Darivanje za blagdane :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Darivanje za blagdane :)

24.11.2010 | 09:30
Pozdrav forumaši! Blagdani su sve bliže i vrijeme darivanja! Eto, pa da ja otvorim sezonu!

Darujem slijedeći software:

1Password for Mac
Knox for Mac

sve o darovima na Agile Web Solutions

Sve što mi trebate poslati na privatnu poruku jest ime na koje hoćete licencu i e-mail adresu!
Požurite jer ova ponuda ne traje dugo i tko prvi njegovo je. Svakako navesti samo jedan od darova!
24.11.2010 | 09:52
Knox je upravo otišao Siriusu,

dakle ostaje 1Password za Mac i Windows!
24.11.2010 | 10:21
Čini se da darivanje nije ograničeno na jednu kopiju! Tako da se Knox vraća na listu darova! Ali požurite jer ne znam do kada će darivanje raditi!
24.11.2010 | 12:39
Upravo sam dobio obavijest da sam podijelio sve 1Password darove pa tako od sada ostaje još Knox za podijeliti!
24.11.2010 | 12:46
Evo i mene da se pridružim. Imam mislim još 2 licence za 1Password. Ako netko želi PM sa imenom i prezimenom i mail adresom!
  • User
  • Posjetitelj
24.11.2010 | 12:49
Imam i ja još 1 za Mac kome treba.
24.11.2010 | 13:04
Eto, ja sam podijelio svoje kopije 1Passworda i Knoxa za Maca! Ostao je još 1Password za Win, ali čisto sumnjam da ovdje ima zainteresiranih Želim novim korisnicima podjeljenog softwera da im posluži svrsi.

Zahvaljujem se baki i Useru na nastavku akcije, a i DrAle je bio viknuo da ima koju. Svima karma gore!
(mislim jednom po jednom zbog vremenskog razmaka )
24.11.2010 | 13:11
Nego, užasno mi šteka generiranje licence kod njih. Imam već dvije licence na čekanju, a evo prvu već pol sata ne uspjevam poslat
24.11.2010 | 13:18
baka je napisao:
Nego, užasno mi šteka generiranje licence kod njih. Imam već dvije licence na čekanju, a evo prvu već pol sata ne uspjevam poslat

Da znam, moraš imat strpljenja Istina je da dugo traje jer sigurno još ima darovatelja, ali eto ja sam uspio dočekat. Ukupno moreš pdijelit po tri licence po softwareu.
24.11.2010 | 13:38
Evo ja sam obećao sve tri licence. Kažem obećao jer niti jednu još nisam uspio podijeliti, ali nadam se da će s vremenom proći. Pa molim sad tražite druge
  • User
  • Posjetitelj
24.11.2010 | 14:14
Sank je napisao:
Eto, ja sam podijelio svoje kopije 1Passworda i Knoxa za Maca! Ostao je još 1Password za Win, ali čisto sumnjam da ovdje ima zainteresiranih Želim novim korisnicima podjeljenog softwera da im posluži svrsi.

Zahvaljujem se baki i Useru na nastavku akcije, a i DrAle je bio viknuo da ima koju. Svima karma gore!
(mislim jednom po jednom zbog vremenskog razmaka )

Hvala! Evo svima i od mene (s vremenskim razmakom). Thanksgiving je, pa treba bit zahvalan na ovako dobrom communityju

Btw podijeljena je i zadnja od mene tako da sam na 0, pa do idućeg puta
24.11.2010 | 15:14
Imam i ja za podijeliti pa ako kome treba ...
24.11.2010 | 15:24
Ja imam legalnu licencu za 1Password 3.x, ali njihov sistem to ne registrira i javlja mi da moram upgradeat na ver. 3.x, ako zelim podijeliti licence. Jucer sam poslao email supportu, ali za sada jos nema odgovora.

