Jos jedna dobra novost proizlasla posredovanjem Apple racunala!
Radi se o nedavno predstavljenom albumu Goran Pintaric - Ivana !
Sniman je u malom kucnom studiju bez dodatnih zvucnih kartica:
- eMac G4 1.25, 2G DDRa, 40 G HDD (sada 80 G HDD)
- OS X 10.4.11, iLife 8 , GarageBand 4.0 (+ update)
- master RHS studio
Koristeni razni mikrofoni pa cak i ovaj mali ugradjeni na monitoru koj moze posluzit za uistinu nevjerojatne stvari i to u cak zvucno nezasticenoj prostoriji.
High quality (official album slide) + singl song Ivana Album Ivana 2010.g. :
Ako se nekome svidi moze narucit svoj primjerak za 30 kn (+postarina ukoliko placanje pouzecem):
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Vidio sam komentar o promociji 11.12., u stvari je steta sto ne mozes doci na iParty jer bi i to bila odlicna prilika za promociju....da netko pokrije i audio teme.
Drago mi je to čuti Smayo!
Eh Riba da smo imali prilike popričati prije,ali stignemo za ubuduće!
dPasaric: Inaće eMac je s ovim drugim hardom živnul. Doći će neki novi u zamjenu ali stari neće izaći iz uporabe Prirasto srcu !
Inaće planiram napravit promociju i u Rijeci, a 28.12. sviram na Rovinju (čekam još detalje) !
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.