Koji program za Mac?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Koji program za Mac?

10.11.2010 | 21:50
Postoji li neki program za Mac s kojim možeš video sa YouTube pretvoriti u mp3?
10.11.2010 | 21:54
Evom
10.11.2010 | 21:56
Stvarno si brz..svaka čast !!

Hvala!!
10.11.2010 | 22:20
Nema na čemu.
11.11.2010 | 09:36
može tip kako se ovo koristi sa youtube videom?
Ja odem na stranicu youtube i povućem url u njega i on kaže da nije našao video. Uzmem onaj link po chare gumbom i opet mi isto kaže?!
11.11.2010 | 09:39
ili je predviđeno za konverziju nakon sto je file skinut?
  • Dijete
  • Posjetitelj
11.11.2010 | 10:30
mpeg streamclip isto nudi export ali u aiff pa onda kroz itunes mos u mp3
s time da nekad ne radi direktan link od youtube videa.. pa otvoris filmic u safariju i prozor activiti i u listi od te stranice ( filmic mora krenuti) nadjes file koji je najveci i zavrsava na .flv ili .mp4 pa kliknes na njega i stisnes cmd c - desni klik copy ne radi u activitiju..

pasteas taj link u mpegstream clipu u opet url dialog boxu i on ga povuce.. exportas u aiff il po zelji u video neki..
11.11.2010 | 12:00
ecvis17 je napisao:
ili je predviđeno za konverziju nakon sto je file skinut?

Predviđeno je za konverziju nakon što je file skinut. A skineš ga vrlo jednostavno, pomoću online rješenja:

www.keepvid.com
11.11.2010 | 13:49
Ma znam kako sa safarijem skinuti ... hvala. Mislio sam da je neka turbo-ultra-stupid-user-mac logika
A i kad se pokrene program piše "Drop Movie, Folder or URL"?!
A probao sam i skinuti file sa outube-a i onda taj file baciti i ne sljaka
Onaj SSSR photoshop video sam skinuo sa Safarijem dodao mu flv extenziju i bacim ga ... ovaj nešto radi i onda izbaci error da neće :/

EDIT:

probao sam i sa nekim drugim videom i dobivam isti error.

Failed. dyld: unknown required load command 0x80000022
11.11.2010 | 18:37
Skida se pomocu Safari-a i to jednostavno. Sad sam na piceku pa nemrem objasniti.
Pa kaj VLC ne zna konvertirati u nekaj upotrebljivo?
11.11.2010 | 20:28
Ecvis, o čemu ti pričaš? Ako skidaš pomoću keepvid, kad mu daš youtube link, on ti ponudi sve raspoložive verzije (FLV ova, ona rezolucija, MP4 ova ona rezolucija), ti na onu koju želiš lupiš desnoklik pa save linked content as i snimiš na desktop. Nikakvo prtljanje s ekstenzijom. Ja uvijek povučem MPEG4, nikad FLV pa ne znam, možda EVOM ne radi s FLV (možda!). Kad download završi odvučeš film u Evom i on ti napravi MP3.

Funkcionira i sa URL-om ako se radi o RTSP protokolu ili nečem sličnom. Za Youtube ne.

Postoje i super-ultra-turbo-apple rješenje, ali se plaća. Meni to treba vrlo vrlo rijetko pa mi se nije isplatilo plaćati pa onda nisam niti zapamtio kako se softver zove.
11.11.2010 | 20:32
zabac je napisao:
Skida se pomocu Safari-a i to jednostavno. Sad sam na piceku pa nemrem objasniti.
Pa kaj VLC ne zna konvertirati u nekaj upotrebljivo?

VLC ne zna iz MPEG4 filma izvući MP3 audio zapis. Odnosno, možeš ti dobiti samo audio zapis, ima MP3 ekstenziju, ali velik je megabajta isto kao i cijeli film.
11.11.2010 | 20:46
@smayoo, ja nisam skidao sa kipvid.com jer nisam za to čuo ranije, a nisam ni kliknuo na link koji si stavio jer sam skuzio da ovaj Evom moze konvertirati flv ... a kad skidaš sa safarijem samim onda je to jedini tip fajla koji se dobije. No dobiješ ga kao file bez extenzije, VLC recimo to čita normalno ali dok ne dopišeš .flv ga quickview (ili kako se ono zove ono pregledavanje od OS-a sa kad selektiraš fajl i lupiš spacebar) ne razumije ... ili QuickTime naprimjer.
E pa taj onda file Evom nije htio progutati.

No ako već možeš s keepvid.com skinuti u mp4 recimo onda mogu sa QuickTime Pro exportirati samo audio pa mi onda ovaj programčić ni nije nešto potreban.

Tako da ... na kraju, tnx na keepvid.com ... i netreba ni meni nešto često samo sam svejedno zaključio da je o tako nečemu riječ.

Fala
Bok
11.11.2010 | 21:38
No, pa ako si već kupio QT Pro, onda ti Evom sigurno ne treba.
14.11.2010 | 12:46
moze malo podrobnije sta se tice Evom kako se radi zar nema nesto jednostavnijeg, neznam meni se cinii Evom jako komlicirano..ima nesto kao da se prebaci samo link i to bi bilo to
14.11.2010 | 18:38
ima. Plaća se. Ne znam kako se zove. Googlaj.
14.11.2010 | 18:48
Get Tube...nije free khmkhmm....i jako jednostavno...
www.svcreation.fr/
19.11.2010 | 15:17
Ja to rješavam drugačije.
RealPlayer Downloader za skinuti film pa Aimersoft converter u šta hočeš pa SoundStudio u audio (AIFF) pa iTunes u mp3. Naj kvalitetniji način, doduše i Aimesoft i SoundStudio se kupuju, ali su mi trebali u poslu, pa sam ih kupio.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 11 sati
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jmirakul, Maxxy, Riba, rkoren5, Anonimci (308)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.77 Seconds

Provided by iJoomla SEO