Darivanje za blagdane :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Darivanje za blagdane :)

24.11.2010 | 09:30
Pozdrav forumaši! Blagdani su sve bliže i vrijeme darivanja! Eto, pa da ja otvorim sezonu!

Darujem slijedeći software:

1Password for Mac
Knox for Mac

sve o darovima na Agile Web Solutions

Sve što mi trebate poslati na privatnu poruku jest ime na koje hoćete licencu i e-mail adresu!
Požurite jer ova ponuda ne traje dugo i tko prvi njegovo je. Svakako navesti samo jedan od darova!
24.11.2010 | 09:52
Knox je upravo otišao Siriusu,

dakle ostaje 1Password za Mac i Windows!
24.11.2010 | 10:21
Čini se da darivanje nije ograničeno na jednu kopiju! Tako da se Knox vraća na listu darova! Ali požurite jer ne znam do kada će darivanje raditi!
24.11.2010 | 12:39
Upravo sam dobio obavijest da sam podijelio sve 1Password darove pa tako od sada ostaje još Knox za podijeliti!
24.11.2010 | 12:46
Evo i mene da se pridružim. Imam mislim još 2 licence za 1Password. Ako netko želi PM sa imenom i prezimenom i mail adresom!
  • User
  • Posjetitelj
24.11.2010 | 12:49
Imam i ja još 1 za Mac kome treba.
24.11.2010 | 13:04
Eto, ja sam podijelio svoje kopije 1Passworda i Knoxa za Maca! Ostao je još 1Password za Win, ali čisto sumnjam da ovdje ima zainteresiranih Želim novim korisnicima podjeljenog softwera da im posluži svrsi.

Zahvaljujem se baki i Useru na nastavku akcije, a i DrAle je bio viknuo da ima koju. Svima karma gore!
(mislim jednom po jednom zbog vremenskog razmaka )
24.11.2010 | 13:11
Nego, užasno mi šteka generiranje licence kod njih. Imam već dvije licence na čekanju, a evo prvu već pol sata ne uspjevam poslat
24.11.2010 | 13:18
baka je napisao:
Nego, užasno mi šteka generiranje licence kod njih. Imam već dvije licence na čekanju, a evo prvu već pol sata ne uspjevam poslat

Da znam, moraš imat strpljenja Istina je da dugo traje jer sigurno još ima darovatelja, ali eto ja sam uspio dočekat. Ukupno moreš pdijelit po tri licence po softwareu.
24.11.2010 | 13:38
Evo ja sam obećao sve tri licence. Kažem obećao jer niti jednu još nisam uspio podijeliti, ali nadam se da će s vremenom proći. Pa molim sad tražite druge
  • User
  • Posjetitelj
24.11.2010 | 14:14
Sank je napisao:
Eto, ja sam podijelio svoje kopije 1Passworda i Knoxa za Maca! Ostao je još 1Password za Win, ali čisto sumnjam da ovdje ima zainteresiranih Želim novim korisnicima podjeljenog softwera da im posluži svrsi.

Zahvaljujem se baki i Useru na nastavku akcije, a i DrAle je bio viknuo da ima koju. Svima karma gore!
(mislim jednom po jednom zbog vremenskog razmaka )

Hvala! Evo svima i od mene (s vremenskim razmakom). Thanksgiving je, pa treba bit zahvalan na ovako dobrom communityju

Btw podijeljena je i zadnja od mene tako da sam na 0, pa do idućeg puta
24.11.2010 | 15:14
Imam i ja za podijeliti pa ako kome treba ...
24.11.2010 | 15:24
Ja imam legalnu licencu za 1Password 3.x, ali njihov sistem to ne registrira i javlja mi da moram upgradeat na ver. 3.x, ako zelim podijeliti licence. Jucer sam poslao email supportu, ali za sada jos nema odgovora.

