Safari problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Safari problem

14.09.2011 | 22:15
Bolje da pitam nego da cackam bezveze pa da napravim jos veci problem .Naime radi se o Safari problemu tj odkako sam uradio upgrade na lion,svako malo mi se desava da safari zakuje na par sekundi(do 30) vrti se kisobran i cijeli racunar uspori.Sve se sredi kada ga restartam ali se ovaj problem sve cesce desava.Nije vezan za neku stranicu vec se desava bez ikakvog reda.Pa ako je neko imao slican problem a uspio rijesiti neka podjeli sa nama.

Hvala
15.09.2011 | 01:18
Imaš li instalirane kakve Safari pluginove?
15.09.2011 | 08:41
Jedino 1password,sinoc sam ga ugasio pa cu vidjeti imali promjene.kisobran me izludi,nisam vidio duginih boja toliko za cijeli zivot kao u zadna 3-4 dana
15.09.2011 | 12:59
Pogledaj malo i što ti ispisuje Console.app za vrijeme kišobrana. Obično ćeš unutra vidjeti što Safari čeka ili s čim ima problema.
15.09.2011 | 14:26
15/09/2011 13:25:56.189 mdworker: (Error) ImportPluginLoading: Couldn't load plugin '/Library/Spotlight/iWeb.mdimporter/'
15/09/2011 13:25:56.189 mdworker: (Error) ImportPluginLoading: Couldn't load plugin '/Library/Spotlight/iWeb.mdimporter/'
15/09/2011 13:26:52.000 kernel: (default pager): [KERNEL]: ps_select_segment - send HI_WAT_ALERT
15/09/2011 13:26:53.000 kernel: macx_swapon SUCCES

????
15.09.2011 | 16:42
Provjeri ima li /Library/Spotlight/iWeb.mdimporter iste permissione kao i ostali.

Alternativno probaj premjestiti taj importer da vidmo je li to povezano za Safari problemom.

I bitno: događa li ti se isti problem i u drugom user accountu?
16.09.2011 | 21:28
iWeb.mdimporter ima iste permissione kao i ostali,premjestao sam file i opet ista stvar a u drugom user accountu se ne desava tj radi kako bi i trebalo.
17.09.2011 | 20:22
To znači da je nešto instalirano što radi probleme... e sad, treba samo naći što.
17.09.2011 | 21:00
Mislim da to nece biti tesko samo da pobrisem brdo aplikacija
18.09.2011 | 00:41
Usredotoci se na ono sto se samo pokrece kod logina ili na razne plug-inove, 90% da je uzrok problema u ~/Library
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 46 minuta
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.14 Seconds

Provided by iJoomla SEO