Darivanje za blagdane :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Darivanje za blagdane :)

24.11.2010 | 09:30
Pozdrav forumaši! Blagdani su sve bliže i vrijeme darivanja! Eto, pa da ja otvorim sezonu!

Darujem slijedeći software:

1Password for Mac
Knox for Mac

sve o darovima na Agile Web Solutions

Sve što mi trebate poslati na privatnu poruku jest ime na koje hoćete licencu i e-mail adresu!
Požurite jer ova ponuda ne traje dugo i tko prvi njegovo je. Svakako navesti samo jedan od darova!
24.11.2010 | 09:52
Knox je upravo otišao Siriusu,

dakle ostaje 1Password za Mac i Windows!
24.11.2010 | 10:21
Čini se da darivanje nije ograničeno na jednu kopiju! Tako da se Knox vraća na listu darova! Ali požurite jer ne znam do kada će darivanje raditi!
24.11.2010 | 12:39
Upravo sam dobio obavijest da sam podijelio sve 1Password darove pa tako od sada ostaje još Knox za podijeliti!
24.11.2010 | 12:46
Evo i mene da se pridružim. Imam mislim još 2 licence za 1Password. Ako netko želi PM sa imenom i prezimenom i mail adresom!
  • User
  • Posjetitelj
24.11.2010 | 12:49
Imam i ja još 1 za Mac kome treba.
24.11.2010 | 13:04
Eto, ja sam podijelio svoje kopije 1Passworda i Knoxa za Maca! Ostao je još 1Password za Win, ali čisto sumnjam da ovdje ima zainteresiranih Želim novim korisnicima podjeljenog softwera da im posluži svrsi.

Zahvaljujem se baki i Useru na nastavku akcije, a i DrAle je bio viknuo da ima koju. Svima karma gore!
(mislim jednom po jednom zbog vremenskog razmaka )
24.11.2010 | 13:11
Nego, užasno mi šteka generiranje licence kod njih. Imam već dvije licence na čekanju, a evo prvu već pol sata ne uspjevam poslat
24.11.2010 | 13:18
baka je napisao:
Nego, užasno mi šteka generiranje licence kod njih. Imam već dvije licence na čekanju, a evo prvu već pol sata ne uspjevam poslat

Da znam, moraš imat strpljenja Istina je da dugo traje jer sigurno još ima darovatelja, ali eto ja sam uspio dočekat. Ukupno moreš pdijelit po tri licence po softwareu.
24.11.2010 | 13:38
Evo ja sam obećao sve tri licence. Kažem obećao jer niti jednu još nisam uspio podijeliti, ali nadam se da će s vremenom proći. Pa molim sad tražite druge
  • User
  • Posjetitelj
24.11.2010 | 14:14
Sank je napisao:
Eto, ja sam podijelio svoje kopije 1Passworda i Knoxa za Maca! Ostao je još 1Password za Win, ali čisto sumnjam da ovdje ima zainteresiranih Želim novim korisnicima podjeljenog softwera da im posluži svrsi.

Zahvaljujem se baki i Useru na nastavku akcije, a i DrAle je bio viknuo da ima koju. Svima karma gore!
(mislim jednom po jednom zbog vremenskog razmaka )

Hvala! Evo svima i od mene (s vremenskim razmakom). Thanksgiving je, pa treba bit zahvalan na ovako dobrom communityju

Btw podijeljena je i zadnja od mene tako da sam na 0, pa do idućeg puta
24.11.2010 | 15:14
Imam i ja za podijeliti pa ako kome treba ...
24.11.2010 | 15:24
Ja imam legalnu licencu za 1Password 3.x, ali njihov sistem to ne registrira i javlja mi da moram upgradeat na ver. 3.x, ako zelim podijeliti licence. Jucer sam poslao email supportu, ali za sada jos nema odgovora.