Inace nadam se da ovdje ima jos netko sa raspolozivom licencom za Knox.
24.11.2010 | 15:29
Sada im je jos i stranica neraspoloziva. Mora da je interes poprilican.
28.11.2010 | 15:32
Ako ima jedna i za mene...kopija 1Passworda!
07.12.2010 | 22:30
Elem, kupio sam SanDisk Extreme III 4GB class 6 SDHC karticu i s njom dobio poklon kupon za Data Recovery software koji ima Windows i Mac verziju (kupon se može iskoristiti za jednu i samo jednu instalaciju). Kako Mac verzija na Snowu traži Rosettu, a ja je ne želim instalirati, poklanjam kupon (odnosno serijski broj s kupona) prvom zainteresiranom. Zaključujem da je, dakle, program primjeren za korištenje na nekom starijem stroju, pod OS 10.5, 10.4 ili tako nešto, možda PPC (iako vjerojatno radi i na Intelu).

Link je http://www.lc-tech.com/rescuepro. Ne znam da li radi s nekim drugim memorijskim karticama, ne znam da li radi s drugim medijima, ne znam da li radi na Snow Leopardu. Nemam pojma o programu, nisam ga instalirao, niti sam ga igdje ranije vidio. Ako vas zanima, skinite ga s gornjeg linka, probajte pa, ako vam radi, javite se na PM da vam pošaljem serial.
07.12.2010 | 22:49
Ne mogu vjerovati. Nekad su davali onaj mini CD s programom uz karticu (imam negdje dva takva CD-a). Laj ti je recesija.
07.12.2010 | 22:51
Čuj, po meni je ovo bolje od CD-a.

U svakom slučaju, evo ga, ode već...
07.12.2010 | 23:02
Hvala! Inace, ovakav program mi je vec trebao ovog ljeta, ali sam se morao muciti na Windowsima, pa sam na kraju odustao od slika na kartici. Ovaj program radi sporo, ali zadovoljavajuce
18.12.2010 | 15:35
smayoo je napisao:
Elem, kupio sam SanDisk Extreme III 4GB class 6 SDHC karticu i s njom dobio poklon kupon za Data Recovery software koji ima Windows i Mac verziju (kupon se može iskoristiti za jednu i samo jednu instalaciju). Kako Mac verzija na Snowu traži Rosettu, a ja je ne želim instalirati, poklanjam kupon (odnosno serijski broj s kupona) prvom zainteresiranom. Zaključujem da je, dakle, program primjeren za korištenje na nekom starijem stroju, pod OS 10.5, 10.4 ili tako nešto, možda PPC (iako vjerojatno radi i na Intelu).

Link je http://www.lc-tech.com/rescuepro. Ne znam da li radi s nekim drugim memorijskim karticama, ne znam da li radi s drugim medijima, ne znam da li radi na Snow Leopardu. Nemam pojma o programu, nisam ga instalirao, niti sam ga igdje ranije vidio. Ako vas zanima, skinite ga s gornjeg linka, probajte pa, ako vam radi, javite se na PM da vam pošaljem serial.

Elem... Još jedna kartica - još jedan ključ. Najbrži prst neka se javi na PM.
20.12.2010 | 15:26
Još uvijek nitko... Hm...
22.12.2010 | 23:56
iSkySoft za blagdane daruje licencu za njihov iPhone Ringtone Maker for MAC, sve što traži jest da postanete njihov obožavatelj na Facebooku. Pa kome to ne predstavlja problem evo linka:

iPhone Ringtone Make giveaway
04.01.2011 | 21:39
smayoo je napisao:
smayoo je napisao:

Elem... Još jedna kartica - još jedan ključ. Najbrži prst neka se javi na PM.

A meni se još uvijek nitko nije javio za ovo pa podsjećam ponovno...
05.01.2011 | 02:19
jel mozda netko ima viska 1pass bio bih veoma zahvalan
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 11 sati
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, jmirakul, Maxxy, Riba, rkoren5, Anonimci (321)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.85 Seconds

Provided by iJoomla SEO