Inace nadam se da ovdje ima jos netko sa raspolozivom licencom za Knox.
24.11.2010 | 15:29
Sada im je jos i stranica neraspoloziva. Mora da je interes poprilican.
28.11.2010 | 15:32
Ako ima jedna i za mene...kopija 1Passworda!
07.12.2010 | 22:30
Elem, kupio sam SanDisk Extreme III 4GB class 6 SDHC karticu i s njom dobio poklon kupon za Data Recovery software koji ima Windows i Mac verziju (kupon se može iskoristiti za jednu i samo jednu instalaciju). Kako Mac verzija na Snowu traži Rosettu, a ja je ne želim instalirati, poklanjam kupon (odnosno serijski broj s kupona) prvom zainteresiranom. Zaključujem da je, dakle, program primjeren za korištenje na nekom starijem stroju, pod OS 10.5, 10.4 ili tako nešto, možda PPC (iako vjerojatno radi i na Intelu).

Link je http://www.lc-tech.com/rescuepro. Ne znam da li radi s nekim drugim memorijskim karticama, ne znam da li radi s drugim medijima, ne znam da li radi na Snow Leopardu. Nemam pojma o programu, nisam ga instalirao, niti sam ga igdje ranije vidio. Ako vas zanima, skinite ga s gornjeg linka, probajte pa, ako vam radi, javite se na PM da vam pošaljem serial.
07.12.2010 | 22:49
Ne mogu vjerovati. Nekad su davali onaj mini CD s programom uz karticu (imam negdje dva takva CD-a). Laj ti je recesija.
07.12.2010 | 22:51
Čuj, po meni je ovo bolje od CD-a.

U svakom slučaju, evo ga, ode već...
07.12.2010 | 23:02
Hvala! Inace, ovakav program mi je vec trebao ovog ljeta, ali sam se morao muciti na Windowsima, pa sam na kraju odustao od slika na kartici. Ovaj program radi sporo, ali zadovoljavajuce
18.12.2010 | 15:35
smayoo je napisao:
Elem, kupio sam SanDisk Extreme III 4GB class 6 SDHC karticu i s njom dobio poklon kupon za Data Recovery software koji ima Windows i Mac verziju (kupon se može iskoristiti za jednu i samo jednu instalaciju). Kako Mac verzija na Snowu traži Rosettu, a ja je ne želim instalirati, poklanjam kupon (odnosno serijski broj s kupona) prvom zainteresiranom. Zaključujem da je, dakle, program primjeren za korištenje na nekom starijem stroju, pod OS 10.5, 10.4 ili tako nešto, možda PPC (iako vjerojatno radi i na Intelu).

Link je http://www.lc-tech.com/rescuepro. Ne znam da li radi s nekim drugim memorijskim karticama, ne znam da li radi s drugim medijima, ne znam da li radi na Snow Leopardu. Nemam pojma o programu, nisam ga instalirao, niti sam ga igdje ranije vidio. Ako vas zanima, skinite ga s gornjeg linka, probajte pa, ako vam radi, javite se na PM da vam pošaljem serial.

Elem... Još jedna kartica - još jedan ključ. Najbrži prst neka se javi na PM.
20.12.2010 | 15:26
Još uvijek nitko... Hm...
22.12.2010 | 23:56
iSkySoft za blagdane daruje licencu za njihov iPhone Ringtone Maker for MAC, sve što traži jest da postanete njihov obožavatelj na Facebooku. Pa kome to ne predstavlja problem evo linka:

iPhone Ringtone Make giveaway
04.01.2011 | 21:39
smayoo je napisao:
smayoo je napisao:

Elem... Još jedna kartica - još jedan ključ. Najbrži prst neka se javi na PM.

A meni se još uvijek nitko nije javio za ovo pa podsjećam ponovno...
05.01.2011 | 02:19
jel mozda netko ima viska 1pass bio bih veoma zahvalan
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 23 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Jedro, marioart, Maxxy, Riba, smayoo, tino1, Anonimci (698)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO