi trebao winamp kraj iTunesa i VLC-a? Može li mi neki ljubitelj Winampa objasniti?
18.11.2011 | 23:13
Switcherima s PC-a zna falit...
18.11.2011 | 23:17
Meni winamp bas fali ali zato sto neznam na iTunes a ni VLC izvuci play listu ali u textualnom obliku . Na zalost ovaj na MAC-u crash-uje
18.11.2011 | 23:23
mozda je neko pogresno shvatio..ne treba ni meni,samo sam bacio vest......ako bi bas voleo neki program sa win-a na Mac...onda bi to bio Foobar2000..
inace u zadnje vreme vise koristim Songbird,nego iTunes.....
18.11.2011 | 23:55
Jedini koji meni s Windowsa baš ono jako fali je - IrfanView...
19.11.2011 | 01:51
Xee je nelosa alternativa
20.11.2011 | 00:29
Irfan je više od preglednika:
- omogućuje (batch) skeniranje i obradu skenirane slike on-the-fly
- batch izmjene slika kroz nekoliko jednostavnih koraka

Ali nije Xee loš
05.02.2012 | 23:48
ma Winamp je majka svih playera ! Gadi mi se I tunes koji ti diktira sto ces svirati i kpoira sve po 100 puta ..bljak
05.02.2012 | 23:52
Ja imam VLC koji mi je super i za glazbu, i za filmove. Ne treba mi winamp.
06.02.2012 | 00:01
WinAmp na Macu može završiti otprilike kao i CorelDRAW na Macu...
06.02.2012 | 15:31
mozda,a verovatno si i u pravu jer dosta znas...ali brzeg pokretanja programa za muziku,nisam video...ni na Mac..ni Win..Linuxu...fijuuuu:)
06.02.2012 | 23:42
IMHO danas se sve diže toliko brzo da je to potpuno marginalno, to je možda bilo zanimljivo u stara vremena dok su računala bila spora... Evo sada sam baš išao probao, iTunesi mi se dignu u okviru 1 sekunde, a što je najbolje ne vidim zašto bih ih i gasio, neka stoje u pozadini ako zatrebaju.

Mislim da će WinAmp prije naći svoju publiku kod ljudi koji nemaju strpljenja shvatiti kao funkcionira iTunes Music Library, nego vole onaj starinski način da glazbu drže u folderima koje sami organiziraju, nemaju uredne tagove itd...
06.02.2012 | 23:51
Da, WinAmp je za traljave i aljkave ljude i općenito one koji nemaju nikakav opsesivno-kompulzivni poremećaj

Btw, iTunes se zbilja nema potrebe gasiti.
07.02.2012 | 00:22
Ja barem priznajem da imam takav poremećaj!
07.02.2012 | 00:34
a ja nisam traljav ,a ni aljkav......a ni radioaktivan..
ok..nebitno....
07.02.2012 | 14:32
Probao sam. Ne mogu...

Najvise mi fali Airplay.
09.02.2012 | 09:30
Mene samo jedna stvar zanima, pa neka mi objasne ljudi koji koriste i vole iTunes. Kako su organizirali svoju glazbu kad su je prenijeli na Mac (svejedno jel s PC-a ili s nekog drugog izvora). Imam hrpetinu glazbe koja kad udje u iTunes postane neupotrebljiva. "No Artist" i slicne fore. Jedan album mi je na nekoliko mjesta sortiran i sl. Sta bi trebao ici pjesmu po pjesmu i mijenjat joj tagove? Ili ima nesto sto nisam otkrio? Uglavnom, to je jedini razlog zasto ne koristim iTunes. Lakse mi je sortirati glazbu po folderima nego se gubiti s neorganiziranim pjesmama (vecinu mp3-a vec dobijem neorganiziranu). Hvala.
09.02.2012 | 10:16
gogh kaže:
Mene samo jedna stvar zanima, pa neka mi objasne ljudi koji koriste i vole iTunes. Kako su organizirali svoju glazbu kad su je prenijeli na Mac (svejedno jel s PC-a ili s nekog drugog izvora). Imam hrpetinu glazbe koja kad udje u iTunes postane neupotrebljiva. "No Artist" i slicne fore. Jedan album mi je na nekoliko mjesta sortiran i sl. Sta bi trebao ici pjesmu po pjesmu i mijenjat joj tagove? Ili ima nesto sto nisam otkrio? Uglavnom, to je jedini razlog zasto ne koristim iTunes. Lakse mi je sortirati glazbu po folderima nego se gubiti s neorganiziranim pjesmama (vecinu mp3-a vec dobijem neorganiziranu). Hvala.

ovo bi moglo pomoći u tim situacijama Cover Scout
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 21 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Jedro, korisnik, marioart, Maxxy, miomika, Riba, tino1, Anonimci (509)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.04 Seconds

Provided by iJoomla SEO