Darivanje za blagdane :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Darivanje za blagdane :)

24.11.2010 | 09:30
Pozdrav forumaši! Blagdani su sve bliže i vrijeme darivanja! Eto, pa da ja otvorim sezonu!

Darujem slijedeći software:

1Password for Mac
Knox for Mac

sve o darovima na Agile Web Solutions

Sve što mi trebate poslati na privatnu poruku jest ime na koje hoćete licencu i e-mail adresu!
Požurite jer ova ponuda ne traje dugo i tko prvi njegovo je. Svakako navesti samo jedan od darova!
24.11.2010 | 09:52
Knox je upravo otišao Siriusu,

dakle ostaje 1Password za Mac i Windows!
24.11.2010 | 10:21
Čini se da darivanje nije ograničeno na jednu kopiju! Tako da se Knox vraća na listu darova! Ali požurite jer ne znam do kada će darivanje raditi!
24.11.2010 | 12:39
Upravo sam dobio obavijest da sam podijelio sve 1Password darove pa tako od sada ostaje još Knox za podijeliti!
24.11.2010 | 12:46
Evo i mene da se pridružim. Imam mislim još 2 licence za 1Password. Ako netko želi PM sa imenom i prezimenom i mail adresom!
  • Anonimac
  • Posjetitelj
24.11.2010 | 12:49
Imam i ja još 1 za Mac kome treba.
24.11.2010 | 13:04
Eto, ja sam podijelio svoje kopije 1Passworda i Knoxa za Maca! Ostao je još 1Password za Win, ali čisto sumnjam da ovdje ima zainteresiranih Želim novim korisnicima podjeljenog softwera da im posluži svrsi.

Zahvaljujem se baki i Useru na nastavku akcije, a i DrAle je bio viknuo da ima koju. Svima karma gore!
(mislim jednom po jednom zbog vremenskog razmaka )
24.11.2010 | 13:11
Nego, užasno mi šteka generiranje licence kod njih. Imam već dvije licence na čekanju, a evo prvu već pol sata ne uspjevam poslat
24.11.2010 | 13:18
baka je napisao:
Nego, užasno mi šteka generiranje licence kod njih. Imam već dvije licence na čekanju, a evo prvu već pol sata ne uspjevam poslat

Da znam, moraš imat strpljenja Istina je da dugo traje jer sigurno još ima darovatelja, ali eto ja sam uspio dočekat. Ukupno moreš pdijelit po tri licence po softwareu.
24.11.2010 | 13:38
Evo ja sam obećao sve tri licence. Kažem obećao jer niti jednu još nisam uspio podijeliti, ali nadam se da će s vremenom proći. Pa molim sad tražite druge
  • Anonimac
  • Posjetitelj
24.11.2010 | 14:14
Sank je napisao:
Eto, ja sam podijelio svoje kopije 1Passworda i Knoxa za Maca! Ostao je još 1Password za Win, ali čisto sumnjam da ovdje ima zainteresiranih Želim novim korisnicima podjeljenog softwera da im posluži svrsi.

Zahvaljujem se baki i Useru na nastavku akcije, a i DrAle je bio viknuo da ima koju. Svima karma gore!
(mislim jednom po jednom zbog vremenskog razmaka )

Hvala! Evo svima i od mene (s vremenskim razmakom). Thanksgiving je, pa treba bit zahvalan na ovako dobrom communityju

Btw podijeljena je i zadnja od mene tako da sam na 0, pa do idućeg puta
24.11.2010 | 15:14
Imam i ja za podijeliti pa ako kome treba ...
24.11.2010 | 15:24
Ja imam legalnu licencu za 1Password 3.x, ali njihov sistem to ne registrira i javlja mi da moram upgradeat na ver. 3.x, ako zelim podijeliti licence. Jucer sam poslao email supportu, ali za sada jos nema odgovora.

Inace nadam se da ovdje ima jos netko sa raspolozivom licencom za Knox.
24.11.2010 | 15:29
Sada im je jos i stranica neraspoloziva. Mora da je interes poprilican.
28.11.2010 | 15:32
Ako ima jedna i za mene...kopija 1Passworda!
07.12.2010 | 22:30
Elem, kupio sam SanDisk Extreme III 4GB class 6 SDHC karticu i s njom dobio poklon kupon za Data Recovery software koji ima Windows i Mac verziju (kupon se može iskoristiti za jednu i samo jednu instalaciju). Kako Mac verzija na Snowu traži Rosettu, a ja je ne želim instalirati, poklanjam kupon (odnosno serijski broj s kupona) prvom zainteresiranom. Zaključujem da je, dakle, program primjeren za korištenje na nekom starijem stroju, pod OS 10.5, 10.4 ili tako nešto, možda PPC (iako vjerojatno radi i na Intelu).

Link je http://www.lc-tech.com/rescuepro. Ne znam da li radi s nekim drugim memorijskim karticama, ne znam da li radi s drugim medijima, ne znam da li radi na Snow Leopardu. Nemam pojma o programu, nisam ga instalirao, niti sam ga igdje ranije vidio. Ako vas zanima, skinite ga s gornjeg linka, probajte pa, ako vam radi, javite se na PM da vam pošaljem serial.
07.12.2010 | 22:49
Ne mogu vjerovati. Nekad su davali onaj mini CD s programom uz karticu (imam negdje dva takva CD-a). Laj ti je recesija.
07.12.2010 | 22:51
Čuj, po meni je ovo bolje od CD-a.