Inace nadam se da ovdje ima jos netko sa raspolozivom licencom za Knox.
24.11.2010 | 15:29
Sada im je jos i stranica neraspoloziva. Mora da je interes poprilican.
28.11.2010 | 15:32
Ako ima jedna i za mene...kopija 1Passworda!
07.12.2010 | 22:30
Elem, kupio sam SanDisk Extreme III 4GB class 6 SDHC karticu i s njom dobio poklon kupon za Data Recovery software koji ima Windows i Mac verziju (kupon se može iskoristiti za jednu i samo jednu instalaciju). Kako Mac verzija na Snowu traži Rosettu, a ja je ne želim instalirati, poklanjam kupon (odnosno serijski broj s kupona) prvom zainteresiranom. Zaključujem da je, dakle, program primjeren za korištenje na nekom starijem stroju, pod OS 10.5, 10.4 ili tako nešto, možda PPC (iako vjerojatno radi i na Intelu).

Link je http://www.lc-tech.com/rescuepro. Ne znam da li radi s nekim drugim memorijskim karticama, ne znam da li radi s drugim medijima, ne znam da li radi na Snow Leopardu. Nemam pojma o programu, nisam ga instalirao, niti sam ga igdje ranije vidio. Ako vas zanima, skinite ga s gornjeg linka, probajte pa, ako vam radi, javite se na PM da vam pošaljem serial.
07.12.2010 | 22:49
Ne mogu vjerovati. Nekad su davali onaj mini CD s programom uz karticu (imam negdje dva takva CD-a). Laj ti je recesija.
07.12.2010 | 22:51
Čuj, po meni je ovo bolje od CD-a.

U svakom slučaju, evo ga, ode već...
07.12.2010 | 23:02
Hvala! Inace, ovakav program mi je vec trebao ovog ljeta, ali sam se morao muciti na Windowsima, pa sam na kraju odustao od slika na kartici. Ovaj program radi sporo, ali zadovoljavajuce
18.12.2010 | 15:35
smayoo je napisao:
Elem, kupio sam SanDisk Extreme III 4GB class 6 SDHC karticu i s njom dobio poklon kupon za Data Recovery software koji ima Windows i Mac verziju (kupon se može iskoristiti za jednu i samo jednu instalaciju). Kako Mac verzija na Snowu traži Rosettu, a ja je ne želim instalirati, poklanjam kupon (odnosno serijski broj s kupona) prvom zainteresiranom. Zaključujem da je, dakle, program primjeren za korištenje na nekom starijem stroju, pod OS 10.5, 10.4 ili tako nešto, možda PPC (iako vjerojatno radi i na Intelu).

Link je http://www.lc-tech.com/rescuepro. Ne znam da li radi s nekim drugim memorijskim karticama, ne znam da li radi s drugim medijima, ne znam da li radi na Snow Leopardu. Nemam pojma o programu, nisam ga instalirao, niti sam ga igdje ranije vidio. Ako vas zanima, skinite ga s gornjeg linka, probajte pa, ako vam radi, javite se na PM da vam pošaljem serial.

Elem... Još jedna kartica - još jedan ključ. Najbrži prst neka se javi na PM.
20.12.2010 | 15:26
Još uvijek nitko... Hm...
22.12.2010 | 23:56
iSkySoft za blagdane daruje licencu za njihov iPhone Ringtone Maker for MAC, sve što traži jest da postanete njihov obožavatelj na Facebooku. Pa kome to ne predstavlja problem evo linka:

iPhone Ringtone Make giveaway
04.01.2011 | 21:39
smayoo je napisao:
smayoo je napisao:

Elem... Još jedna kartica - još jedan ključ. Najbrži prst neka se javi na PM.

A meni se još uvijek nitko nije javio za ovo pa podsjećam ponovno...
05.01.2011 | 02:19
jel mozda netko ima viska 1pass bio bih veoma zahvalan
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 56 minuta
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dperec, Ender, Riba, Anonimci (760)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.24 Seconds