U svakom slučaju, evo ga, ode već...
07.12.2010 | 23:02
Hvala! Inace, ovakav program mi je vec trebao ovog ljeta, ali sam se morao muciti na Windowsima, pa sam na kraju odustao od slika na kartici. Ovaj program radi sporo, ali zadovoljavajuce
18.12.2010 | 15:35
smayoo je napisao:
Elem, kupio sam SanDisk Extreme III 4GB class 6 SDHC karticu i s njom dobio poklon kupon za Data Recovery software koji ima Windows i Mac verziju (kupon se može iskoristiti za jednu i samo jednu instalaciju). Kako Mac verzija na Snowu traži Rosettu, a ja je ne želim instalirati, poklanjam kupon (odnosno serijski broj s kupona) prvom zainteresiranom. Zaključujem da je, dakle, program primjeren za korištenje na nekom starijem stroju, pod OS 10.5, 10.4 ili tako nešto, možda PPC (iako vjerojatno radi i na Intelu).

Link je http://www.lc-tech.com/rescuepro. Ne znam da li radi s nekim drugim memorijskim karticama, ne znam da li radi s drugim medijima, ne znam da li radi na Snow Leopardu. Nemam pojma o programu, nisam ga instalirao, niti sam ga igdje ranije vidio. Ako vas zanima, skinite ga s gornjeg linka, probajte pa, ako vam radi, javite se na PM da vam pošaljem serial.

Elem... Još jedna kartica - još jedan ključ. Najbrži prst neka se javi na PM.
20.12.2010 | 15:26
Još uvijek nitko... Hm...
22.12.2010 | 23:56
iSkySoft za blagdane daruje licencu za njihov iPhone Ringtone Maker for MAC, sve što traži jest da postanete njihov obožavatelj na Facebooku. Pa kome to ne predstavlja problem evo linka:

iPhone Ringtone Make giveaway
04.01.2011 | 21:39
smayoo je napisao:
smayoo je napisao:

Elem... Još jedna kartica - još jedan ključ. Najbrži prst neka se javi na PM.

A meni se još uvijek nitko nije javio za ovo pa podsjećam ponovno...
05.01.2011 | 02:19
jel mozda netko ima viska 1pass bio bih veoma zahvalan
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 47 minuta
  • miomika: nebi niti ja preporučio RAM servis....bez da se ITKO ljuti.
  • cariblanco: Ja sam našao stari filter u boji, dok još nije bilo kolor-tv, ako netko ima crno-bijeli, ja mu taj filter poklanjam :)
  • zvone: Ljudi imam neke screen protectore za 12 pro i par caseova. Zena ima novi mob a ostali stari dodaci. Ako netko zeli pokupiti na podrucju Zagreba.
  • drlovric: Ja koristim FluidVoice diktiram vise od 70% mailove, kao i text poruka.
  • smayoo: :D
  • Bertone: Ma znam kako diktiranje funkcionira ali iskreno se ne sjećam kada sam zadnji put čuo tišinu :(
  • smayoo: To naravno da ne funkcionira ako više ljudi priča u glas ili ako ti radio svira dok pričaš.
  • Bertone: Ma to sa diktiranjem je pušiona, nevezano za poruke nekidan vozim mamu doma i trebam nešto ženu pa je pokušam nazvati no auto ponavlja da ne razumije,... na kraju sam morao reći mami da malo zašuti :D
  • smayoo: Ne smiješ diktirati kako normalno pričaš. Kad se priča usporeno i jasno razdvaoja riječi, točnost je ≥90%
  • smayoo: :-D
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D
  • Riba: Po muskim i zenskim konektorima.
  • jura22: Zašto ženski robot mora imati sise? U stvari, zašto uopće postoje muški i iženski roboti? Kako ih tazlikovati?
  • smayoo: @bbosnjak, otvori temu u forumu pa pitaj da ti se jave jabučari iz Zagreba ili okolice koji imaju monitor iz te generacije da probaš s njihovom ciglom
  • smayoo: Aha, to ima vanjsku ciglu za napajanje? Pa da, onda svakako treba probati s drugom ciglom prije ikakvog servisa.
  • jura22: Sumnjam. Rekoi su neka nabavim nateriju i onda je budu zamijenili. U stvari, trebao sam je nabaviti, sam zamijeniti i inda njima odnjeti novce.
  • dpasaric: Za Cinemu 23 prvo provjeri da nije samo napajanje, 90% slučajava bude to.
  • Riba: Vjerojatno su pretrpani poslom kao i svi.
  • jura22: Vidim hvalite RAM servis. Ja sam ih pitao za promjenu baterije pa su poceli kolutati s ocima. Kao da su me htjeli otpiliti.
  • jura22: Jok, Ludbreg je centar svijeta.
  • bbosnjak: Jbg. mi Zagrebčani mislimo da smo u cetru svijeta. Hvala na linku.
  • Riba: Kad ljudi ne kazi lokaciju obicno se radi o Zagrebu. :) U tom slucaju preporuka za [link]
  • Riba: A gdje se nalazis?
  • bbosnjak: Imam Apple Cinema Display 23-Inch. Radio je ok do prije mjesec dana i prekrasan je. Imao je jednu crtu mrtvih pisela po sredini ali koga briga kad je tako elegantan i dobru sliku ima. I onda je prestao raditi. Ima li igdje servis koji bi to mogao pogledati i možda popraviti ili bi to možda netko udomio pa se time pozabavio. Ne mogu se natjerati da ga odnesem na glomaznni otpad ko da je neki šte
  • smayoo: [link]
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO